U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vendeta87
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la vendeta87 » 04 nov 2012, 09:14

neroazzuro je napisao/la:Vidim,opet djeciji komentari preovladavaju ovuda...
Decaci,da bi ljudi o kojima govorite osjecali BiH kao prvu opciju mora se od necega krenut. Stevanovic i Vranjes su odlican pocetak da se ljudi identifikuju sa tom reprezentacijom i drzavom. Pandza i co. takodje,i mislim da ce to s vremenom biti najnormalnije i da se vec primijete ti "emotivni" pomaci. Ta,ne mislite valjda da ce neko sam od sebe zavoljeti reprezentaciju i drzavu. Moraju one ljudima ponuditi nesto. Kojekakve Dzamahirije mozete zaboravit jer je ovo BOSNA,uvijek jedinstvena u svemu pa i u etnickoj strukturi.
Na kraju krajeva,ovdje na forumu imate odlicnih momaka poput Fidelisa,Paulete,Seljakovica,BBB Livnjaka (ima ih jos,al oprostice mi) koji odlicno potvrdjuju moju tezu.
BiH je zemlja svih nas i ljudi to uveliko pocinju osjecati!
Svaka cast, najpametnija konstatacija koju sam ovdje procitao!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 nov 2012, 09:20

levat je napisao/la:
mrsic07 je napisao/la: sta ti mislis da jedan Hrgovic , Grlic , Krunic voli vise BiH od Dzeke ili Pjanicaili da jedan S. Kovacevic, Masic, Kuzmic vole BiH vise od Teletovica.
A šta ti misliš da jedan Hajrović više voli Bosnu od Topića, Barbareza, Grlića, Milenkovića, Misimovića, Stevanovića ... ili da jedan Rizvić ili Preldžić više vole Bosnu od Markovića ili Firića. Respekt prema momicma koji igraju za repku bez obzira zovu li se Muhamed, Nemanja, Tomislav ili Zack.
Ustati kad se spoemene ime MArka Topića.
Za ovu dječurliju, taj Marko Topić je u vaktu kad je naša repka bila na novu Trinad i Tobaga obukao njen dres. Hrvati su ga molili, obećavali kule i gradove, i Blažević je čak intzerveniso. Njegov odgovor je nakom pogotka čini mi se U21 Hrvatskoj repki, trk prema klupi Hrvatske i ljubljenje grba - onog koji je još imao ljiljanje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 04 nov 2012, 11:47

Ne kontaju to djeca,moj care. Oni misle da nekog mozes natjerati da nesto voli.
Moras mu dat neki razlog,motivisat ga. Vranjes zaigrao u reprezentaciji i odma pola (lupam) Banja Luke gleda reprezentaciju. I mislite da im je svejedno? Kad igra Stevanovic mislite da niko u Zvorniku ne navija za Stevanovica,a time i repku? Sutra ce ti prvi Markic, ako se nastavi ovako razvijat zaigrat za reprezentaciju. Posle i Bilbija,Grahovac... Tako ljudi pocinju osjecati pripadnost ovoj zemlji. Da ih neko treba,da su voljeni i postovani.
I pravi Bosanci su sigurno takvi,samo saroliko,nista drugo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 nov 2012, 12:47

Haman HAlilović se neće odazvat reče stariji mu otac..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 nov 2012, 17:50

zgembo89 je napisao/la:Haman HAlilović se neće odazvat reče stariji mu otac..
a ima i mlađeg oca ?
DRUG NEBI TI PUNCA

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 nov 2012, 18:03

bagrcavi je napisao/la:
a ima i mlađeg oca ?
Ima mladjeg, Mamica!

Liscina
Kontakt:

Post Postao/la Liscina » 04 nov 2012, 19:57

Ako Alen nece da igra za nas nemora imao je pravo izbora ,a i njegov otac zna kakve je povike dobivao sa tribina u Zagrebu pa neka mu sin onda igra u toj rep.,Alen jeste veliki talenat i zelim mu svu srecu u karijeri i dalje,ima svoje razloge kao i Kunic i Barisic ,ali ajde da se mi okrenemo ovim igracima sto hoce da igraju za nas jer ima sjajnih talenata i iskreno se nadam da ce Kolasinac prihvatiti poziv... :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 04 nov 2012, 20:01

Ime Marka Topica se uopste ne spominjati u vezi bilo kakvih bljuvotina. Cini mi se, da je cak veci patriota i od Barbareza bio. Stvarno ..

