Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

MoR
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la MoR » 03 avg 2012, 19:20

Mislim da je ovaj posao oko Aquilanija legendarniji od razvikanog dovođenja Carrolla :mrgreen: Naime, Liverpool je prvo platio Romi 20 miliona eura da ga dovde, igrač nije odigrao bukvalno ništa u dvije godine, da bi onda platio i Albertu milion da ode :mrgreen: Pa ovo ne bi ni Monty Pyton smislio :mrgreen: Čestitke menadžmentu :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 avg 2012, 19:23

YNWA je napisao/la:znaci platili smo aqumanu da ode, a sad cemo dati 15 miliona za slabijeg igraca, posao stoljeca :lol:
aquliani u ove dvije godine gdje je god otišao bio je prosjek živi, tako da cisto sumnjam da od njega ima nekog igraca u buducnosti
nema potpisa

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 avg 2012, 19:47

Joe Allen je novi Michael Carrick.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 avg 2012, 19:47

e ovo je stvarno dno :oops: Dosad se u svakom transferu nazirala neka dobra strana i neki razlog zasto je to ucinjeno ( Cerol zbog trenutka kupovine , Hendrerson zbog godina itd ) al nemogu da vjerujem da smo na kraju i platili da ode , glavu dajem da bi bilo koji klub izvuko bar 7-8 milki za njega u najgorem slucaju , al eto ajmo nac neko opravdanje pa da se tjesimo .
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 avg 2012, 19:48

Za sve je kriv onaj ćelo. Ovakvom Aquilaniju je dao 100 000 funti sedmičnu platu, Ngogu 50 000, Kyrgiakosu 50 000 ... Dobro mi nismo prošli kao Portmouth sa njim, mada se ni sada još nismo oporavili.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 03 avg 2012, 19:57

Ne mogu da vjerujem da je Liverpool platio da ode igrac :o
Glory Glory Man United !!! :D

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 avg 2012, 19:59

red devil88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Liverpool platio da ode igrac :o
Mi kontali da mozes :mrgreen:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 03 avg 2012, 20:04

red devil88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Liverpool platio da ode igrac :o
Ne mozes ?????????? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 avg 2012, 20:08

Nije mi jasno što uopšte mora da ide, prije par dana je izjavio da nikada nije htio ići, da su to bile medijske patke. Svejedno smo na toj poziciji što se kvalitete tiče odron. Henderson je pokazao sav sjaj svog mentalno zaostalog stanja, aAdam se zasigurno neće uklopiti u ovaj sistem igre. Mislim da su njih dvojica puno gori igrači od Aquilanija. On je bar kvalitetan igrač, mogao bi sigurno pridonijeti timu.
A transfer je fijasko samo takav. Dobro je pa nemamo veću kupovnu moć, tek bi tad zaredali sa novim Carrollima, Aquilanijima i sl. Već vidim za dvije godine transfer Joe Allena u Stoke City za 4 miliona i našu dodatnu isplatu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 03 avg 2012, 20:15

Iz godine u godinu smo sve veci prosjek u rangu sa Aston Vilom i Stoke-om :cry: :cry: :cry:
bez ikakvih ambicija za neki rezultat :?

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 03 avg 2012, 20:38

VELA je napisao/la:
Mi kontali da mozes :mrgreen:
To provaljujes ?
Glory Glory Man United !!! :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 avg 2012, 21:13

neurofunk je napisao/la:
YNWA je napisao/la:znaci platili smo aqumanu da ode, a sad cemo dati 15 miliona za slabijeg igraca, posao stoljeca :lol:
Bolje i slabiji igrac nego neko ko place za domovinom i neko koga niko ne moze nagovorit da ostane u Liverpoolu. Shvatite to vec jednom.
pusti te price place za domovinom, on je vezan ugovorom i nikad nije rekao da ne zeli igrati za Liverpool, nego su ga menageri tjerali iz Liverpoola da bi pravili mjesto drugim igracima, koji su daleko slabiji od njega...
Admir_Sa je napisao/la:
aquliani u ove dvije godine gdje je god otišao bio je prosjek živi, tako da cisto sumnjam da od njega ima nekog igraca u buducnosti
aquilani je doktor za adama, hendersona, allena...a normalno da ce igrati slabije kad svake sezone mijenja klub, i za mene je ovo gori posao nego kad smo dali 35 miliona za Carrolla, blago nama sa ovakom upravom, koji ce sledeci potez biti, mozda otjerat aggera ili skrtela, pa idemo po onog polovnjaka shawcrossa, ipak taj nece traziti vecu platu od 60 000 funti sedmicno...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 avg 2012, 22:39

Otišao,otišao.Nije smak svijeta.U plusu smo 2.4 miliona eura. :mrgreen:

nego se nadam da ćemo do kraja prelaznog roka dovesti Gastona ili Allena..
You'll never walk alone.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 avg 2012, 22:40

Henderson je napisao/la:Za sve je kriv onaj ćelo. Ovakvom Aquilaniju je dao 100 000 funti sedmičnu platu, Ngogu 50 000, Kyrgiakosu 50 000 ... Dobro mi nismo prošli kao Portmouth sa njim, mada se ni sada još nismo oporavili.

