Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 sep 2015, 00:03

Uvijek sam vise zelio da imamo dresove blize kao Svedska, a ne kao Finska. Nadam se da je tacno.
Don't believe the hype.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 sep 2015, 00:16

jao jao. pa eto mi imamo toliku historiju dresova da ne smije biti nista novo... imamo i na ovom trenutnom crnu?! pa šta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 15 sep 2015, 00:19

SlevinKelevra je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ma, ne zuta, yebo ih zuta! :oops: Znao sam da nasi debili nece insistirati na originalnim bojama, i da nam je adidas napravio dres po zastavi. :facepalm:
Pa, budimo realni, iako mi se svidjaju ovi aktuelni plavi dresovi, izabrat cu zutu prije crne (ili najtamnije moguce plave) 10 od 10 puta.

Uopste nemam problema sa zutom. Ima je na obje zastave.
Nije problem zastava, vec tradicija. Kako bi bilo da sad neko Italji napravi dresove sa zelenim detaljima? Ima je na zastavi, ali na dresovima nikad.
Mi smo uvijek bili bijelo-plavi, uz koji neutralni detalj.... Ne zelim da nam naprave nesto po uzoru na Svedsku ili Ukrajinu.
[youtube][/youtube]

Ovi dresovi su mi medju najdrazim od kada pratim repku, sjecam se jos uvijek kada sam gledao ove utakmice.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 sep 2015, 01:16

FrancescoTotti je napisao/la:jao jao. pa eto mi imamo toliku historiju dresova da ne smije biti nista novo... imamo i na ovom trenutnom crnu?! pa šta.
:facepalm:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 15 sep 2015, 01:22

Kombinacija plavo-žuto je sama po sebi prilično upadljiva kombinacija boja tako da se nadam da je u planu postojećoj plavoj samo pridodati neki žuti detalj, ili eventualno da će to biti kombinacija žuti dres -plavi šorc, sve ostalo, tipa npr: boje na dresu pola-pola bi bilo prešareno, preupadljivo i kičasto, osim na nekom izrazito dobrom dizajnu. Kako god, meni su i trenutne garniture odlične, jesu klasične ali stilski su rađene sa ukusom i izgledaju sasvim dobro, za razliku od Legeinih ogromnih i sa brojevima preko čitavih leđa. :)

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 15 sep 2015, 01:29

DragonGirl je napisao/la:Kombinacija plavo-žuto je sama po sebi prilično upadljiva kombinacija boja tako da se nadam da je u planu postojećoj plavoj samo pridodati neki žuti detalj, ili eventualno da će to biti kombinacija žuti dres -plavi šorc, sve ostalo, tipa npr: boje na dresu pola-pola bi bilo prešareno, preupadljivo i kičasto, osim na nekom izrazito dobrom dizajnu. Kako god, meni su i trenutne garniture odlične, jesu klasične ali stilski su rađene sa ukusom i izgledaju sasvim dobro, za razliku od Legeinih ogromnih i sa brojevima preko čitavih leđa. :)
Ako sam dobro shvatio ti prizeljkujes ovu kombinaciju :shock: ?
This time next year we'll be millionaires.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 sep 2015, 01:34

slika

Bilo bi vrijeme. ;)
Don't believe the hype.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 15 sep 2015, 01:36

Ma ne bi ni gledao utakmicu kad bi u ovakvim dresovima igrali :mrgreen:
This time next year we'll be millionaires.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 sep 2015, 01:39

akisarajevo92 je napisao/la:slika

Bilo bi vrijeme. ;)
Bolno za oci :puke:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 15 sep 2015, 01:41

Plavi dresovi, s zutim detaljima, nece sigurno zuta dominirati na dresu!Nesto na ovaj fazon, ionako ovo je trenutni sablon koji adidas koristi za sezonu 2015/2016, mislim najprije ovo oko rukava, vrata...

slika
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 sep 2015, 01:47

FrancescoTotti je napisao/la:jao jao. pa eto mi imamo toliku historiju dresova da ne smije biti nista novo... imamo i na ovom trenutnom crnu?! pa šta.
:facepalm:
druze ti si nas uporedio sa italijom sto je smijesno... mi smo promjenili proizvodjaca tih dresova u svojoj dugoj dvadesetogodisnjoj historiji vise nego sto je italija mijenjala dizajn, tacnije koncept dizajna dresa,
ako vam je problem sto ce bit zute boje na dresu,, e to ti je za facepalma

