FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Sezona nije ni počela a već smo po nekim stručnjacima na ovom forumu ili ispali ili sigurno ispadamo
.

"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Aničić je već otišao. Ne znam otkud ti da je njegov dolazak u Prijedor siguran.skelar je napisao/la:Dobre vijesti Arezina potvrdio da ostaje u Rudaru iako je imao dobru ponudu iz Borca . Papirologija za Anicica bi trebalo da se kompletira za koji dan što potvrđuje njegov dolazak u Prijedor siguran . Raduje isto tako pojavljivanje najboljeg strelca Radoje na treningu sto pokazuje mogućnost daljnje suradnje sa klubom . Ima još nekih bivših imena iz kluba koji se vraćaju i pokušavaju se nametnuti i pokazati treneru Borisu Gavranu. Očekuje se da bi se uskoro moglo riješiti i mjesto direktora kluba koji po svemu sudeći se svodi na legendu kluba dr. MikicAjmo Mikara za direktora
Tako je bila priča po gradu i sam sekretar kluba Ćanič je bio siguran u potpis . E sad šta se dogodilo u međuvremenu to ne znam . Šteta ako je tako .
Minimalno poraz od Viteza . Promašen penal u prvom poluvremenu kazna stigla desetak minuta prije kraja . U Srijedu protiv Slobode u Novom .
Aničić je napustio klub poslje par treninga . Navodno se nije mogao pronaći dogovor sa njim . Gavran spominje moguć povratak Prijedorskog ljubimca i najboljeg strelca kluba Mirze Dzafica iz Njemačke . Spominje se i neki golman iz Srbije .
Sviđa mi se ideja za Dzafu. Ne znam u kakvoj je formi sad ali ako je i blizu što je bio nekad to bi bio pun pogodak.
Aničić je napustio klub poslje par treninga . Navodno se nije mogao pronaći dogovor sa njim . Gavran spominje moguć povratak Prijedorskog ljubimca i najboljeg strelca kluba Mirze Dzafica iz Njemačke . Spominje se i neki golman iz Srbije .
Sviđa mi se ideja za Dzafu. Ne znam u kakvoj je formi sad ali ako je i blizu što je bio nekad to bi bio pun pogodak.
Moze li neko reci kakav je ovaj Mladenovic sto je potpisao za Zelju?Vidim da je igrao kod vas jedno vrijeme
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Jeste sta radili na vasem stadionu od kako ste ispali iz PL?
Cestitam ulazak u PL
Cestitam ulazak u PL

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Dzafa konobar...3 god na tacni sad PL.skelar je napisao/la:

Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor
Najveći problem kod nad je uvijek bio teren sam brdovit heh . Ali eto i to se napokon riješilo . Nova podloga je prevučena sa svim neophodnim sredstvima za njeno održavanje od navodnjavanja do električne potrebe . Stara podloga je prebačena na pomoćni stadion pokraj glavnog .MCMXLVI je napisao/la:Jeste sta radili na vasem stadionu od kako ste ispali iz PL?
Cestitam ulazak u PL
Uzelo malo više vremena nego što je trebalo ali bitno je da je napokon urađeno . Tako da ne bude kuknjave od nikoga kad budu gostovali u PD odsad

Hvala 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Dušan je dobar, vrijedan igrač. Kada je došao kod nas, prošao je prije tog probu u Olimpicu i trebao je tamo potpisati, ali nije nešto mogao zbog papira, ne sjećam se, pa je došao kod nas. Olimpic je tad imao dobru ekipu, ako je tad prošao tamo, znači da je nešto.Schwarz je napisao/la:Moze li neko reci kakav je ovaj Mladenovic sto je potpisao za Zelju?Vidim da je igrao kod vas jedno vrijeme

Radio se teren, odnosno trava, ali ništa se bitnije nije promijenila. I dalje je teren generalno loš. Nije se znalo ili nije se htjelo napraviti to kako treba, niti održavati kasnije, tako da nema nekih promijena.MCMXLVI je napisao/la:Jeste sta radili na vasem stadionu od kako ste ispali iz PL?
Cestitam ulazak u PL
1:1 u Novom. Kunić strijelac. U prvom smo primili kad je igrao lošiji sastav, u drugom izjednačili kad je ušla "prva" ekipa.
Izgleda da Dzafa dolazi za koji dan
. Ako je verovati ovom našem sekretaru . Tako je rekao i za Anicica pa nista na kraju .

- djoleprijedor
- Kontakt:
U prvom kolu,za 15 dana na Gradski dolazi Mladost DK.Lijepa prilika za 3 boda odmah na startu.
Od zvučnijih protivnika u jesenjem dijelu gostovaće u Prijedoru HŠK Zrinjski u 7.kolu,Široki Brijeg u 9. zatim Željezničar u 14.
"Krajiški Derbi" je u 11.kolu u Banja Luci.
Od zvučnijih protivnika u jesenjem dijelu gostovaće u Prijedoru HŠK Zrinjski u 7.kolu,Široki Brijeg u 9. zatim Željezničar u 14.
Mens sana in corpore sano.
Mladost igra veoma dobro . Ne treba se previše opustati samo zato što su tek ušli u PL . Oprezno i pametno . Nadam se da Gavran može da upozori na bilo kakvo takvo ponašanje kod igrača . Ali opet bolje i Mladost nego Željo ili Sarajevo za prvu utakmicudjoleprijedor je napisao/la:U prvom kolu,za 15 dana na Gradski dolazi Mladost DK.Lijepa prilika za 3 boda odmah na startu.

Dzafa se očekuje da se pojavi na treningu danas . Ako moze neko da potvrdi neka se javi . U ponedeljak se očekuje potpisivanje zvanično . Mali problemi oko nastavka suradnje sa najboljim strelcom prošle sezone Sinisom Radojom. Valjda ce se i to riješiti uskoro . Jedino ako nje sretan što dolazi novi napadač 

-
- Kontakt:
Radoja je otisao definitivno. Dzafa je siguran ima 15 dana samo poznavajuci njega i njegove zelje da se (ne)odrade pripreme jasno je zasto se ovoliko ceka. E sad vi meni recite da li je ovo ekipa za PL? Sa Kozom i Sodom i ostalima.... 

Ovaj Radoja ne zna šta hoćeVastecija_GSE je napisao/la:Radoja je otisao definitivno. Dzafa je siguran ima 15 dana samo poznavajuci njega i njegove zelje da se (ne)odrade pripreme jasno je zasto se ovoliko ceka. E sad vi meni recite da li je ovo ekipa za PL? Sa Kozom i Sodom i ostalima....

-
- Kontakt:
Zna Radoja sta hoce. Danas se valjda vratio i dogovorio.skelar je napisao/la: Ovaj Radoja ne zna šta hoćeSad odlazi sad možda potpisuje . Šta se dešava sa upravom ? Par dana posla i odmah nestaju tipovi . Ako ovako budemo nastavili biće duga sezona ....

- djoleprijedor
- Kontakt:
Za Radoju sam čuo da želi 20k za sezonu +premije.
A danas u S.Mostu 1-6 za RP protiv Podgrmeča.
A danas u S.Mostu 1-6 za RP protiv Podgrmeča.
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.