Pa i arsenal daje 60K Sqilavom pa štaćeš,liverpool se ponaša ko Man City ,plati koliko trazem prodaj za prvu ponudenu cijenu,,nigdje veze

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 avg 2012, 23:51

Stvarno je žalosno gledati transfer politiku Liverpoola sviježi primjer je Aquilani kojem će platiti da ode iako je koštao 20 mil a Carrolla da ne spominjem kao ni ostale.U poslijednih 5 godina uloženo astronomskih 281 mil £ a rezultat svega je osvojen carling kup.

Zaista nesposobni ljudi vode klub, ne znam šta radi ovaj blesavi vlasnik zar ne vidi u kakvom je stanju klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 avg 2012, 23:53

Taman kad pomislim da ne mogu gore realizovati transfer, oni me opet iznenade.... Aquilani nikad nije trebao biti kupljen, ali ne mogu da vjerujem da ovi ljudi nisu u stanju da obrlate bilo koga, vec svaki put se oni nadju u ulozi idiota...
Saurman je napisao/la:Stvarno je žalosno gledati transfer politiku Liverpoola sviježi primjer je Aquilani kojem će platiti da ode iako je koštao 20 mil a Carrolla da ne spominjem kao ni ostale.U poslijednih 5 godina uloženo astronomskih 281 mil £ a rezultat svega je osvojen carling kup.

Zaista nesposobni ljudi vode klub, ne znam šta radi ovaj blesavi vlasnik zar ne vidi u kakvom je stanju klub.
I ja se to isto pitam...covjek je otplatio 200 miliona duga, dao novac za pojacanja, dolazi povremeno na utakmice, svojim ocima gleda patnju, kako se vec jednom ne upita kako ovako lose klub posluje :roll: Jedino logicno sto moze izaci iz tog je da on apsoulutno nema veze o fudbalu i da ni o jednom igracu ne zna nista vise nego sto moze naci na youtubeu, tako da pristaje na svaku budalu koju mu ovi nahvale... :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 avg 2012, 00:13

Saurman je napisao/la:Stvarno je žalosno gledati transfer politiku Liverpoola sviježi primjer je Aquilani kojem će platiti da ode iako je koštao 20 mil a Carrolla da ne spominjem kao ni ostale.U poslijednih 5 godina uloženo astronomskih 281 mil £ a rezultat svega je osvojen carling kup.

Nije da se ne slažem s tobom, mislim da će se svako složiti da je transfer politika loša.
Stvar je u tome da eto nekim slučajem sam duže vrijeme pratio forum prije nego sam se priključio i nikad ništa nisi lijepo rekao za ovaj klub...Bilo je situacija kada si bio upravu, al' ti to uglavnom ocrniš, dodaš po koji "epitet", znači šta god se desi ideš u krajnost.
Ako ti već nije stalo do kluba, a smatram da nije, onda ovakvi tvoji komentari stvarno nisu potrebni, jer ovo je čista provokacija.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 04 avg 2012, 00:19

Nije ono nikakva provokacija,covjek je fino opisao pravu situaciju u Liverpoolu ,,al sto je najgore od dolaska novih vlasnika nista nije krenulo na bolje,samo su dugovi vraceni sve ostalo je velika 0.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 avg 2012, 00:30

BeyKopites je napisao/la:

Nije da se ne slažem s tobom, mislim da će se svako složiti da je transfer politika loša.
Stvar je u tome da eto nekim slučajem sam duže vrijeme pratio forum prije nego sam se priključio i nikad ništa nisi lijepo rekao za ovaj klub...Bilo je situacija kada si bio upravu, al' ti to uglavnom ocrniš, dodaš po koji "epitet", znači šta god se desi ideš u krajnost.
Ako ti već nije stalo do kluba, a smatram da nije, onda ovakvi tvoji komentari stvarno nisu potrebni, jer ovo je čista provokacija.

Kad neko drugi napiše ovo što sam ja napisao onda nema provokacije ali je meni momentalno prišiješ bez razloga :? I sam znaš da sam upravu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 avg 2012, 00:42

Na transfermarketu piše da je Aquilani otišao za 7,8 miliona eura a ovdje neki pišu da je otišao za 4 miliona i još da mu je Liverpool platio da ode. Bezveze nasjedate na provokacije.
Niko ne zna šta se dešava u Liverpoolu a kamo li da zna visinu transfera i klauzule u ugovorima. Dvolično je kada transfermarket objavi da je Borini došao za 11 miliona eura i vjerovati u to a smatrati lažnim kada napišu da je Aquilani otišao za 7,8 miliona eura.
Brendan rodgers:
"I have also looked at one or two loan deals from abroad. There are some quality players in that market that I have inquired about. The make-up of the group will change before the season starts and that will change the dynamic of the team also."
Mediji nagađaju da je u pitanju Adebayor i Sahin. Ko će ga znati.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.