Dejo, ljubimo ti purac

Moja TV, 17.00h Sad smo gosti, ali zapadna tribina (cijela) je nasaAmarildo je napisao/la:Sutra ako Bog da opet igramo "na domaćem"? Je l' ono na Moja TV prijenos?
Ima li šta za Cimija i ostale odlaske/dolaske? Nisam toliko aktivan.
Kako su glupi i limitirani pojedini navijaci Zelje...dohvate se Newcastlea i ne vide dalje od toga...pa njihov Newcastle je isto sto i Dinamo Kijev, mi smo Ukrajince dobili u istoj fazi takmicenja kao i vi Engleze, tj.u playoffu LP (vrlo lahko smo i mi mogli izvuci Arsenala tada a vi recimo umjesto Newcastlea neki tim tipa Dinama, jednostavno u pitanju je faktor "srece" prilikom zdrijeba...mogao je i Olimpic izvuci Westhama jos u prvom nastupu na euro sceni, i sta sad?), a za razliku od Zelje Sarajevo je 4x bilo nadomak GRUPNE FAZE euro takmicenja:STEF je napisao/la:Newcastle je individualno bio jaci tada nego borussija kada su igrali protiv vas.Postuje se velicina kluba i trofeji,to stoji,ali nije bolje dovesti na kosevo na primjer steauu od manchester citya.
Rekoh ti ja 27 jula, a ti se kofrčiš. Izgleda da nisi otišao da riješavaš Radnika. Varalice jednaterabajt je napisao/la:Mitomani , 5 milja na utakmici stadion prima 3 a nije ni to bilo ni blizu popunjeno, subic dere zelju svaku utakmicu a ustvari vas jedino izbacio. To je za ovo kolo za slejdece idu neki drugi mitovi i lazipitic je napisao/la:X31987 je napisao/la:Ovo favorita je u jednini.![]()
![]()
![]()
On ovde palamudi mjesto da riješava zadatak kako spriječiti Radnika da nastavi tradiciju.
![]()
. Odo sad rjesavati radnika kao sto kazes
Ako me dobro sjecanje sluzi brate, mislim da je Dinamo Kijev bio 3.pretkolo LP tj zadnja prepreka pred Grupnu fazu a Basel 1.kolo Kupa Uefa. Bas kao njima Newcastle odnosno Malaga. Opet kazem, ako se dobro sjecam.hurem je napisao/la:Kako su glupi i limitirani pojedini navijaci Zelje...dohvate se Newcastlea i ne vide dalje od toga...pa njihov Newcastle je isto sto i Dinamo Kijev, mi smo Ukrajince dobili u istoj fazi takmicenja kao i vi Engleze, tj.u playoffu LP (vrlo lahko smo i mi mogli izvuci Arsenala tada a vi recimo umjesto Newcastlea neki tim tipa Dinama, jednostavno u pitanju je faktor "srece" prilikom zdrijeba...mogao je i Olimpic izvuci Westhama jos u prvom nastupu na euro sceni, i sta sad?), a za razliku od Zelje Sarajevo je 4x bilo nadomak GRUPNE FAZE euro takmicenja:STEF je napisao/la:Newcastle je individualno bio jaci tada nego borussija kada su igrali protiv vas.Postuje se velicina kluba i trofeji,to stoji,ali nije bolje dovesti na kosevo na primjer steauu od manchester citya.
1. u LP u play offu protiv Dinamo Kijeva
2. u EL u play offu protiv Basela
3. u EL u play off-u protiv Cluja
4. u EL u play off-u protiv Borusije Mehengladbah.
Sta je Zeljo imao osim playoffa vs Newcastlea?
Sretno protiv Standarda...ne mogu me pojedini manijaci imbecili odvratiti od toga da zelim uspjeh Zeljeznicaru...jer uspjeh Zelje je uspjeh BIH,..kao sto sam uvijek navijao i za Siroki, Borac, Zrinjski(koji nas je najvise brukao u Europi - treba im zabraniti igranje na medjunarodnoj sceni), itd.
Crni **** na kara..Dinara je napisao/la:Divovi,prvaci svemira i svega ostalog, sta bi danas ?
Kakvi ste sa bodovima?kenan_tm87 je napisao/la:GangEvil je napisao/la:
Dejo, ljubimo ti purac![]()
Jel to znači da u prvenstvu navijaš za nas. Ma nije to bolest rijetka...molotovljev je napisao/la:Pa vi nastavite da im čestitate i radujete se njihovim evropskim uspjesima... Kad tad dođe vrijeme da vam to nabiju na nos.
Nikad, ali baš nikad, nisam navijao za gradskog rivala, pogotovo u evropskim utakmicama, gdje im želim što manje uspjeha.
Jel to znači da ne znaš čitati. Ma nije to bolest, to je nepismenost... lolbojamora je napisao/la:Jel to znači da u prvenstvu navijaš za nas. Ma nije to bolest rijetka...molotovljev je napisao/la:Pa vi nastavite da im čestitate i radujete se njihovim evropskim uspjesima... Kad tad dođe vrijeme da vam to nabiju na nos.
Nikad, ali baš nikad, nisam navijao za gradskog rivala, pogotovo u evropskim utakmicama, gdje im želim što manje uspjeha.
Nabije te pacijent na organ....jedi se mali strumfe...5-7 je u titulama..jos malo samo...Dejan Maksimovic - jedan je od nas !kenan_tm87 je napisao/la:Pozitivna nula.Samo sam se ovom pacijentu nasmijao, sigurno sad Koaudiju ljubi purac... HAHAHAH
Nekima smeta prljava stolica I nedostatak vode u wc_u a u cetvrtak ce svi pohrliti na kosevomma_hz je napisao/la:@terabajt,pa eto nas u Travniku koliko vas na Grbavici..sta je bilo,kisa padala,radni dan,skupe karte,daleko stadion..![]()
Mislis 8:4.GangEvil je napisao/la:Nabije te pacijent na organ....jedi se mali strumfe...5-7 je u titulama..jos malo samo...Dejan Maksimovic - jedan je od nas !kenan_tm87 je napisao/la:Pozitivna nula.Samo sam se ovom pacijentu nasmijao, sigurno sad Koaudiju ljubi purac... HAHAHAH
p.s. dobro zapamti 2011 i 2013....da mozes djeci kad krenu u skolu objasnjavati kako ste nekad 2011 zadnji put dobili mladjeg Sarajevskog prvoligasa i kako ste nekad osvajali titule...kao npr 2013...