Najgluplji trejd ikadalemsa je napisao/la:Ma WB je p9kazao da se moze prilagodit, prosle sezone kad je uzeo korak nazad i pustio Georgea, igrao je finu kosarku. % su mu bili losi zbog ramena

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Najgluplji trejd ikadalemsa je napisao/la:Ma WB je p9kazao da se moze prilagodit, prosle sezone kad je uzeo korak nazad i pustio Georgea, igrao je finu kosarku. % su mu bili losi zbog ramena
Ovaj trejd je glup samo glupim ljudimaBrokula je napisao/la:Najgluplji trejd ikadalemsa je napisao/la:Ma WB je p9kazao da se moze prilagodit, prosle sezone kad je uzeo korak nazad i pustio Georgea, igrao je finu kosarku. % su mu bili losi zbog ramena![]()
![]()
Bolji od Harden i ovaj CPBrokula je napisao/la:E čuj obrazložit što su WB i Harden glupa ideja skupa
Steph i KLay su miljama najbolji backourt lige, al miljama. Sad imate dva najveća chokera u ligi, i to je neštoalemsa je napisao/la:Bolji od Harden i ovaj CPBrokula je napisao/la:E čuj obrazložit što su WB i Harden glupa ideja skupa
Najbolji backcourt lige
@ep
Prcamo gsw za dorucak, nea vise KD
Kad im je KD igrao 5 tekmi, jos Brada sam igraoEpidaurus je napisao/la:Ko sto ste i prcali u game 6 ove godine, slazem se. WBa Lillard piso po faci kako je htio, a da ga Steph ne pisa
harden je napisao/la:nemojte bit glupi pa misliti da se nece prilagoditi jedan drugom
jos su russ i brada bas dobri jarani, a sa cpom je bilo trzavica pa se i to rijesilo
Ma planirali da igraju skupa otkako je KD otisao, jos je Brada tad podrzo Russa, jarani dobri otkako je Brada draftan.harden je napisao/la:nemojte bit glupi pa misliti da se nece prilagoditi jedan drugom
jos su russ i brada bas dobri jarani, a sa cpom je bilo trzavica pa se i to rijesilo
Pa normalno, nisu ni cp ni brada bili vise skupa, 4-5 minuta prve cetvrtine, 4-5 minuta trece i zavrsnica, zadnjih 5-6 minutafilip13 je napisao/la:harden je napisao/la:nemojte bit glupi pa misliti da se nece prilagoditi jedan drugom
pa da,ionako ce evo vidimo iz jednog posta samo 15 minuta biti zajedno na parketu
PJ Tucker mu bio najbolji suigrac. Vidio sam Currija u finalu kad je igrao sam, smrdio k'o hala,mrkva mu iz usiju nikla, jos je Toronto losiji od Gsw protiv kojeg je igrao BradoniBrokula je napisao/la:Da je ostalim superstarovima roster što ima Harden, šetali bi se do finala, a alem kaže Harden igra samCurry vas izbaci sa Mckinniem u početnoj postavi
Auh koliko besmislicaalemsa je napisao/la:PJ Tucker mu bio najbolji suigrac. Vidio sam Currija u finalu kad je igrao sam, smrdio k'o hala,mrkva mu iz usiju nikla, jos je Toronto losiji od Gsw protiv kojeg je igrao BradoniBrokula je napisao/la:Da je ostalim superstarovima roster što ima Harden, šetali bi se do finala, a alem kaže Harden igra samCurry vas izbaci sa Mckinniem u početnoj postavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.