Jaydoo82 je napisao/la:Nisam bas nesto pratio ovu temu, ako se danas usvoji jedan prjesednik, ko ce taj onda biti?

Vjerovatno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jaydoo82 je napisao/la:Nisam bas nesto pratio ovu temu, ako se danas usvoji jedan prjesednik, ko ce taj onda biti?

Nimla_RZ je napisao/la:Jaydoo82 je napisao/la:Nisam bas nesto pratio ovu temu, ako se danas usvoji jedan prjesednik, ko ce taj onda biti?
Vjerovatno
Ja bi volio Barbareza, al teško...harry_90 je napisao/la:Tesko da ce Osim preuzeti tu ulogu,volio bih da to bude,ali ne vjerujem,covjek je bolestan,kada sam gledao na dnevniku kada je bio prije neki dan na sjednici FSRS,jedva hoda, covjek ga morao cuvati za ruku.. Samo da stara klapa ne bude na celu,mada me ne bi cudilo da ponovo zasjednu u fotelje.
Pa ako oni budu hajmo gasit reprezentaciju , klubove i sve .harry_90 je napisao/la:Tesko da ce Osim preuzeti tu ulogu,volio bih da to bude,ali ne vjerujem,covjek je bolestan,kada sam gledao na dnevniku kada je bio prije neki dan na sjednici FSRS,jedva hoda, covjek ga morao cuvati za ruku.. Samo da stara klapa ne bude na celu,mada me ne bi cudilo da ponovo zasjednu u fotelje.

E kuku se nama, ko nam kapu kroji, ma da tu ima čvrste ruke kao nekad, oni bi jedva dočekali da usvoje statut, inače zna se šta slijedi, - MILICIJA....Nimla_RZ je napisao/la:Evo bagre...
Da hoće ovog čovjek negdje smijestiti...
Drugi sa lijeva na desno, je lopovcina da ga nema, bio meni nastavnik u osnovnoj skoli (od toga ima jedno 15 god., nije imao za cipele postene) sada je direktor ekonomske skole u BL i predsjednik FK BSK Banjaluka, koji ce se kako stvari stoje srozati na najnize grane u svojoj istoriji, a njegov imetak samo raste....Nimla_RZ je napisao/la:Evo bagre...
A jos ŽELJO pregazio smradičare, zar ovo nije najljepši dan u zadnjih 10 godina u ovoj državi?!bordo_Sarajevo je napisao/la:Poljem se širi miris Ljiljana
IVICA OSIM, IVICA OSIM, IVICA OSIM, OVICA OSIM, NASA LEGENDO, HVALA TI JOS JEDNOM !!!!!
i naravno mom idolu Sergeju Kralju Barbarezu, ali njegovo vrijeme tek dolazi !!
a sada gajba sarajevske![]()
ps: izgleda da je i cetnik mladic uhvacen, historijski dan za nasu BiH
zivjela nasa jedna jedina !!!!!
bordo_Sarajevo je napisao/la:Poljem se širi miris Ljiljana
IVICA OSIM, IVICA OSIM, IVICA OSIM, OVICA OSIM, NASA LEGENDO, HVALA TI JOS JEDNOM !!!!!
i naravno mom idolu Sergeju Kralju Barbarezu, ali njegovo vrijeme tek dolazi !!
a sada gajba sarajevske![]()
ps: izgleda da je i cetnik mladic uhvacen, historijski dan za nasu BiH
zivjela nasa jedna jedina !!!!!
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, Sheyi i 24 gosta.