Apsolutno, samo bih dodao na ovo da je Milan prvi zahvaljujući kiksevima Juventusa na početku sezone i lošoj 2022 godini Intera. Najveće zasluge naravno idu Pioliu jer stvarno fascinantno je kakav roster drži u vrhu.LegendKiller je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:03To što je ovakav Milan prvi na tabeli, govori samo kako je Serija A pala totalno. Kada pogledaš prvoplasirane ekipe u ostalim ligama petice i Milana kao prvoplasiranu ekipu Serije A, zapitaš se kakvi su to ostali kada su ovi prvi. Milan prvi sa Mesijasom, Salemakersom, Diazom, Calabrijom, i dvojicom penzionera u vrhu napada, koju su uz to i najbolji igrači ekipe. Serija A je izda Francuske lige, koliko god to teško bilo priznati.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: Serie A
Kako se neki prosipaju to nije normalno, cuj Milan je 3 ekipa prvenstva sto govoi i broj bodova. De pospi se hladnom vodom i pogledaj opet gdje je Milan na tabeli.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kakve sve gluposti ljudi ovdje pisu to nisu istine.
Najjace su mi uvijek bile izjave nisu ovi dobri vec su ovi losi, ojj Putine baci je i budi precizan
Najjace su mi uvijek bile izjave nisu ovi dobri vec su ovi losi, ojj Putine baci je i budi precizan
Pojedinci nikad nece shvatit da nema vise onog starog Milana.
Ma popucalo sve ba

A evo vec drugu sezonu su 4 ekipa lige, ne zato sto su losi, vec zato sto ostali ne znaju uzeti 4 mjesto

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
U zadnjih 10 utakmica Milan je na 40% pobjeda, a od toga igrali protiv samo tri ekipe iz top 10. Nijedna pobjeda nije vise od 1 gola, a tu ubrajamo i pobjedu protiv intera.
U trenucima kada se lomi sezona, kada imaju akumuliranu prednost (kao i Napoli) sa pocetka sezone, i umjesto da se lagano privede sezona uz sav taj hajp, dodjes do toga da si praktično iza Intera. Al et, mislite da ste sila pa se razocarajte
U trenucima kada se lomi sezona, kada imaju akumuliranu prednost (kao i Napoli) sa pocetka sezone, i umjesto da se lagano privede sezona uz sav taj hajp, dodjes do toga da si praktično iza Intera. Al et, mislite da ste sila pa se razocarajte
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- OldFashioned
- Kontakt:
Ništa on nije izlizao, samo se svakim novim postom dodatno sramoti.
Za njega i takve stvarno važi ona da je mišljenje kao guzica, svako je/ga ima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ne upratih je li iko postao a i Catania je ugašena, još jedna tužna sudbina, gotivnog tima naše mladosti.
Ovaj pap.cic sto prati Survivor i što ga na svakom podforumu smatraju dvorskom ludom, ne prestaje da me vadi iz usta... Sjasi malo levatu..OldFashioned je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:32Ništa on nije izlizao, samo se svakim novim postom dodatno sramoti.
Za njega i takve stvarno važi ona da je mišljenje kao guzica, svako je/ga ima.
- LegendKiller
- Kontakt:
ne bi ja to nazvao kiksevima i lošoj godini, već realnim dometom i Juventusa i Intera. Nije Milan prvi zbog kikseva ove dvije ekipe, već je prvi jer su ove dvije ekipe još lošije od Milana.TheTruth34 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:16Apsolutno, samo bih dodao na ovo da je Milan prvi zahvaljujući kiksevima Juventusa na početku sezone i lošoj 2022 godini Intera. Najveće zasluge naravno idu Pioliu jer stvarno fascinantno je kakav roster drži u vrhu.LegendKiller je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:03To što je ovakav Milan prvi na tabeli, govori samo kako je Serija A pala totalno. Kada pogledaš prvoplasirane ekipe u ostalim ligama petice i Milana kao prvoplasiranu ekipu Serije A, zapitaš se kakvi su to ostali kada su ovi prvi. Milan prvi sa Mesijasom, Salemakersom, Diazom, Calabrijom, i dvojicom penzionera u vrhu napada, koju su uz to i najbolji igrači ekipe. Serija A je izda Francuske lige, koliko god to teško bilo priznati.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ko prati survivor ? : D
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- TheTruth34
- Kontakt:
LegendKiller je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:39ne bi ja to nazvao kiksevima i lošoj godini, već realnim dometom i Juventusa i Intera. Nije Milan prvi zbog kikseva ove dvije ekipe, već je prvi jer su ove dvije ekipe još lošije od Milana.TheTruth34 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:16Apsolutno, samo bih dodao na ovo da je Milan prvi zahvaljujući kiksevima Juventusa na početku sezone i lošoj 2022 godini Intera. Najveće zasluge naravno idu Pioliu jer stvarno fascinantno je kakav roster drži u vrhu.LegendKiller je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:03To što je ovakav Milan prvi na tabeli, govori samo kako je Serija A pala totalno. Kada pogledaš prvoplasirane ekipe u ostalim ligama petice i Milana kao prvoplasiranu ekipu Serije A, zapitaš se kakvi su to ostali kada su ovi prvi. Milan prvi sa Mesijasom, Salemakersom, Diazom, Calabrijom, i dvojicom penzionera u vrhu napada, koju su uz to i najbolji igrači ekipe. Serija A je izda Francuske lige, koliko god to teško bilo priznati.

