FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva igra i kakva posjeta. Ne zna se ko je boljii
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Hamza je vrh igrac,gura ga na krilo a on je spor za krila,velemajstor je za ovog Nardina al polako dok se uigrajuledesma je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:56Bogami meni ovo Sarajevo je top!
Naravno, ima tu jos nekih pozicija i igraca sto stekaju, Nardin Catakovic, Kapic su mi prelosi, ne volim spore i trome igrace u savremenom fudbalu.
Nardin klipan i ne mozes ga u for izbaciti, pod hitno napadaca Bogami, kosta ce nas titule ta pozicija, ovo ostalo predobro.
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Foux87 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 15:18Gledam sad rezultate sa pripremama i jučerašnje utakmice.
Znači u 5 utakmica postigli smo 16 golova od toga:
- 4 gola u prvom poluvremenu
- 12 golova u drugom poluvremenu
- 10 golova u zadnjih 20 minuta
Znači prvo poluvrijeme možemo očekivati suhoparno dok u drugom naručito u posljednjih 20-ak minuta očekujemo golove vidjelo se to i jučer rezervisti su ušli i riješili utakmicu. Vjerojatno Feđa ima zamisao da izmori protivnika kao jučer sa Hamzom na krilu te da u drugom uđe Ikić ili neko drugi koji će već izmorene protivnike lagano proći. Ako na to dodamo činjenicu da jučer nismo imali dva ključna igrača u napadu mogli bi očekivati sezonu sa gol razlikom preko +30.
Igraj bordo-bijeli.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Musa ispao bezveze kod drugog gola.mnon46 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:59drugi gol njegov i ničiji višemosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:55Haha isto sve preslikano ste za Kovu govorili,Belmin strasno izvadio onu jednu sansu kod druge nije njegov gol na vjetrometini ga ostavili
Ako Dudic poslije dvije tekme ne vidi da Hamza nije za krila onda smo u problemu. A jos pored ovakvog krila kao sto je Ikic
- Kockoglavi
- Kontakt:
MERSUDIN AHMETOVIC[
Musa jedna greska i go smo primili, a bio je odlican.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Rijetko ko je pljuvao Kovu, imao je par kikseva u sezoni sto ovaj nabere za 2 kola.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 22:55Haha isto sve preslikano ste za Kovu govorili,Belmin strasno izvadio onu jednu sansu kod druge nije njegov gol na vjetrometini ga ostavili
Ne mozes ih jednostavno poredit po kvalitetu i konzistentnosti + u kakvom momentu je Kova stao na gol - najgorem mogucem.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kakva ce ovo biti Masina za 5 kola. Hvala Mirvicu na svemu. Posjeta strasna !!
FC United Of Manchester !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imao je gresaka veceras, jedan poprecni pas dobru šansu gostima dao, drugi gol neoprezan, prvi isto visoko izašao nije ga bilo nazad. Ofanzivno ok, nazad tanak. Al nadamo se da ce biti ok dok se malo bolje spremi.
Kao slag na tortu ovoj prelijepoj veceri je bila peta BABUKE

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ima ovdje još mnogo posla, uigravanja najviše tako da očekujem još mnogo pogrešnih dodavanja i nesporazuma, samo da primimo što manje golova radi istih (najbolje nijedan ali nije realno jbg
) ... ali kada se uigraju ima da melju. 

Musa je kritican u odbrani, pored gola direktni je krivac za jos jednu njihovu stopostotnu sansu
Ikic je strasan igrac
Ne znam sto se pljuje po Belminu, nije on kriv za golove, a imao je par odlicnih intervencija
Merso doktor, cekaj dok vidite snimak gola
Kapic taraba
Djokanovic nije za stopera
Suljic sebican
Dzafic u malo vremena pokazao da ce biti pravo pojacanje
Ikic je strasan igrac
Ne znam sto se pljuje po Belminu, nije on kriv za golove, a imao je par odlicnih intervencija
Merso doktor, cekaj dok vidite snimak gola
Kapic taraba
Djokanovic nije za stopera
Suljic sebican
Dzafic u malo vremena pokazao da ce biti pravo pojacanje
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ispostovali mi ekipu, ispostovali oni nas! Trka i srce! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Željka operi usta, obrij pichku i namaži schupak da te ne boli.