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 sep 2015, 02:04

FrancescoTotti je napisao/la: druze ti si nas uporedio sa italijom sto je smijesno... mi smo promjenili proizvodjaca tih dresova u svojoj dugoj dvadesetogodisnjoj historiji vise nego sto je italija mijenjala dizajn, tacnije koncept dizajna dresa,
Ja sam samo naveo Italiju kao zemlju koja ima drugacije boje dresova od boje zastave, sto je rijetkost. U tu grupu spadamo i mi. Nije mi jasno zasto ismijavas to sto sam rekao da je plavo-bijelo nasa tradicija. Od kad znam za sebe dresovi su nam u te dvije boje, i sad bi se odjednom trebali zutjeti na terenu. Ako bude kao ovaj gore sto je kolega postavio, onda OK, al ako nam naprave nesto kao Svedska ili Ukrajina, nabijem ih na qurac

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 sep 2015, 02:08

FrancescoTotti je napisao/la: druze ti si nas uporedio sa italijom sto je smijesno... mi smo promjenili proizvodjaca tih dresova u svojoj dugoj dvadesetogodisnjoj historiji vise nego sto je italija mijenjala dizajn, tacnije koncept dizajna dresa,
Ja sam samo naveo Italiju kao zemlju koja ima drugacije boje dresova od boje zastave, sto je rijetkost. U tu grupu spadamo i mi. Nije mi jasno zasto ismijavas to sto sam rekao da je plavo-bijelo nasa tradicija. Od kad znam za sebe dresovi su nam u te dvije boje, i sad bi se odjednom trebali zutjeti na terenu. Ako bude kao ovaj gore sto je kolega postavio, onda OK, al ako nam naprave nesto kao Svedska ili Ukrajina, nabijem ih na qurac
pa jarane zar ti to stvarno mislis da bi mogli imati ovakve, pa cak i slicne poput Svedskih? :D pa nisu ovi iz adidasa jucer poceli pravit dresove...
najvise zute sto mogu stavit je da bude na kragni ili na rukavima, ili da bude neki posebni detalj na prsima. znaju ljudi sta rade, nisu toliki debili pa da ne znaju da nismo ukrajina ili svedska...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 sep 2015, 02:13

Kosarkaska reprezentacija nam je uvijek imala plavo-zutu opremu (najljepse dresove od svih nasih selekcija) do prije 4-5 godina, jos uvijek se navikam na plavo-bijelo. Rukometasi su odnedavno plavo-zuti, tu sam se jedva navikao. Sve je stvar jbne navike, jah.
Don't believe the hype.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 15 sep 2015, 02:16

Momciluk je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Kombinacija plavo-žuto je sama po sebi prilično upadljiva kombinacija boja tako da se nadam da je u planu postojećoj plavoj samo pridodati neki žuti detalj, ili eventualno da će to biti kombinacija žuti dres -plavi šorc, sve ostalo, tipa npr: boje na dresu pola-pola bi bilo prešareno, preupadljivo i kičasto, osim na nekom izrazito dobrom dizajnu. Kako god, meni su i trenutne garniture odlične, jesu klasične ali stilski su rađene sa ukusom i izgledaju sasvim dobro, za razliku od Legeinih ogromnih i sa brojevima preko čitavih leđa. :)
Ako sam dobro shvatio ti prizeljkujes ovu kombinaciju :shock: ?
Priželjkujem ovu prvu sa žutim detaljima i mislim da će tako i biti jer ne bi radikalno odstupali od postojećih varijanti a samim tim i naše tradicije, međutim ni ova druga varijanta ne mora biti toliko grozna, kako djeluje na prvu. Sve je stvar dobro osmišljenog dizajna, kolorita i ukusa na kraju krajeva.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 sep 2015, 07:44

Da je nasoj reprezentaciji jedini problem izgled dresa , ja bi bio najsretniji covjek na svijetu.... :bih: :bih: :bih: :bih:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 15 sep 2015, 11:15

sagitarius je napisao/la:Plavi dresovi, s zutim detaljima, nece sigurno zuta dominirati na dresu!Nesto na ovaj fazon, ionako ovo je trenutni sablon koji adidas koristi za sezonu 2015/2016, mislim najprije ovo oko rukava, vrata...

slika

auuuuu ovakvi bi bili top
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: RE: Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 sep 2015, 13:55

phily je napisao/la:Da je nasoj reprezentaciji jedini problem izgled dresa , ja bi bio najsretniji covjek na svijetu.... :bih: :bih: :bih: :bih:
evo ga pocinje...

phily
Kontakt:

Re: RE: Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la phily » 15 sep 2015, 14:00

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
phily je napisao/la:Da je nasoj reprezentaciji jedini problem izgled dresa , ja bi bio najsretniji covjek na svijetu.... :bih: :bih: :bih: :bih:
evo ga pocinje...
sta pocinje :?: :?:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 15 sep 2015, 15:18

Ovako nešto bi bilo odlično... :D

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.