NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Orašje ove godine ispada definitivno i tu ni Iljo Dominković više nemože pomoć.A kad presele u niži rang HNK Orašje će lagano da se ugasi akobogda 

-
- Moderator
- Kontakt:

Pljevljak 2x, Poturalic 1, Smajlovic 1, Kadric 1

- Suljo20002
- Kontakt:
OK Hvala na informacijama nisam bio u toku ove lige pa me malo iznenadilo kad sam vidio kakve rezultate ima BratstvoGracanicaAA je napisao/la:Problem je jerane u tome sto onaj klosar od trenera nije znao da postavi taktiku nije znao na kojim mu gotov igraci igraju pozicijama...Suljo20002 je napisao/la:Bratstvo: Hamzabegović 7, Pantić 7, Salkić 7, Šuša 7, Diabang 7,5, Kadrić 7, Pljevljak 7,5 (od 86. Galin), Poturalić 6,5 (od 65. Smajlović), Vehabović 7 (od 75. Ikanović), Kadić 7, Delić 7. Trener: Amir Zejnilagić.
Pa vi imate sastav da ubijete ovu ligu![]()
samo ne znam u cemu je problem ?
Poz iz Tuzle
Na treningu rade cudne stvari samo trcanje, dode na trening ko da je siso sa brda bez beda.
Nikad gotov na treningu nije uigravo neku akciju ofo ono, dadne im loptu oni igrau ševe![]()
ako mozda nekad im dadne da igraju izmedu 2 gola 1 protiv 2 postave i to jedva.
Jednostavno ovaj klosar od trenera nije za Bratstva on je vecinom za ove malo manje klubove....
Pozz i tebi iz Gracanice

Utakmica Batstvo-Orasje bit ce preslikana utakmica Bratstvo-Metalege,sudjenje ce biti ponovo na strani gosta i to mozda vise nego kao sto je bilo u nedejelju,dolaze nam sudije iz Hercegovine i provjereno da ce biti lakrdija,ocigledno svima bratstvo smeta,doci dole u subotu je..t im mamu
Ja ne znam u cemu je problem, ali se bojim da ni nakon ove sezone necemo gledat na Lukama PL. Ovo je nenormalno koliko nekome iz saveza smeta Gračanica i Bratstvo. Otkako pratim Bratstvo od malih nogu uvijek je bilo da sudije ne vole Gračanicu, a evo pokazalo se to i u zadnjoj utakmici gdje "neko" Jajce koje je tek ušlo u ovaj rang želi nešto više i plus potplaćuju sudiju kako bi stigli do TROJKE u Gračanici, koja je već godinama i godinama u ovom rangu takmičenja. Nešto se mora promijeniti i Brko treba da reaguje što prije.
BTW Ko će bit trener novi ?
-
- Moderator
- Kontakt:
U Januaru ces saznatDiablo55 je napisao/la:Ja ne znam u cemu je problem, ali se bojim da ni nakon ove sezone necemo gledat na Lukama PL. Ovo je nenormalno koliko nekome iz saveza smeta Gračanica i Bratstvo. Otkako pratim Bratstvo od malih nogu uvijek je bilo da sudije ne vole Gračanicu, a evo pokazalo se to i u zadnjoj utakmici gdje "neko" Jajce koje je tek ušlo u ovaj rang želi nešto više i plus potplaćuju sudiju kako bi stigli do TROJKE u Gračanici, koja je već godinama i godinama u ovom rangu takmičenja. Nešto se mora promijeniti i Brko treba da reaguje što prije.

NUSRET MUSLIMOVIĆGracanicaAA je napisao/la:U Januaru ces saznatDiablo55 je napisao/la:Ja ne znam u cemu je problem, ali se bojim da ni nakon ove sezone necemo gledat na Lukama PL. Ovo je nenormalno koliko nekome iz saveza smeta Gračanica i Bratstvo. Otkako pratim Bratstvo od malih nogu uvijek je bilo da sudije ne vole Gračanicu, a evo pokazalo se to i u zadnjoj utakmici gdje "neko" Jajce koje je tek ušlo u ovaj rang želi nešto više i plus potplaćuju sudiju kako bi stigli do TROJKE u Gračanici, koja je već godinama i godinama u ovom rangu takmičenja. Nešto se mora promijeniti i Brko treba da reaguje što prije.
BTW Ko će bit trener novi ?, mozda prije.