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 nov 2012, 20:09

Liscina je napisao/la:Ako Alen nece da igra za nas nemora imao je pravo izbora ,a i njegov otac zna kakve je povike dobivao sa tribina u Zagrebu pa neka mu sin onda igra u toj rep.,Alen jeste veliki talenat i zelim mu svu srecu u karijeri i dalje,ima svoje razloge kao i Kunic i Barisic ,ali ajde da se mi okrenemo ovim igracima sto hoce da igraju za nas jer ima sjajnih talenata i iskreno se nadam da ce Kolasinac prihvatiti poziv... :mrgreen:
Ovu temu ne treba zakljucat?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 nov 2012, 21:07

Je li to neka pouzdana informacija?Koji je izvor?
Ako se mali ne odazove, ne pozivati ga vise, prekriziti ga, i to je to..i njega i oca naravno, i napisati transparent na nekoj od utakmica kojim se blati ime njegovo..lagano, samo da se zna da je malog ugurao u repku samo da bi ga bolje prodao, gledao je novac, a nije gledao korijene..ili je mamica uradila svoje pa od papucara napravila jos veceg, i njena se pita.

Ovo je samo AKO..znaci, nista se jos vjerovatno ne zna..ali ako bude tako, onda je cinjenica da nas i nasi prodaju za kokice.

Liscina
Kontakt:

Post Postao/la Liscina » 04 nov 2012, 21:29

AlenHalilovic je napisao/la:
Liscina je napisao/la:Ako Alen nece da igra za nas nemora imao je pravo izbora ,a i njegov otac zna kakve je povike dobivao sa tribina u Zagrebu pa neka mu sin onda igra u toj rep.,Alen jeste veliki talenat i zelim mu svu srecu u karijeri i dalje,ima svoje razloge kao i Kunic i Barisic ,ali ajde da se mi okrenemo ovim igracima sto hoce da igraju za nas jer ima sjajnih talenata i iskreno se nadam da ce Kolasinac prihvatiti poziv... :mrgreen:
a kao treba???

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 nov 2012, 21:36

Liscina je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:
a kao treba???
Nije, vec reko ako i nju treba zakljucat trebo bi se onda kandidatirat kao moderator pa ih sve redom onda zakljucaj, ali prije bi ti porucio posto si novi krosinik da ne otvoras teme koje ti se ne citaju.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 04 nov 2012, 21:58

Jednostavno proslo je vrijeme kada si morao biti patriota da bi igrao za repku, patriotizam danas ne donosi rezultate nego kvalitet i talenat igraca, e sad da li on voli drzavu manje ili vise od nekog igraca to nije ni bitno ako on kvalitetno igra i odradjuje svoj posao.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 04 nov 2012, 23:18

samson je napisao/la:Ime Marka Topica se uopste ne spominjati u vezi bilo kakvih bljuvotina. Cini mi se, da je cak veci patriota i od Barbareza bio. Stvarno ..
Ja sam pomenuo Marka i to ne u negativnom kontekstu, a pomenuo sam ga u replici na komentar da neko ko je Hrvat ili Srbin ne može voljeti BiH kao neko ko je Bošnjak. Evo još jednom-
mrsic07 je napisao/la: sta ti mislis da jedan Hrgovic , Grlic , Krunic voli vise BiH od Dzeke ili Pjanicaili da jedan S. Kovacevic, Masic, Kuzmic vole BiH vise od Teletovica.
levat je napisao/la:A šta ti misliš da jedan Hajrović više voli Bosnu od Topića, Barbareza, Grlića, Milenkovića, Misimovića, Stevanovića ... ili da jedan Rizvić ili Preldžić više vole Bosnu od Markovića ili Firića. Respekt prema momicma koji igraju za repku bez obzira zovu li se Muhamed, Nemanja, Tomislav ili Zack.
Obrati pažnju da sam Topića stavio ispred Barbareza. Ja sam Bošnjak, ali pun mi je kufer gladanja na ime i mjerenja koliki je ko patriota. Znači ako se neko zove recimo Munib Ušanović, odmah he veći patriota nego neko ko se zove Ivica Osim, ili ako se neko zove Bogić Bogićević ne može voljeti ovu zemlju kao neko ko se zove Fikret Abdić. Zato sam pomenuo Marka, i to na čelu kolone.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 nov 2012, 23:21

