Legenda foruma, zvani Aldin

Pilence ce ga sanjati vcrs i sve dok ne pogodi jednu insajdersku i ne okrenu janje

#Pray4Pile
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakav je to ekser od 14 cola...pa nije vodovodna cijev jbt.pitic je napisao/la:Aldin radnik ministarstva za izdavanje boravišnih dozvola definitivno im dominira temom. Ovog što psuje kada nema argumenata je zakovao ekserima od 14 cola.
Mi bar sevapa zaradimo sto cupamo ove "imigrante"..Elegant je napisao/la:Sta pitari rade ovdje, zar nisu na doceku pridoslica iz Mijanmara ?
godrina je napisao/la:Ko ti je kriv sto ne znas brojat.
godrina je napisao/la:Ko ti je kriv sto ne znas brojat.
MuhamedTM je napisao/la:Bingo! aldine jesi to tiEvander je napisao/la:Pile je najveca maskota foruma. Frajer od milion informacija koje je najavio, pogodio je samo jednu. Onu da nema niti jedan investitor zaintresovan u ulaganje u FK Zeljeznicar.
A i tu informciju je slucajno poslao Amy-u na PP.
Znaci ono sto je javno rekao, sve se ispostavilo ubleharenjem.
#Pray4Pile!
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Kralju. Sve ti je oprosteno.MuhamedTM je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Bingo! aldine jesi to tiEvander je napisao/la:Pile je najveca maskota foruma. Frajer od milion informacija koje je najavio, pogodio je samo jednu. Onu da nema niti jedan investitor zaintresovan u ulaganje u FK Zeljeznicar.
A i tu informciju je slucajno poslao Amy-u na PP.
Znaci ono sto je javno rekao, sve se ispostavilo ubleharenjem.
#Pray4Pile!
On ako ga zabije ove sezone ja ću go kroz FerhadijuX31987 je napisao/la:Ma vala kad je Javi Martinez mogao cekati i nakon 2 i po godine zabio, ma uvalice ga i Joco kad tad.
ne zamjerite
Savez donio novo pravilo kojim se u niži rang šalje ekipa kojoj Joco zabije prvijenac..X31987 je napisao/la:Ma vala kad je Javi Martinez mogao cekati i nakon 2 i po godine zabio, ma uvalice ga i Joco kad tad.
ne zamjerite
Definitivno, on u formi je klasa za ovu ligu, pa samo nama je par puta presudio dok je igrao u Borcu kako treba. Ipak, ja ne znam jel ikako odigrao svih 90 minuta, vecinom na kapaljku dobija priliku, a najvise je dobijao sansu kad je cijela ekipa bila uzas i dok jos nije bio spreman. Ipak, s druge strane...derbi i gostovanje Zrinjskom, dobijao je sansu u samom finisu, vise su se trudili i borili igraci koji su 80 minuta na terenu nego on svjez zadnjih 10. I onda se covjek zapita pa ima li smisla uopce da igra od prve minute. Vidjet cemo kad prodje pripreme hoce li to bolje izgledat, al vec je dosta tu negativne energije, na treninzima mu par momaka psuje, tjera ga nazad u BL..Evander je napisao/la:Yebi ga sad, od Joce napraviste kloca. Imao je problem ne prolaska priprema ljetos, lutanja od kluba do kluba. Ako se dobro spremi i ako se neke stvari posloze, ne bi me iznenadilo da na proljece zabije 7, 8 golova.
Bez obzira na sve, po meni, najkvalitetnini napadac kojeg imate.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Zaboljesutra i 35 gostiju.