U jeste sila da bi nekome smetaliDiablo55 je napisao/la:Ja ne znam u cemu je problem, ali se bojim da ni nakon ove sezone necemo gledat na Lukama PL. Ovo je nenormalno koliko nekome iz saveza smeta Gračanica i Bratstvo. Otkako pratim Bratstvo od malih nogu uvijek je bilo da sudije ne vole Gračanicu, a evo pokazalo se to i u zadnjoj utakmici gdje "neko" Jajce koje je tek ušlo u ovaj rang želi nešto više i plus potplaćuju sudiju kako bi stigli do TROJKE u Gračanici, koja je već godinama i godinama u ovom rangu takmičenja. Nešto se mora promijeniti i Brko treba da reaguje što prije.

Klub koji nema trenera sa odgovarajucom licencom ne moze da bude nikakva prijetnja nego samo ekipa komicara.
Ko se to plasi da ne udje Bratstvo u PL? Jedini koji bi trebali da se plase jesu svi klubovi na opstini Gracanica i sport uopste, a nikako neki klub iz Premijer lige.
-
- Moderator
- Kontakt:
Za ocekivat je da bude Sadikovic ili Muslimovic, mozda neko treci 

Sutra samo pobjediti orasje i probat napravit sta u banovicima pa sta bude,na pauzi u to sam ubjedjen doci ce Sadikovic jer najbolje poznaje ovu ekipu i po meni mozda najbolji trener koji je vodio bratstvo e sad sto se tice Muslimovica zna se i pisano je ranije na ovom foumu na njegove mutne radnje koje je "radio" a svi se dobro sjecamo igraca Timkova i golmana Šabica pa i nekih mladji igraca da sad ponovo ne pisem jer to je provjereno sto je radio imaju dokazi koji su vjerovatno dosli do Dase koji ga je prekrizio za sva vremena dok je on dole,jer ti su dokazi kod tih igraca a ti igraci su bili veoma bliski sa Dasom pa su mu to odma predali na pregled, jedino ako nam opanu ambicije za pl i otjera sve igrace da ostanu ova nasa djeca onda bi ga mozda vratio jer javna je tajna da ga je Daso zapolio u opstinu,posto sam blizak sa nekim ljudima koji su oko kluba Muslimovic je vec slao sms Dasi ali ovaj nista,zato kazem tesko da ce Muslimovic biti radi svojih losi postupaka a mogo je biti gospodin i ja ne krijem ja sam i sad dobar sa tim igracima koji su bili potjerani pa opet vraceni za vrijeme Muslimovica a Daso ih je vratio i tad se klupko odmotalo,kazem sutra samo 3 boda pa makar sa pola gola samo da pobedimo i da ne bude sudijske lakrdije a svi znama da ce bitiGracanicaAA je napisao/la:Za ocekivat je da bude Sadikovic ili Muslimovic, mozda neko treci

Bratstvo-Orašje 3-0 poluvrijeme (Šuša pen.; 2xMousa).
- 7aprildomemoj
Završeno 4:1
Bratstvo primilo gol na domaćem terenu i to prvi u ovoj sezoni. I to ne kakav gol nego eurogolčina

Odavno slabija ekipa nije gostovala na stadionu 7 april. Šteta za Šuleta što bez veze zaradi treći žuti pa neće moći igrati u Banovićima

Bratstvo primilo gol na domaćem terenu i to prvi u ovoj sezoni. I to ne kakav gol nego eurogolčina

Odavno slabija ekipa nije gostovala na stadionu 7 april. Šteta za Šuleta što bez veze zaradi treći žuti pa neće moći igrati u Banovićima

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
zar se stadion ne zove luke?
- 7aprildomemoj
Za nas koji pratimo plavožute 30 i kusur godina uvijek će biti stadion 7 april. Za ove novopečene možda se zove Luke ne znam, svačiji izbor
u to se ne miješam

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
znaci to je kao i brko zaostavstina iz komunizma? hajde neka tradicije samo kad bi mogli zamjeniti luke i brku sa 7 april i nekim drugim mozda bi vas i krenulo
- 7aprildomemoj
Ma Brko za dvije godine ide 100 % otrešće ga narod na izborima ko seljak slinu
Bratstvo sa ovim sastavom i sa ovakvom konkurencijom klubova trebalo bi da bude lider na tabeli i da bježi makar 7-8 bodova drugoplasiranom. Ipak nije tako, a nešto je truhlo u državi Danskoj, očito 

Vi bez brke druga sjever..zapamti moje rijeci..cuvajte vi dobro svog brku..7aprildomemoj je napisao/la:Ma Brko za dvije godine ide 100 % otrešće ga narod na izborima ko seljak slinuBratstvo sa ovim sastavom i sa ovakvom konkurencijom klubova trebalo bi da bude lider na tabeli i da bježi makar 7-8 bodova drugoplasiranom. Ipak nije tako, a nešto je truhlo u državi Danskoj, očito

