Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
aquliani u ove dvije godine gdje je god otišao bio je prosjek živi, tako da cisto sumnjam da od njega ima nekog igraca u buducnostiYNWA je napisao/la:znaci platili smo aqumanu da ode, a sad cemo dati 15 miliona za slabijeg igraca, posao stoljeca
Mi kontali da mozesred devil88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Liverpool platio da ode igrac
Ne mozes ?????????? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOred devil88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Liverpool platio da ode igrac
To provaljujes ?VELA je napisao/la:Mi kontali da mozesred devil88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Liverpool platio da ode igrac
pusti te price place za domovinom, on je vezan ugovorom i nikad nije rekao da ne zeli igrati za Liverpool, nego su ga menageri tjerali iz Liverpoola da bi pravili mjesto drugim igracima, koji su daleko slabiji od njega...neurofunk je napisao/la:Bolje i slabiji igrac nego neko ko place za domovinom i neko koga niko ne moze nagovorit da ostane u Liverpoolu. Shvatite to vec jednom.YNWA je napisao/la:znaci platili smo aqumanu da ode, a sad cemo dati 15 miliona za slabijeg igraca, posao stoljeca
aquilani je doktor za adama, hendersona, allena...a normalno da ce igrati slabije kad svake sezone mijenja klub, i za mene je ovo gori posao nego kad smo dali 35 miliona za Carrolla, blago nama sa ovakom upravom, koji ce sledeci potez biti, mozda otjerat aggera ili skrtela, pa idemo po onog polovnjaka shawcrossa, ipak taj nece traziti vecu platu od 60 000 funti sedmicno...Admir_Sa je napisao/la:aquliani u ove dvije godine gdje je god otišao bio je prosjek živi, tako da cisto sumnjam da od njega ima nekog igraca u buducnostiYNWA je napisao/la:znaci platili smo aqumanu da ode, a sad cemo dati 15 miliona za slabijeg igraca, posao stoljeca
Henderson je napisao/la:Za sve je kriv onaj ćelo. Ovakvom Aquilaniju je dao 100 000 funti sedmičnu platu, Ngogu 50 000, Kyrgiakosu 50 000 ... Dobro mi nismo prošli kao Portmouth sa njim, mada se ni sada još nismo oporavili.
I ja se to isto pitam...covjek je otplatio 200 miliona duga, dao novac za pojacanja, dolazi povremeno na utakmice, svojim ocima gleda patnju, kako se vec jednom ne upita kako ovako lose klub poslujeSaurman je napisao/la:Stvarno je žalosno gledati transfer politiku Liverpoola sviježi primjer je Aquilani kojem će platiti da ode iako je koštao 20 mil a Carrolla da ne spominjem kao ni ostale.U poslijednih 5 godina uloženo astronomskih 281 mil £ a rezultat svega je osvojen carling kup.
Zaista nesposobni ljudi vode klub, ne znam šta radi ovaj blesavi vlasnik zar ne vidi u kakvom je stanju klub.
Saurman je napisao/la:Stvarno je žalosno gledati transfer politiku Liverpoola sviježi primjer je Aquilani kojem će platiti da ode iako je koštao 20 mil a Carrolla da ne spominjem kao ni ostale.U poslijednih 5 godina uloženo astronomskih 281 mil £ a rezultat svega je osvojen carling kup.
Zaista nesposobni ljudi vode klub, ne znam šta radi ovaj blesavi vlasnik zar ne vidi u kakvom je stanju klub.
BeyKopites je napisao/la:Saurman je napisao/la:Stvarno je žalosno gledati transfer politiku Liverpoola sviježi primjer je Aquilani kojem će platiti da ode iako je koštao 20 mil a Carrolla da ne spominjem kao ni ostale.U poslijednih 5 godina uloženo astronomskih 281 mil £ a rezultat svega je osvojen carling kup.
Nije da se ne slažem s tobom, mislim da će se svako složiti da je transfer politika loša.
Stvar je u tome da eto nekim slučajem sam duže vrijeme pratio forum prije nego sam se priključio i nikad ništa nisi lijepo rekao za ovaj klub...Bilo je situacija kada si bio upravu, al' ti to uglavnom ocrniš, dodaš po koji "epitet", znači šta god se desi ideš u krajnost.
Ako ti već nije stalo do kluba, a smatram da nije, onda ovakvi tvoji komentari stvarno nisu potrebni, jer ovo je čista provokacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.