prpa neka ili sta?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ko je to izjavio?AlfredBorden je napisao/la:“Mi smo za 95 miliona evra doveli osam novih fudbalera, Real je za iste te pare kupio dvojicu."
prpa neka ili sta?
Jel slago nesto,ne kontam?Poenta je da su stvari poslozene neravnopravno u primeri i da treba bukvalno cuda izvodit da bi bio konkurentan Realu i Barseloni.AlfredBorden je napisao/la:vas trenerski mag
... i neizostavni Zoran Mamicfreddy25 je napisao/la:Ansaldi sluzbeno predstavljen na Calderonu, mislim ce između njega i Siqueire biti borba za prvih 11 na ljevom beku, tako da vjerovatno Insua odlazi
I Cebolla Rodriguez je blizu odlaska, navodno je West Bromwich spreman dati oko 7 milijuna
Unaprijed opravdanje za sta ?Koga briga za super kup bilo bi ga lijepo osvojit ali nebitan trofej.AlfredBorden je napisao/la:nije slago al mi ova izjava djeluje ko neka vrsta unaprijed pravdanja, izgovora ili neceg slicnog
A kad je Mourinho izjavljivao (da ne kazem izvaljivao) nesto slicno, onda je on kralj, majstor psiholoskih igara i podbadanja.AlfredBorden je napisao/la:“Mi smo za 95 miliona evra doveli osam novih fudbalera, Real je za iste te pare kupio dvojicu."
prpa neka ili sta?
Tačno. Čovjek je samo rekao kako jeste. To što se nekome ne sviđa pogledati istini u oči, sasvim je druga stvar.freddy25 je napisao/la:To je bila obicna usporedba, jer obe ekipe su za sad potrosile oko 95 milijuna, Atletico je za te pare kupio osmoricu a Real 3 igraca, nije to nikakvo pravdanje.
MikiHJ je napisao/la:Imate možda informacije kako će danas biti postava protiv Reala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.