OFK Gradina Srebrenik
- 7aprildomemoj
Brcko87 je napisao/la:Vi bez brke druga sjever..zapamti moje rijeci..cuvajte vi dobro svog brku..7aprildomemoj je napisao/la:Ma Brko za dvije godine ide 100 % otrešće ga narod na izborima ko seljak slinuBratstvo sa ovim sastavom i sa ovakvom konkurencijom klubova trebalo bi da bude lider na tabeli i da bježi makar 7-8 bodova drugoplasiranom. Ipak nije tako, a nešto je truhlo u državi Danskoj, očito
Ako ti je toliko drag eto ti ga pa ga vodi sebi kući

Nijedan privatnik neda ni feninga za Bratstvo dok je brkata spodoba u klubu. Kad jednog dana ode, hvala dragom Bogu,
tad ćemo postati normalan sportski klub u koji će dolaziti donacije preduzetnika, koji ih opet hvala dragom Bogu ima u "od posla čaršiji". Tako da ti i svi ostali dušebrižnici Bratstva nemojte se plaho sikirati za klub da vam ne bi proradio čir

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ici/144989" onclick="window.open(this.href);return false;

NOGOMET – Prva liga FBiH – 14. kolo
Bratstvo – Orašje 4:1 (3:0)
Gračanica. Stadion Luke. Gledalaca oko 400. Vrijeme oblačno. Teren dobar za igru. Glavni sudija: Mateo Musa (Čitluk). Pomoćnici: Marko Perić (Mostar) i Jure Musa (Mostar). Delegat: Suvad Avdibašić (Sarajevo). Posmatrač suđenja: Osman Bačinović (Tešanjka). 4. sudija: Mario Mikulić (Mostar).
Žuti kartoni: Šuša, Diabang, Omerović (Bratstvo) – Lugavić, Hubana, Simonović (Orašje).
Strijelaci: 1:0 Šuša (5. min. p.), 2:0 Diabang (39.), 3:0 Diabang (45.), 4:0 Pljevljak (49.), 4:1 Osmanović (82.).
Igrač utakmice: Diabang 8.
Bratstvo: Hamzabegović 7, Salkić 7, Kadić 7, Šuša 6,5, Pantić 7 (od 46. Ikanović 6,5), Vehabović 7,5, Omerović 6,5, Delić 7, Poturalić 6 (od 35. Suljić 6,5), Pljevljak 7,5, Diabang 8 (od 76. Husejnović). Trener: Amir Zejnilagić.
Orašje: Mandušić 5,5, Benca 5, Lugavić 5,5, Kobaš 5, Rajović 6, Radovanović 5, Hubana 5, Protrka 5 (od 71. Živković), Simonović 5,5, Tuzlak 5 (od 46. Osmanović 6), Breškić 5. Trener: Marko Lukač.
http://www.bljesak.net/Thumb/0x0/mous-diabang.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Bratstvo – Orašje 4:1 (3:0)
Gračanica. Stadion Luke. Gledalaca oko 400. Vrijeme oblačno. Teren dobar za igru. Glavni sudija: Mateo Musa (Čitluk). Pomoćnici: Marko Perić (Mostar) i Jure Musa (Mostar). Delegat: Suvad Avdibašić (Sarajevo). Posmatrač suđenja: Osman Bačinović (Tešanjka). 4. sudija: Mario Mikulić (Mostar).
Žuti kartoni: Šuša, Diabang, Omerović (Bratstvo) – Lugavić, Hubana, Simonović (Orašje).
Strijelaci: 1:0 Šuša (5. min. p.), 2:0 Diabang (39.), 3:0 Diabang (45.), 4:0 Pljevljak (49.), 4:1 Osmanović (82.).
Igrač utakmice: Diabang 8.
Bratstvo: Hamzabegović 7, Salkić 7, Kadić 7, Šuša 6,5, Pantić 7 (od 46. Ikanović 6,5), Vehabović 7,5, Omerović 6,5, Delić 7, Poturalić 6 (od 35. Suljić 6,5), Pljevljak 7,5, Diabang 8 (od 76. Husejnović). Trener: Amir Zejnilagić.
Orašje: Mandušić 5,5, Benca 5, Lugavić 5,5, Kobaš 5, Rajović 6, Radovanović 5, Hubana 5, Protrka 5 (od 71. Živković), Simonović 5,5, Tuzlak 5 (od 46. Osmanović 6), Breškić 5. Trener: Marko Lukač.
http://www.bljesak.net/Thumb/0x0/mous-diabang.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.