Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Jbg i ja se nadam da je tako ... Steta da vec i ovde ima probleme sa trenerom kao u lionu ali opet kazem ja bi volio da ide .
igra li Pjanic veceras?
Od pocetka Pjana: Stekelenburg; Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Osvaldo, Totti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gleda li iko? Ja danas gledao 4 utakmice, žena sčepala daljinski pa gledamo zvijezda možeš biti ti nominacije? Jbg? 
Odlicno igraju, vode 2:0. Ali poznavajuci taktiku Zemana, nista ovdje nije gotovo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
AAHAHAHHAHA Gledamo evo puko je malo stream nesto meni makar 2 : 0 vode igraju fino pjanic nije bog zna nista pokazao al nije ni imao neku priliku valdja ce do kraja sta uraditBatko je napisao/la:Gleda li iko? Ja danas gledao 4 utakmice, žena sčepala daljinski pa gledamo zvijezda možeš biti ti nominacije? Jbg?
Znam kako ti je,u istoj smo nevolji.Batko je napisao/la:Gleda li iko? Ja danas gledao 4 utakmice, žena sčepala daljinski pa gledamo zvijezda možeš biti ti nominacije? Jbg?
Pa na internetu si?! Sta ce ti daljinac?Batko je napisao/la:Gleda li iko? Ja danas gledao 4 utakmice, žena sčepala daljinski pa gledamo zvijezda možeš biti ti nominacije? Jbg?
Preko Iphonea, mogu virac gledati!
Strasna utakmica za gledati,odavno bolju nisam gledao.Sansi na obje strane bruku.Pjana dobar rastrcan,vraca se dosta i nazad,mislim da samo sa ovakvim pristupom moze biti u prvih 11.
Dobro Pjanke igra,malo su se bili opustili nakon dva gola...Roma dobro i kindiciono extra djeluje..
roma dobro izgelda,samo do prvog evropskog iskusenja,a pjanic jedan vise nego solidan igrac i VELIKI potencijal,hocel on poravdati u buducnosti ovo veliki potencijal to jest da li ce postat alfa i omega nekog kluba to cemo jos vidjetiahmic je napisao/la:Dobro Pjanke igra,malo su se bili opustili nakon dva gola...Roma dobro i kindiciono extra djeluje..
Zeman sad da uzme Juventusa ,syebo im bilo kakve sanse za odbranu titule.Obiljezeni luzer.
Tip je za bajramskih turnira i to bi bilo to.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 okt 2012, 21:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Greska Totija na sredinibi hok
,na zalost...
pa ni luis enrique niej valjao ne valja zeman,ne valja mancini,ne valja trener stuttgarta da nismo malo prestrogi jer se radi o nasim igracima,nekako imam osjecaj da se jedva ceka da npr totti pogrjesi da kazemo kako je pjanic titio,da se tevez povrjedi da bi dzeko igrao itd tidharishp je napisao/la:Zeman sad da uzme Juventusa ,syebo im bilo kakave sanse za odbranu titule.Obiljezeni luzer.
Trener koji je u ovom sportu oko 25 i vise godina,a od titula i trofeja mu jedino preostali iz druge ili trece lige nije za kluba kakva je Roma.Bez obzira ko igrao u tom klubu.ciza je napisao/la:pa ni luis enrique niej valjao ne valja zeman,ne valja mancini,ne valja trener stuttgarta da nismo malo prestrogi jer se radi o nasim igracima,nekako imam osjecaj da se jedva ceka da npr totti pogrjesi da kazemo kako je pjanic titio,da se tevez povrjedi da bi dzeko igrao itd tidharishp je napisao/la:Zeman sad da uzme Juventusa ,syebo im bilo kakave sanse za odbranu titule.Obiljezeni luzer.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa ferguson kad je preuzimao mancester je imao 3 trofeja,kolko je wenger imao prije arsenala?,a da je roma gigiant nije ,roma ima 3 tutile u svojoj historijiharishp je napisao/la:Trener koji je u ovom sportu oko 25 i vise godina,a od titula i trofeja mu jedino preostali iz druge ili trece lige nije za kluba kakva je Roma.Bez obzira ko igrao u tom klubu.ciza je napisao/la:pa ni luis enrique niej valjao ne valja zeman,ne valja mancini,ne valja trener stuttgarta da nismo malo prestrogi jer se radi o nasim igracima,nekako imam osjecaj da se jedva ceka da npr totti pogrjesi da kazemo kako je pjanic titio,da se tevez povrjedi da bi dzeko igrao itd tidharishp je napisao/la:Zeman sad da uzme Juventusa ,syebo im bilo kakave sanse za odbranu titule.Obiljezeni luzer.
Da ali ferguson kad je preuzimo united je ima iza sebe karijeru dugu 5 godina i u njoj vec uspjehe , a zema je trener vec 30 godina i nema niti 1 trofeja ne znam sta hoces da kazes time ?
Od ovog samo mozes imati koji cir vise a ne trofej.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hocu da kazem da se od rome pravi gigant koji ustvari nije,hocu da kazem da trenera bira klub,n(nije sm dosao),hocu da kazem da se pjanica glorifikuje kad primi loptu i da se ceka kiks bilo kojeg njegovog konkurenta da bi se pisalo da je namjerno zapostavljen,ii ista stvar je sa svim nasim igracima u evropi,i kazes zeman nije trener za romu a ko je trener za romu?ko je roma da moze imti svakog trenera postavis li to pitanjegrgr je napisao/la:Da ali ferguson kad je preuzimo united je ima iza sebe karijeru dugu 5 godina i u njoj vec uspjehe , a zema je trener vec 30 godina i nema niti 1 trofeja ne znam sta hoces da kazes time ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, torbica, Uknaac i 22 gosta.