Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hansestadt
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Hansestadt » 18 mar 2023, 11:21

Wanderson je napisao/la:
18 mar 2023, 09:33
Da ima neki problem ima, jer bi vjerovatno bio 4 golman.

Ne bi me cudilo ni da mu Vico ga napravi jer ga ocima ne moze vidjeti.
Je li Sabanadzovic debitovao protiv Italije? Sta ti kaze prijatelj iz Toskane?

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 mar 2023, 11:46

Izgleda da je FSS potvrdio da ne mogu registrovati Kovačevića ali će kao pokušati, vjerojatno od toga ništa nema kad njemci nisu uspjeli Sosu ne vjerujem da će i oni njega.
Po tom istom pravilu i Denis će onda biti izgubljen za nas, tako da su stvari jasne očito ni jedan od njih dvojica neće zaigrati ni za jednu A selekciju bilo koje zemlje.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 mar 2023, 12:40

Ko ih јebe obojicu. Ne bi ih više zvao taman imali mi mogućnost, a nemali golmana ni veznjaka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 18 mar 2023, 13:07

I šta misli premudra forumska zajednica? AKO je pošiopu kod Srba, treba li mu ponovo otvoriti vrata?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 18 mar 2023, 13:11

Horoz je napisao/la:
18 mar 2023, 13:07
I šta misli premudra forumska zajednica? AKO je pošiopu kod Srba, treba li mu ponovo otvoriti vrata?
Ne
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 18 mar 2023, 13:18

Horoz je napisao/la:
Apsolutno nikad! Baš se nadam da je istina pa da ovo raspalo **** završi kao Jozo Šimunović.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 mar 2023, 13:37

Kakav debil moraš biti i dopustiti da ti se ovo desi.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 mar 2023, 13:41

Zbog ovih stvari upravo i postoje menadžeri.

Isto kao što mnoge fudbalere hvataju na porezima jer neće plaćati poreske savjetnike ili plaćaju svakakve ljude za to.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 18 mar 2023, 13:47

Horoz je napisao/la:
18 mar 2023, 00:04
@ReX, ostavi se istorije i politike. Ti tvrdiš da su njima isprani mozgovi, a oni tvrde da smo mi prodali "veru za večeru". Prije 500 godina.
Ma oni to malo karikiraju, shega narod ... nije bilo bas za veceru al' za raznorazne dugotrajne pogodnosti nove vlasti pretty much da ... raja i tad bila promuchurna ... skontala da ovi novi su tu to stay ... citavih 400 godina ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 18 mar 2023, 13:49

E stvarno se provlio, neviđeno :D
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 18 mar 2023, 13:49

Horoz je napisao/la:
Da ... zasluzio je da mu Dzeko & Co. odrade vaspitne treninge k'o onomad Izzetu ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 18 mar 2023, 13:52

Horoz je napisao/la:
18 mar 2023, 13:49
Iskreno, zato mi je i upitno je li imao namjeru da igra za Srbiju dok se ovo sve nije i zakuhalo. Kakav "prirodni Srbin" vadi pasoš Srbije sa 23 godine prvi put?

On ako je ranije imao državljanstvo Srbije mora sačekati novembar i definitivno može igrati za Srbiju, a ako nije, to znači da je prvi pasoš Srbije izvadio tek prije 5-6 mjeseci.

Ja mu ne bih zatvorio vrata, čisto razmišljajući iz perspektive toga da bi mogao koristiti reprezentaciji ubuduće.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 18 mar 2023, 14:06

izdzezveubrazil je napisao/la:
18 mar 2023, 13:52
Horoz je napisao/la:
18 mar 2023, 13:49
Iskreno, zato mi je i upitno je li imao namjeru da igra za Srbiju dok se ovo sve nije i zakuhalo. Kakav "prirodni Srbin" vadi pasoš Srbije sa 23 godine prvi put?

On ako je ranije imao državljanstvo Srbije mora sačekati novembar i definitivno može igrati za Srbiju, a ako nije, to znači da je prvi pasoš Srbije izvadio tek prije 5-6 mjeseci.

Ja mu ne bih zatvorio vrata, čisto razmišljajući iz perspektive toga da bi mogao koristiti reprezentaciji ubuduće.
A nemam pojma.
Negdje se mora postaviti rampa, šta se smije, a šta ne smije raditi. ja nisam za nekoganjanje ponosa, jer nismo u toj situaciji, opet se ne možemo postavljati ni kao otirač.
Što se tiče papira, moguće je sve. Mislim da ih čak većina u BiH nema srpski pasoš. Ne vjerujem da je Kovačević računao da može dobaciti do Srbije, a bio je i dosta "pripitomljen" u Sarajevu.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 18 mar 2023, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 mar 2023, 14:08

Horoz je napisao/la:
Nikad. I da ode u Real, ne bi ga primio nazad u reprezentaciju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 mar 2023, 14:15

Meni je svejedno hoće li se Vladan više zvati u reprezentaciju, mi smo svakako na dobitku (il kvalitetan golman il izgradnja autoriteta). Samo mojne licemjerja da se njemu zalupe vrata a da se o Saidu priča ko da je on neko nevino dijete koje je slučajno zakuhalo. Il obojicu izbacit iz reprezentacije il obojici dat šansu, nema izmedju
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 18 mar 2023, 14:17

BosniaBoston je napisao/la:
18 mar 2023, 14:15
Meni je svejedno hoće li se Vladan više zvati u reprezentaciju, mi smo svakako na dobitku (il kvalitetan golman il izgradnja autoriteta). Samo mojne licemjerja da se njemu zalupe vrata a da se o Saidu priča ko da je on neko nevino dijete koje je slučajno zakuhalo. Il obojicu izbacit iz reprezentacije il obojici dat šansu, nema izmedju
Ma vidi, nismo ni mi do kraja bili korektni ni prema jednom od njih. Ako cemo do kraja posteno. Ove price ne bi bilo da je Elvedin Begic predsjednik saveza, da ne govorimo o nekom ozbiljnijem sportskom radniku, a ne tom kriminalcu.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 18 mar 2023, 14:18

BosniaBoston je napisao/la:
18 mar 2023, 14:15
Slobodno i Denisa na tu listu. Isto vazi za sve trojicu.
@igrajlopte 🐦

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 mar 2023, 15:19

Ne bi ja Saida trpao u isti koš sa prirodnim i privatnim, čisto zbog cjelokupne situacije. Saida treba ljudski spustiti na zemlju i ne bi trebalo biti nekih problema, vidi se da je u srcu Bosna a u glavi fosna, ovoj dvojici već nema spasa. I ne treba ga biti.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 18 mar 2023, 15:20

Ako su podaci TM tačni Vladan 25.12.2020 nije imao državljanstvo Srbije

https://web.archive.org/web/20201001000 ... ler/429070

Možda @Zukanovic može provjeriti kada mu je upisano dvojno državljanstvo na TM.

slika
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 18 mar 2023, 15:23

Kad bolje skontam, ne bi bilo loše privoliti Vladana. Čisto da ga zaspu Fanaticosi bakljama.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.