FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la GangEvil » 02 avg 2015, 20:56

slika

Dejo, ljubimo ti purac :beba:

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 03 avg 2015, 00:09

Sutra ako Bog da opet igramo "na domaćem"? Je l' ono na Moja TV prijenos?
Ima li šta za Cimija i ostale odlaske/dolaske? Nisam toliko aktivan.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 avg 2015, 00:34

Amarildo je napisao/la:Sutra ako Bog da opet igramo "na domaćem"? Je l' ono na Moja TV prijenos?
Ima li šta za Cimija i ostale odlaske/dolaske? Nisam toliko aktivan.
Moja TV, 17.00h Sad smo gosti, ali zapadna tribina (cijela) je nasa ;) Ne zna se jos za Cimija i Co. Ima jos mjesec, valjda mu nadju klub :D A necemo se buniti ni da ostane i produzi ugovor :)))

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 avg 2015, 01:08

STEF je napisao/la:Newcastle je individualno bio jaci tada nego borussija kada su igrali protiv vas.Postuje se velicina kluba i trofeji,to stoji,ali nije bolje dovesti na kosevo na primjer steauu od manchester citya. ;)
Kako su glupi i limitirani pojedini navijaci Zelje...dohvate se Newcastlea i ne vide dalje od toga...pa njihov Newcastle je isto sto i Dinamo Kijev, mi smo Ukrajince dobili u istoj fazi takmicenja kao i vi Engleze, tj.u playoffu LP (vrlo lahko smo i mi mogli izvuci Arsenala tada a vi recimo umjesto Newcastlea neki tim tipa Dinama, jednostavno u pitanju je faktor "srece" prilikom zdrijeba...mogao je i Olimpic izvuci Westhama jos u prvom nastupu na euro sceni, i sta sad?), a za razliku od Zelje Sarajevo je 4x bilo nadomak GRUPNE FAZE euro takmicenja:
1. u LP u play offu protiv Dinamo Kijeva
2. u EL u play offu protiv Basela
3. u EL u play off-u protiv Cluja
4. u EL u play off-u protiv Borusije Mehengladbah.

Sta je Zeljo imao osim playoffa vs Newcastlea?

Sretno protiv Standarda...ne mogu me pojedini manijaci imbecili odvratiti od toga da zelim uspjeh Zeljeznicaru...jer uspjeh Zelje je uspjeh BIH,..kao sto sam uvijek navijao i za Siroki, Borac, Zrinjski(koji nas je najvise brukao u Europi - treba im zabraniti igranje na medjunarodnoj sceni), itd.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 avg 2015, 04:00

terabajt je napisao/la:
pitic je napisao/la:
X31987 je napisao/la:Ovo favorita je u jednini. ;)
:lol: :lol: :lol: :thumbup: On ovde palamudi mjesto da riješava zadatak kako spriječiti Radnika da nastavi tradiciju.
Mitomani , 5 milja na utakmici stadion prima 3 a nije ni to bilo ni blizu popunjeno, subic dere zelju svaku utakmicu a ustvari vas jedino izbacio. To je za ovo kolo za slejdece idu neki drugi mitovi i lazi :lol: :lol: . Odo sad rjesavati radnika kao sto kazes :wave:
Rekoh ti ja 27 jula, a ti se kofrčiš. Izgleda da nisi otišao da riješavaš Radnika. Varalice jedna :urnebes: :urnebes: :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 avg 2015, 08:12

@terabajt,pa eto nas u Travniku koliko vas na Grbavici..sta je bilo,kisa padala,radni dan,skupe karte,daleko stadion.. :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 03 avg 2015, 09:31

hurem je napisao/la:
STEF je napisao/la:Newcastle je individualno bio jaci tada nego borussija kada su igrali protiv vas.Postuje se velicina kluba i trofeji,to stoji,ali nije bolje dovesti na kosevo na primjer steauu od manchester citya. ;)
Kako su glupi i limitirani pojedini navijaci Zelje...dohvate se Newcastlea i ne vide dalje od toga...pa njihov Newcastle je isto sto i Dinamo Kijev, mi smo Ukrajince dobili u istoj fazi takmicenja kao i vi Engleze, tj.u playoffu LP (vrlo lahko smo i mi mogli izvuci Arsenala tada a vi recimo umjesto Newcastlea neki tim tipa Dinama, jednostavno u pitanju je faktor "srece" prilikom zdrijeba...mogao je i Olimpic izvuci Westhama jos u prvom nastupu na euro sceni, i sta sad?), a za razliku od Zelje Sarajevo je 4x bilo nadomak GRUPNE FAZE euro takmicenja:
1. u LP u play offu protiv Dinamo Kijeva
2. u EL u play offu protiv Basela
3. u EL u play off-u protiv Cluja
4. u EL u play off-u protiv Borusije Mehengladbah.