Znam. Ja sam se samo nadovezao na tvoj post. I na koji trenutak se vratio deceniju i kusur u prošlost.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 nov 2012, 11:56

Znači već su počele izjave za Halilovića ''ko ga j..., koji će nam, ne treba ga više ni zvat' ako se sada ne odazove''. :D Džaba nekima objašnjavati da je ovaj poziv bio baš amaterski odrađen. Nije Alen neki dijasporac, pa da mu se tek tako uputi poziv. Dijete je rođeno tamo, živi u Zagrebu, igra za Dinamo, njihov je reprezentativac, smatraju ga ''svojim'' najvećim talentom..i sada su kod nas očekivanja da će se on odmah odazvati Jagodiću da nastupi za U-21 reprezentaciju BiH. A onda mu se valja vratiti tamo, pa sutradan u svoju gimnaziju da se pohvali ''jaranima'' kako je u Bosni cool. A purgeri će mu pljeskati kada ga vide ulicom, Mamić će mu upućivati komplimente...A otac Sead ponosno hodati sa sinom zagrebačkim ulicama. Jašta!!!
Rakitić živio u Švicarskoj, koju eto smatramo kulturnijom zemljom, pa je zaigrao za Hrvatsku tek kada je otišao iz Basela. Pa su mu tamo j..... sve po spisku. Šta onda treba očekivati od nama vječito ''europski'' nastrojenih susjeda???

jako
Kontakt:

Post Postao/la jako » 05 nov 2012, 16:38

neroazzuro je napisao/la:Ne kontaju to djeca,moj care. Oni misle da nekog mozes natjerati da nesto voli.
Moras mu dat neki razlog,motivisat ga. Vranjes zaigrao u reprezentaciji i odma pola (lupam) Banja Luke gleda reprezentaciju. I mislite da im je svejedno? Kad igra Stevanovic mislite da niko u Zvorniku ne navija za Stevanovica,a time i repku? Sutra ce ti prvi Markic, ako se nastavi ovako razvijat zaigrat za reprezentaciju. Posle i Bilbija,Grahovac... Tako ljudi pocinju osjecati pripadnost ovoj zemlji. Da ih neko treba,da su voljeni i postovani.
I pravi Bosanci su sigurno takvi,samo saroliko,nista drugo.
pa to nikad ni nije bio problem, koji je to hrvat koji se rodio u bih i živio u njoj do 17,18g odbio poziv(za jelavića zna cijela gabela da je htio igrat za bih ali nije ga niko zvao dok je bio u rapidu), odbili su ga oni koji su otišli kao bebe odavde, konstantno se prešućuje glavni problem -liga treba stvarati više kvalitenih igrača

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 05 nov 2012, 17:26

za jelavica nije tacno!
momak je bio na okupljanju nase kadetske reprezentacije kada je imao 16 godina. tada su za njega pare nudili zeljo i hajduk i momak je rekao u koji klub ode za tu reprezentaciju ce i igrati. hajduk je ponudio vise i on je otisao tamo, nedugo iza toga je stigao i poziv u U17 hrvatske... .

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 nov 2012, 19:33

Ma ja, sasvim slučajno je izabrao Hrvatsku! I neka je ako tako osjeća, superička!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 nov 2012, 12:01

Eto "otpadoše" i Kolašinac i Halilović sa spiska u21.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza i 17 gostiju.