AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Eh kad bi doveli dva vrsna vezna igrača i barem jednog beka, ovaj Milan bi mogao puno toga u nastavku sezone.A ovako je samo pitanje vremena kad će se limitiranost ekipe početi pokazivati. Osim ako zaista ne bude ovo jedna čudesna/historijska sezona za ovako mladu ekipu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
2 vezna pod hitno, ne cekati 30.jan pa u 5 do 12 dovoditi polovnjake, kakvih je ova squadra puna svakako. Evo kratki komentar o svima koji se spominju svakodnevno ovdje:
Bacca: klasa, uopste ne zasluzuje ovakav raspali Milan ovakvog golgetera. Van forme, uz nedostatak podrske veznjaka
Lapadula: drugaciji tip centarfora, treba se dokazat protiv jacih protivnika. Sad za sad solidna rezerva
Suso: 5 golova + 6 asist., momak je bruka napredovao, postao nosioc igre i kljucnih golova, bravo!
Niang: nedostatak mozga ga koci, ali fizicki dominira i jako neugodan protivnik, unosi nemir u redove protivnika
De Sciglio: izgubljen, u najbolju ruku prosjek, totalno stagnirao i trebao bi traziti novi klub, bilo bi i njemu i Milanu bolje
Montella: ima nedostataka, solidna porcija srece na nasoj strani, no sreca prati hrabre, a Vincenzo jeste zaista hrabar; najmladja ekipa Serie A!
Bacca: klasa, uopste ne zasluzuje ovakav raspali Milan ovakvog golgetera. Van forme, uz nedostatak podrske veznjaka
Lapadula: drugaciji tip centarfora, treba se dokazat protiv jacih protivnika. Sad za sad solidna rezerva
Suso: 5 golova + 6 asist., momak je bruka napredovao, postao nosioc igre i kljucnih golova, bravo!
Niang: nedostatak mozga ga koci, ali fizicki dominira i jako neugodan protivnik, unosi nemir u redove protivnika
De Sciglio: izgubljen, u najbolju ruku prosjek, totalno stagnirao i trebao bi traziti novi klub, bilo bi i njemu i Milanu bolje
Montella: ima nedostataka, solidna porcija srece na nasoj strani, no sreca prati hrabre, a Vincenzo jeste zaista hrabar; najmladja ekipa Serie A!
- nextterrain
- Kontakt:
Trecina lige je prosla dijelimo drugo mjesto, to vala vise i nije srecaZenga je napisao/la:2 vezna pod hitno, ne cekati 30.jan pa u 5 do 12 dovoditi polovnjake, kakvih je ova squadra puna svakako. Evo kratki komentar o svima koji se spominju svakodnevno ovdje:
nije sreca, ali je cudo 
ma doduse to i nije tako los tim, dobar golman, dobra odbrana koja igra sa minimum greski i dobar napad, nije ni da su ostale ekipe bog zna kako bolje po tom pitanju od milana.
i uz sve to montela, koji zna sloziti taktiku i motivisati ekipu.
jos srediti sredinu na zimu i dovesti makar jednog sposobnog beka, milina
ma doduse to i nije tako los tim, dobar golman, dobra odbrana koja igra sa minimum greski i dobar napad, nije ni da su ostale ekipe bog zna kako bolje po tom pitanju od milana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Posljednjih osam golova Milana:
- Suso
- Lapadula (asistencija Suso)
- Suso
- Suso
- Suso
- autogol
Hmm, treba ga mjenjati
- Suso
- Suso
- Suso
- Suso
- autogol
Hmm, treba ga mjenjati
- Beduin
- Kontakt:
Treba pokusati dovesti Kolasinca po svaku cijenu, a skoro da bi cijena bila kao i prodaja Silje. Covjece koja je ono zvijer od igraca, odusevljava me iz utakmice u utakmicu, prodori, asistencije, trka gore-dole, opstrukcija igre, u odbrani stroj, ma bosanska masina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Re: RE: Re: AC Milan
Tek sad vidim da ti uopste nisi navijac Milana. Milan se pise sa velikim M [emoji13]rope11 je napisao/la:nije sreca, ali je cudo
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Od 13 kola smo imali srece u trecini utakmica, tijesno, uz dobar dio dominacije protivnika, a sve u nasu korist zavrsilo, minus gol protiv Intera u 93min. Evo konkretni primjeri sta sve moze biti nakon 13.kola;nextterrain je napisao/la:Trecina lige je prosla dijelimo drugo mjesto, to vala vise i nije sreca
Inter 2012/2013 13kola 2.mj, na kraju sezone 9.mj, (drzali su 2.mj sve do 18.kola....)
Inter 2015/2016 13kola 1.mj, na kraju sezone 4.mj (drzali su 1.mj sve do 19.kola...)
Ko god zadrzi to 2.mj nakon 19.kola njegovo je minimalno 2.mj, ako ne i titula
Narednih 6 kola; Crotone, Roma (gost), Atalanta, Bologna (g), Cagliari, Torino (g).