Sta je Zeljo imao osim playoffa vs Newcastlea?

Sretno protiv Standarda...ne mogu me pojedini manijaci imbecili odvratiti od toga da zelim uspjeh Zeljeznicaru...jer uspjeh Zelje je uspjeh BIH,..kao sto sam uvijek navijao i za Siroki, Borac, Zrinjski(koji nas je najvise brukao u Europi - treba im zabraniti igranje na medjunarodnoj sceni), itd.
Ako me dobro sjecanje sluzi brate, mislim da je Dinamo Kijev bio 3.pretkolo LP tj zadnja prepreka pred Grupnu fazu a Basel 1.kolo Kupa Uefa. Bas kao njima Newcastle odnosno Malaga. Opet kazem, ako se dobro sjecam.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 avg 2015, 19:02

Joj, Igora, umalo ga slag nije strefio u 90oj :rol: :rol:

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 03 avg 2015, 19:16

Divovi,prvaci svemira i svega ostalog, sta bi danas ? :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 avg 2015, 19:18

Dinara je napisao/la:Divovi,prvaci svemira i svega ostalog, sta bi danas ? :D
Crni **** na kara..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 avg 2015, 19:23

GangEvil je napisao/la:slika

:lol: :oops:
FORZA ZELJO

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 03 avg 2015, 19:55

kenan_tm87 je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:slika

:lol: :oops:
Kakvi ste sa bodovima?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 avg 2015, 20:01

Pozitivna nula. :D Samo sam se ovom pacijentu nasmijao, sigurno sad Koaudiju ljubi purac... HAHAHAH
FORZA ZELJO

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 avg 2015, 20:08

Evo vrača vam se Delač ludilo se sprema :puke:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 avg 2015, 20:10

molotovljev je napisao/la:Pa vi nastavite da im čestitate i radujete se njihovim evropskim uspjesima... Kad tad dođe vrijeme da vam to nabiju na nos.
Nikad, ali baš nikad, nisam navijao za gradskog rivala, pogotovo u evropskim utakmicama, gdje im želim što manje uspjeha.
Jel to znači da u prvenstvu navijaš za nas. Ma nije to bolest rijetka... :lol:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 avg 2015, 20:19

bojamora je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Pa vi nastavite da im čestitate i radujete se njihovim evropskim uspjesima... Kad tad dođe vrijeme da vam to nabiju na nos.
Nikad, ali baš nikad, nisam navijao za gradskog rivala, pogotovo u evropskim utakmicama, gdje im želim što manje uspjeha.
Jel to znači da u prvenstvu navijaš za nas. Ma nije to bolest rijetka... :lol:
Jel to znači da ne znaš čitati. Ma nije to bolest, to je nepismenost... lol
F.K.SARAJEVO

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 avg 2015, 20:19

kenan_tm87 je napisao/la:Pozitivna nula. :D Samo sam se ovom pacijentu nasmijao, sigurno sad Koaudiju ljubi purac... HAHAHAH
Nabije te pacijent na organ....jedi se mali strumfe...5-7 je u titulama..jos malo samo...Dejan Maksimovic - jedan je od nas ! :kafa:

p.s. dobro zapamti 2011 i 2013....da mozes djeci kad krenu u skolu objasnjavati kako ste nekad 2011 zadnji put dobili mladjeg Sarajevskog prvoligasa i kako ste nekad osvajali titule...kao npr 2013...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 avg 2015, 20:50

mma_hz je napisao/la:@terabajt,pa eto nas u Travniku koliko vas na Grbavici..sta je bilo,kisa padala,radni dan,skupe karte,daleko stadion.. :urnebes: :urnebes:
Nekima smeta prljava stolica I nedostatak vode u wc_u a u cetvrtak ce svi pohrliti na kosevo :cry:

8 titula momak.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 03 avg 2015, 20:51

GangEvil je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Pozitivna nula. :D Samo sam se ovom pacijentu nasmijao, sigurno sad Koaudiju ljubi purac... HAHAHAH
Nabije te pacijent na organ....jedi se mali strumfe...5-7 je u titulama..jos malo samo...Dejan Maksimovic - jedan je od nas ! :kafa:

p.s. dobro zapamti 2011 i 2013....da mozes djeci kad krenu u skolu objasnjavati kako ste nekad 2011 zadnji put dobili mladjeg Sarajevskog prvoligasa i kako ste nekad osvajali titule...kao npr 2013...
Mislis 8:4. :mrgreen: Nadam se da je prijao Koaudijev purac. :rol:
FORZA ZELJO

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 03 avg 2015, 20:53

7-5 je u titulama.Činjenice i dokaze ne možete pobiti mitomanijom.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MikiPirs i 37 gostiju.