Dzaba ilačes nemeRe doci,**** mater on ako potpise ja vam s Hadza sliku saljem,ajde Wengeru demantuj me da i ja izadjem na pavi put,da sidjem s puta onih koji su zalutali,anell je napisao/la:Hajde Mbapeeeeeeeee da uputiš topnika na pravi put.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Dzaba ilačes nemeRe doci,**** mater on ako potpise ja vam s Hadza sliku saljem,ajde Wengeru demantuj me da i ja izadjem na pavi put,da sidjem s puta onih koji su zalutali,anell je napisao/la:Hajde Mbapeeeeeeeee da uputiš topnika na pravi put.
AshburtonG je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Ja neznam dal postoji ijedan navijac arsenala na zemaljskoj kugli koji vjeruje da ce Mbepe nama doci,to ssu nasi mokri snovi,znaci ako nam dodje ja se povlacim u vjeru majke mi,znaci sedzda svaki dan,dzamija,caba,vaktije citam kuran jedem,nema vise bludnih radnji,znaci postajem vjernik do boga,ali znam da od Mbbepea nema nista tako da cu ostati ojebina i ćafir![]()
Jedina ekipa koja jos uvijek realno procjenjuje igrace na danasnjem vaktu.Kontraa je napisao/la:Juve nudi 5 miliona za Wojćeha Šćesnog![]()
I onda bi doš'o meni u goste i rezo bi mezu na koricama od Kur'ana poslije sedmog jelena. Ajde bogati...topnik1 je napisao/la:,ajde Wengeru demantuj me da i ja izadjem na pavi put,da sidjem s puta onih koji su zalutali,
Dajte nam Diabalu za 15 miliona i Bonucija za 20.Pogba je napisao/la:Jedina ekipa koja jos uvijek realno procjenjuje igrace na danasnjem vaktu.Kontraa je napisao/la:Juve nudi 5 miliona za Wojćeha Šćesnog![]()
Gunner4 je napisao/la:Dajte nam Diabalu za 15 miliona i Bonucija za 20.Pogba je napisao/la:Jedina ekipa koja jos uvijek realno procjenjuje igrace na danasnjem vaktu.Kontraa je napisao/la:Juve nudi 5 miliona za Wojćeha Šćesnog![]()
? са GT-I9300 уз - &
Nemoj yebavat,ajd iskreno reci jesam ikada rezao na tome mezu,lazes bogami,ti znas da ja prije pijanke abdest uzmem da se nebi sta na zlo okrenuloMarsal je napisao/la:I onda bi doš'o meni u goste i rezo bi mezu na koricama od Kur'ana poslije sedmog jelena. Ajde bogati...topnik1 je napisao/la:,ajde Wengeru demantuj me da i ja izadjem na pavi put,da sidjem s puta onih koji su zalutali,
Fala JozoKontraa je napisao/la:Ovim putem želim da se nayebem matere glavnim arbitrima sa meča BiH-Austrija, poyy
Jozo nam krade Lakazeta
AA23 je napisao/la:Da hoće neko uzeti Lakazeta iz EPL pa da nas natrpa čovjek ono fino poštenski, pa neka nama Žirua, Wolkota i ostalih pokemona u špicu
Kontraa je napisao/la:Ko je taj? Podsjeća me na Ivu Sanadera
Čuj crni mačak
anell je napisao/la:Sad će Seamen reći da ga je pratio, jer on redovno gleda Genk.
Ne mogu ni sumnjati kad ih ne čitam.Seaman je napisao/la:
normalno.genk a prije toga valerenguzar opće sumnjaš u moje procjene
bolji sam nego svi voajerovi skauti
Valja li ovaj čemu?Seaman je napisao/la:
stiže dmf![]()
Mirror Football ✔ @MirrorFootball
Arsenal set to beat Everton for Norwegian star Sander Berge for £18m
11:36 PM - 17 Jun 2017
Marsal je napisao/la:Valja li ovaj čemu?Seaman je napisao/la:
stiže dmf![]()
Mirror Football ✔ @MirrorFootball
Arsenal set to beat Everton for Norwegian star Sander Berge for £18m
11:36 PM - 17 Jun 2017
Ili samo bacaš drkicu na njega jer je visok 196 cm?
Monaco je već kupio Meitea iz Lillea (bio u Waregemu na posudbi) za 25 milki.Seaman je napisao/la:monaco već poslao 2,3 ponude,ali ovi odbili,vjerojatno ga vide kao zamjenu za bakayokoa,nebi me začudilo da se sad isprse kad su prodali hrpu igrača,a poslije ga masno opet prodaju,a vojaeroljupci i vojaer će reći bili smo blizu potpisa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.