Eto nam Šake
izgleda, po meni prije one suspenzije igrao je odlicno za Liverpool tako da moze biti dobro rjesenje zajedno s Romangolijem
- IlProfessore
- Kontakt:
Jesu to opet neke špekulacije pošto se šuškalo i prije 2g nakon SP-a ili su u pitanju wet dreams?Beduin je napisao/la:Treba pokusati dovesti Kolasinca po svaku cijenu, a skoro da bi cijena bila kao i prodaja Silje. Covjece koja je ono zvijer od igraca, odusevljava me iz utakmice u utakmicu, prodori, asistencije, trka gore-dole, opstrukcija igre, u odbrani stroj, ma bosanska masina.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Beduin
- Kontakt:
Ma to je moja zelja, jer pratim ga i munjevito napreduje. Znas ti da nasa Uprava nema nos za tako dobar, a jeftin transfer zadnjih godina.IlProfessore je napisao/la:Jesu to opet neke špekulacije pošto se šuškalo i prije 2g nakon SP-a ili su u pitanju wet dreams?Beduin je napisao/la:Treba pokusati dovesti Kolasinca po svaku cijenu, a skoro da bi cijena bila kao i prodaja Silje. Covjece koja je ono zvijer od igraca, odusevljava me iz utakmice u utakmicu, prodori, asistencije, trka gore-dole, opstrukcija igre, u odbrani stroj, ma bosanska masina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma stavi to u kategoriju pustih želja, sad kad propadne ova prodaja kinezima neće se Seo uklapati u viziju italijanskog MilanaBeduin je napisao/la:Ma to je moja zelja, jer pratim ga i munjevito napreduje. Znas ti da nasa Uprava nema nos za tako dobar, a jeftin transfer zadnjih godina.IlProfessore je napisao/la:Jesu to opet neke špekulacije pošto se šuškalo i prije 2g nakon SP-a ili su u pitanju wet dreams?Beduin je napisao/la:Treba pokusati dovesti Kolasinca po svaku cijenu, a skoro da bi cijena bila kao i prodaja Silje. Covjece koja je ono zvijer od igraca, odusevljava me iz utakmice u utakmicu, prodori, asistencije, trka gore-dole, opstrukcija igre, u odbrani stroj, ma bosanska masina.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- muha milanez
- Kontakt:
Haha pa dobro, nije daleko Berla od Ita Milana, jer od većih klubova Milan ima najviše Italijana u ekipi. Posebno u prvoj postavi. Gledam sinoć Roma u prvih 11 ni jedan Italijan. Ako već želi nek nam dovede Verrattia pa nek sklapa ostalo sta hoće 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bas grozan dan, em info da se Jack povrijedio (a taman ušao u formu), em će vjerovatno opet doći do odgađanja prodaje kluba tako da će januarski mercato biti finansrian od strane Fininnvest-a i eventualne prodaje Bacce 
Ima li ovo kraj????
Ima li ovo kraj????
Il Club più titolato al mondo!
Ma bit ce prodaje, stari samo laprda
on se ne moze pomirit s tim da mora ici, ali previse je daleko otislo da bi se odustajalo, pogotovo sto bi morao placati 100 miliona za, kako se ono bijese zove
kao kazna ili sta vec.
ne valja ovo sto se dzek povrijedio, yebo crotone ali po svemu sudeci propustit ce i romu najmanje
taman da se ameba vrati, a nazad suplje, garant ce i govedo zaigrati
on se ne moze pomirit s tim da mora ici, ali previse je daleko otislo da bi se odustajalo, pogotovo sto bi morao placati 100 miliona za, kako se ono bijese zove
ne valja ovo sto se dzek povrijedio, yebo crotone ali po svemu sudeci propustit ce i romu najmanje
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bit će to sve OK, sredinom decembra se sve riješava i onda kreće kupovina. Ovo što nas bombarduju sa lažnim informacijama me ne zanima. Kakav italo Milan kakvi bakrači.
Čekam Cesca da dođe i da se obradujem konačno
Čekam Cesca da dođe i da se obradujem konačno
Forza Milan!
Rope, kinezi su vec uplatuli 100 M depozita, medjutim ako se do januara ne dogodi kupovina te pare im niko nije obavezan da vrati, tj fakticki im propadau. Tako da Berluskoni i ne valja bas gluposti, nagadja se da bi bas sa tih 100 M on finansirao svoj Ita Milanrope11 je napisao/la:Ma bit ce prodaje, stari samo laprda![]()
on se ne moze pomirit s tim da mora ici, ali previse je daleko otislo da bi se odustajalo, pogotovo sto bi morao placati 100 miliona za, kako se ono bijese zovekao kazna ili sta vec.
![]()
ne valja ovo sto se dzek povrijedio, yebo crotone ali po svemu sudeci propustit ce i romu najmanje![]()
Beloti i Bernandeschi su mu kao zelje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
izvali svih 100M za Verratija, ostatak uzimamo free transfere iz Genove i tako to
The show must go on 
ma ljudi gotovo je to, rileks 
jedino sto bi se mooozda moglo desiti je da se ponovo odlozi dogovor na mjesec, mjesec i po, ali koliko sam skontao svejedno cemo imati tih 100 miliona u januaru jer je tako dogovoreno.
beloti more, bernardeski ne, mislim da je jedino sciljo precjenjeniji talijan od njega
jedino sto bi se mooozda moglo desiti je da se ponovo odlozi dogovor na mjesec, mjesec i po, ali koliko sam skontao svejedno cemo imati tih 100 miliona u januaru jer je tako dogovoreno.
beloti more, bernardeski ne, mislim da je jedino sciljo precjenjeniji talijan od njega
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Od ovog kluba me ništa ne može iznenaditi pa tako i da ne bude ništa od prodaje. Nadati je se najboljem. A i ako ili kad dođu ti kinezi hoće li se ulagati u klub kako to mi svi mislimo. Ako ipak Berlusconi ostane i ako potegne tu temu oko italo Milana onda će morati ulagati u igrače koji već imaju neko ime bez obzira koliko oni koštali pa tek onda davati šansu našim mladim igračima kojih vjerovatno ima još pored Locatellija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.