Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Za koliko, otprilike?

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- paolomontero
- Kontakt:
vec sam malo dosadan, ali ovo je posljednji put, glasanje se zavrsava. ako mozete dajte svoj glas. http://openideas.me/project/prakticni-r ... -lijekova/" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ukoliko koristi BH Telecom onda mu je bitna samo 2100 MHz frekvencija. BHT 3G emituje samo na 2100 MHz. M-Tel emituje 3G i na 900 MHz.anonimni je napisao/la:Hoće, jedino ti 3G net neće raditi na 900 MHz frekvenciji jer je mobitel nema, a ovdje rade ta i 2100 MHz-na, no to je nebitna stvar, i internet (a i sve ostalo) će opet regularno raditiadisice je napisao/la:Da li će raditi ovde u bosni kineski mobitel koji sam naručio danas radi se o Doogee voyager 310
Lenovo s660 ili Motorola Moto G?
Da hoće, mogu za godinu to uraditi.Consigliere je napisao/la:Za koliko, otprilike?

Motorola.RedBlue je napisao/la:Lenovo s660 ili Motorola Moto G?
Allegri je gospodin!
Vrijedili ovo 240km?
S5 Galaxy
-ekran 5.1"
-model sa 1 sim karticom(micro sim)
-android 4.4 KitKat
-procesor 1300x2 mhz
-ram memorija 1GB
-interna memorija 4GB
-kamera 16 mp zadnja,prednja 2 mp
itd.....
S5 Galaxy
-ekran 5.1"
-android 4.4 KitKat
-procesor 1300x2 mhz
-ram memorija 1GB
-interna memorija 4GB
itd.....
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Bjezi od tih kopija koliko te noge nose...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Znam da u Hrvatskoj koriste i 900 i 2100 MHz, pa sam mislio da je tako i ovdje, nisam znao da Telecom koristi samo 900 MHz... Hvala na informacijisony_91 je napisao/la:Ukoliko koristi BH Telecom onda mu je bitna samo 2100 MHz frekvencija. BHT 3G emituje samo na 2100 MHz. M-Tel emituje 3G i na 900 MHz.anonimni je napisao/la:Hoće, jedino ti 3G net neće raditi na 900 MHz frekvenciji jer je mobitel nema, a ovdje rade ta i 2100 MHz-na, no to je nebitna stvar, i internet (a i sve ostalo) će opet regularno raditiadisice je napisao/la:Da li će raditi ovde u bosni kineski mobitel koji sam naručio danas radi se o Doogee voyager 310

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa, znaj odma da ne dolazi sa KitKat-om, nego je na 4.2.2 Jelly Bean-u. Kamera je softverski interpolirana na tih 16 MPX, a, hardver teško da je i 8 MPX. Procesor je relativno slab, jer se vjerovatno radi o MT6572. Za te pare možeš već pronaći i MT6582. Ali, ako tražiš repliku S5, onda kupiberardi25 je napisao/la:Vrijedili ovo 240km?
S5 Galaxy
-ekran 5.1"
-android 4.4 KitKat
-procesor 1300x2 mhz
-ram memorija 1GB
-interna memorija 4GB
itd.....

@anonimni - BHT koristi samo 2100, ne 900 MHz

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nije ni cudo sto sam se zeznuo kad sam napisao to cim sam se probudio

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Alcatel one touch idol 2, ima li neko iskustva sa oviim telefonom ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ne znam mogul tableti u ovu temu. Treba mi tablet za interenet i čitanje knjiga. Nešto ne pretjerano skupo. Kakva preporuka?
-
- Kontakt:
5" a reza 960x540... Pa to je zrnasto da ti oči ispadnu!!!plavalokomotiva je napisao/la:Alcatel one touch idol 2, ima li neko iskustva sa oviim telefonom ?
Telefon je dobar. Nije skup i ako ga možeš priuštit kupi si. Čačkao sam malo, zadovoljan sam. Prijatelj si uzeo i dobro ga služi. Nećeš se pokajati.plavalokomotiva je napisao/la:Alcatel one touch idol 2, ima li neko iskustva sa oviim telefonom ?
Allegri je gospodin!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
upravo se igram s telefonom, dual sim verzija, i yebe me sim 2 utor i kaze da ke zakljucan zauvjek, solidan telefon, al nesto mi fali
inace, trenutno sam kod dajdze na njegovom wifiu, i iz nekih razloga kad otvaram stranice recimo kliks, otvori nakon toga adfoc nesto, i ne samo meni vec i dajdzicu, kako se ovoga kotarisati?
Sent from my Nokia 909
nije prezrnasto vec je preseravanye, pa nemas oko od sokola, i ne buljis u displey na razmaku od 1 cm
inace, trenutno sam kod dajdze na njegovom wifiu, i iz nekih razloga kad otvaram stranice recimo kliks, otvori nakon toga adfoc nesto, i ne samo meni vec i dajdzicu, kako se ovoga kotarisati?
Sent from my Nokia 909
BordoArmy88 je napisao/la:5" a reza 960x540... Pa to je zrnasto da ti oči ispadnu!!!plavalokomotiva je napisao/la:Alcatel one touch idol 2, ima li neko iskustva sa oviim telefonom ?
nije prezrnasto vec je preseravanye, pa nemas oko od sokola, i ne buljis u displey na razmaku od 1 cm
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 22 nov 2014, 18:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Mozete li mi pomoci, treba mi sutra mobilni net za period od sat-dva s tim sto ne vjerujem da cu imat pristup wifi-u tako da se moram konektovat preko mreznog. Imam i Mtl i BHT karticu ali nisam siguran koji od 2 operatera nude bolje opcije za mob net. I da na prepaidu sam (kartica)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima li ko odgovor na ovo vezano za adfoc sto sam gore pitao,ne mogu nista pretrazivati a da se ovo ne otvori
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
-
- Kontakt:
imas 250 mb u bh telekomu,traje dan, 2 KM.. Ukucas *108*2*1# i pozoves i imas net u trajanju od 24 sata od trenutka kad si pozvao..brazzo je napisao/la:Mozete li mi pomoci, treba mi sutra mobilni net za period od sat-dva s tim sto ne vjerujem da cu imat pristup wifi-u tako da se moram konektovat preko mreznog. Imam i Mtl i BHT karticu ali nisam siguran koji od 2 operatera nude bolje opcije za mob net. I da na prepaidu sam (kartica)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vjerovatno si na to naletio na piku sa podnaslovom "NAJBOLJA KOPIJA NA TRŽIŠTU, SAMO JEDAN SIM UTOR BLABLABLA"berardi25 je napisao/la:Vrijedili ovo 240km?
S5 Galaxy
-ekran 5.1"
-android 4.4 KitKat
-procesor 1300x2 mhz
-ram memorija 1GB
-interna memorija 4GB
itd.....
Činjenica da toliko lažu da ga prodaju dovoljno govori i kvalitetu mobitela

naprijed rejal
- thekoplegend
- Kontakt:
Htio bi da sebi prikljucim internet na telefon, bh telecom, koje mi je najbolje rjesenje??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, JackW i 139 gostiju.