Ma jaste valjda im hakovana stranica.Ukucaj bilo koje ima umjesto Sadikovica i izbacice ti ga tamo.Seyo_TM je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija???????
http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... 0Sadikovic
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hahha taman sam htio da se roknem...hvala 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hahaha...ma ovo se moze napravit...sad moj drug napravio za sebe!!!
heheh..
heheh..

http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... sp?Adepto=
Nakon znaka jednakosti samo upisi sta zelis i et
Nakon znaka jednakosti samo upisi sta zelis i et
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Burazeru, ja bi bio i sa Bodom zadovoljan, znaš li ti kakva je naša liga brate..? ko da si zaboravioGRIZLI je napisao/la:Sta ba bod, idemo po tricu![]()
![]()
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
AYAN je napisao/la:Burazeru, ja bi bio i sa Bodom zadovoljan, znaš li ti kakva je naša liga brate..? ko da si zaboravioGRIZLI je napisao/la:Sta ba bod, idemo po tricu![]()
![]()
MA SAMO LAGANO.... PODRSKA SIGURNO NECE IZOSTATI !

idemo sutra po bodove aBd,pa onda ponovo puna grbavica
ša la la la la la

ša la la la la la

Sutra daj boze da uzmemo bod to bi bio veliki uspjeh, nemojte se puno nadati ljudi.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Slažem se sa tvojim mišljenjem...Ko je bio na utakmici protiv Širokog ili gledao na TV-u moglo se vidjeti fino da se tek uigravamo i da je ekipa odigrala u tom sastavu samo dvije zvanične utakmice...Vjerujte mi da sam uvijek optimista ali ne treba sada glavu razbijati "moramo osvojiti 3 boda ili čak bod"...moramo biti strpljivi jer smo dolaskom nove/stare uprave i trenera dobili mnogo i već postigli nešto što se zove "dobra i pozitivna atmosfera" kako u ekipi , tako i među navijačima....rezultati će SIGURAN sam doći....Samo strpljivo do novih pobjedaTM1987 je napisao/la:Sutra daj boze da uzmemo bod to bi bio veliki uspjeh, nemojte se puno nadati ljudi.

DANAS tačno prije 7 godina ŽELJEZNIČAR - NEWCASTLE

Željo - My first love!!!
Evo procitah da je prije 7 godina NAS ZELJEZNICAR igrao protiv Njukastla, zar je toliko proslo vremena.
E kada se sjetim toga, zaista je bilo odlicno, Zeljeznicar je igrao extra, bila je prava ljepota biti tu noc na Kosevu, nikada to necu zaboraviti, pa poslije Njukastla i spanska Malaga, to je nesto nezaboravno. ABd igrat cemo mi opet takve utakmice.
Sretno sutra u Gradačcu
E kada se sjetim toga, zaista je bilo odlicno, Zeljeznicar je igrao extra, bila je prava ljepota biti tu noc na Kosevu, nikada to necu zaboraviti, pa poslije Njukastla i spanska Malaga, to je nesto nezaboravno. ABd igrat cemo mi opet takve utakmice.
Sretno sutra u Gradačcu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Malaga i penal Delija Valdeza u Spaniji..amir je napisao/la:Evo procitah da je prije 7 godina NAS ZELJEZNICAR igrao protiv Njukastla, zar je toliko proslo vremena.
Sretno sutra u Gradačcu

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- blueman-TM87
- Kontakt:
Hajmo naši momci, bod ko džamija, a vala ako uzmete tri bobe nemojte se vraćati u Sa kuku vama
.Ne mogu zamisliti šta bi bilo kad bi nam donijeli tri boda.
Sretno i hrabro sutra,U KOST!

Sretno i hrabro sutra,U KOST!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ma Zvijezda je zeznut domacin pravo, al' sad se s pravom moze reci da cemo igrati na gostovanju kao sto igramo na Grbavici, znaci, BORBENO
Samo hrabro..

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Tako je, ovdje bilo 0-0 i tamo izgubimo 1-0 iz penala, zalosno ali sta bi, a da smo prosli igrali bi u grupi Kup Uefa, ali aBd u sezoni lige prvaka 2010/2011 ce mo igratitanzla je napisao/la:Malaga i penal Delija Valdeza u Spaniji..amir je napisao/la:Evo procitah da je prije 7 godina NAS ZELJEZNICAR igrao protiv Njukastla, zar je toliko proslo vremena.
Sretno sutra u Gradačcu![]()
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Tamo smo imali i stativu Gredic ja mislim!amir je napisao/la:Tako je, ovdje bilo 0-0 i tamo izgubimo 1-0 iz penala, zalosno ali sta bi, a da smo prosli igrali bi u grupi Kup Uefa, ali aBd u sezoni lige prvaka 2010/2011 ce mo igratitanzla je napisao/la:Malaga i penal Delija Valdeza u Spaniji..amir je napisao/la:Evo procitah da je prije 7 godina NAS ZELJEZNICAR igrao protiv Njukastla, zar je toliko proslo vremena.
Sretno sutra u Gradačcu![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Sergej Tica sjeme mu se zatrlo 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kolko se ja sejacem Denis Mudrinic je pogodio stativu
ali ljudi nemoj da vas fata nostalgija sutra u Gradacac, jedva cekam
ali ljudi nemoj da vas fata nostalgija sutra u Gradacac, jedva cekam

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ako se dobro sjecam Zeljo je cak i poveo na Kosevu protiv svraka golom Gredica ali iz ofsajda..........joj kad se sjetim Bahe............Bravo veliko za Zelju al je jadno sto sutra moraju da cupaju bar bod u Gradacac protiv tima koji prije 7 godina ma nema potrebe da pisem mozda me neko pogresno shvati.........al valjda jednog dana stvari dodju na svoje......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Kakav god sutra rezultat bio,trebamo nastaviti davati Želji podršku.Što je još važnije trebamo puniti tribine u svakoj tekmi.Evo poslije Širokog Brijega čitam da se javila hrpa sponzora koji želi da kažem uložiti u Želju.Recept je jednostavan gdje ima navijača tu ima i sponzora a gdje ima sponzora tu ima i love.Ako budemo punili Grbavicu na svakoj tekmi.Željo će se odlijepiti finansijski od ostalih klubova.I onda nam neće moći niko ništa.Harat čemo ligom.Jer čemo imati love i za kvalitetnije igrače.I onda i grupna faza Lige Prvaka neće biti samo san,nego realnost
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Admir Kajtaz je pogodio stativu, a da smo prosli nebi bila grupna faza, nego bi igrali slijedecu utakmicu s leedsom, koji je tad bio u raspadu i kojeg je malaga glat prosla.A Sergej Tica ko sto neko rece fulio prazan gol u 90 min.
kako se stavlja ovaj potpis???
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 40 gostiju.