Ne vidis dobro, najjaca jeste u konkurenciji...SiamoNoi je napisao/la:Najjaca grupa na ovim prostorima je izvan konkurencije?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ne vidis dobro, najjaca jeste u konkurenciji...SiamoNoi je napisao/la:Najjaca grupa na ovim prostorima je izvan konkurencije?
Pazi, nije mi u cilju nikog da omalovazavam, ali prosto moram da reagujem kada odvalis ovako nesto! Ajde da si rekao Rusi ili Poljaci (mada nema niko ni od njih, a da nema veliki respekt prema $ 1989).shzna je napisao/la:Ma ima puno jačih Evropskih ekipa od ovih sa naših prostora. Pogledaj samo Italijane, skoro svaka grupa u prvoj ligi im je jača od velike 6orke sa naših prostora.
Jbg,ako je posjećenost jedan od glavnih faktora BBB ne moze nikako uć na popis.Treba malo bolje definirat kriterijeshzna je napisao/la:Ma ima puno jačih Evropskih ekipa od ovih sa naših prostora. Pogledaj samo Italijane, skoro svaka grupa u prvoj ligi im je jača od velike 6orke sa naših prostora. Al eto da kažem da bi se i Cigani sa turskim imenom () mogli progurati među top grupe, možda i BBB ima taj šmek ali ubi njih represija, mala posjećenost a sa tim imaju minuse na svaki drugi faktor koji odlučuje ko ulazi u ovu Ligu Prvaka..
Napraviću ja svoju listu večeras, pa prokomentarišite, da vam duša bude na mjestu probaću staviti i BBB i D na listu
Svako ima svoje mane, ali svaka od grupa koja je našla mjesto na mom spisku ispunjava bar 2 uvjeta od ovih gore.posjecenost, navijanje, koreografija, brojnost na gostovanjima itd.
Izvini, o veliki ultrasumarconato je napisao/la:Moram da primijetim da je decko debelo neupucen u navijacki svijet!
80 % ovih sto je stavio gore ne moze top 4 ex Yu (narocito Delijama) prismrdit po svim mogucim parametrima!
dscile je napisao/la:
EDIT: I bas me zanima da li se u navijanje smatra: "C'mon Milwall" i da li je to krem Evrope
Ja uopste (ako nisi primijetio) ne osporavam niti jednu grupu sa tvog spiska, samo tvrdim da je nenormalno izbaciti Delije, Torcidu ili Grobare pa i BBB uz sve probleme koji ih prate, koji su tvrdim ispred velike vecine ovih sa tvog spiska!shzna je napisao/la:Pa eto, obrazloži koje bi ekipe izbacio sa mog spiska..
Izbacimo Milwall ( a navijači jedni od najjačih na ulici i na stadionima što se tiče problema bez obzira na ogromne kazne ) opet na njihovo mjestoo upada Aris..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.