Touche..
Samo na kraju će Inter opet biti ispred Milana, a ne bi se iznenadio i da Napoli i Juve završe ispred Milana.
Cuj realni domet.LegendKiller je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:39ne bi ja to nazvao kiksevima i lošoj godini, već realnim dometom i Juventusa i Intera. Nije Milan prvi zbog kikseva ove dvije ekipe, već je prvi jer su ove dvije ekipe još lošije od Milana.TheTruth34 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:16Apsolutno, samo bih dodao na ovo da je Milan prvi zahvaljujući kiksevima Juventusa na početku sezone i lošoj 2022 godini Intera. Najveće zasluge naravno idu Pioliu jer stvarno fascinantno je kakav roster drži u vrhu.LegendKiller je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:03To što je ovakav Milan prvi na tabeli, govori samo kako je Serija A pala totalno. Kada pogledaš prvoplasirane ekipe u ostalim ligama petice i Milana kao prvoplasiranu ekipu Serije A, zapitaš se kakvi su to ostali kada su ovi prvi. Milan prvi sa Mesijasom, Salemakersom, Diazom, Calabrijom, i dvojicom penzionera u vrhu napada, koju su uz to i najbolji igrači ekipe. Serija A je izda Francuske lige, koliko god to teško bilo priznati.
A kako komentarises da u zadnjih 20 kola Juventus ima 14 bodova vise od Milana?
Nerealni nedomet.
Jbt imas brojeve, jednostavna opetacija sabiranja i oduzimanja. Na pocetku sezone imas prednost +15, sada ti inter prijeti, a Juventus za dva kola anulira prednost.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nidam znao da se igra samo 10 ili 15 kola ja mislio igra se citava sezona. I covjek bi rekao da ste startali sa -15 kad vas cita.
I usput u zadnji 20 kola imate 8 bodova vise. Ne znam kako nadje 14, valjda Juventusova matematika
I usput u zadnji 20 kola imate 8 bodova vise. Ne znam kako nadje 14, valjda Juventusova matematika

Sto je najgore niko mi ne vjeruje

Zadnja izmjena: Victor, dana/u 23 apr 2022, 19:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Napoli je sposoban uprskati kao niko. A i Milan kašljuca.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Milanisti nisu navikli na naknadne pameti nakon utakmica, neka, da vidite kako je kad je jednu sedmicu sve top, a drugu sve sami panjevi igraju i niko ne valja. 
Ovo je dobro doslo drugu Romagnoliu i co. kada dođu pričati o De Ligtu ili na koga je već pik taj dan ili ekipi u globalu.

Ovo je dobro doslo drugu Romagnoliu i co. kada dođu pričati o De Ligtu ili na koga je već pik taj dan ili ekipi u globalu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la: ↑11 apr 2022, 09:19Milanisti nisu navikli na naknadne pameti nakon utakmica, neka, da vidite kako je kad je jednu sedmicu sve top, a drugu sve sami panjevi igraju i niko ne valja.
Nema sta na DeLigta biti pik kada je lik rupa teška...Isti onaj iz Uniteda, a isto su u placeni skoro... A ni jedan ni drugi nisu u top 10 stopera u svojim ligama...
Blamiras se. Ali to smo navikli na ovom forumu; Demiral, Cancelo ne valja itd.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.