Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 02 avg 2012, 23:00

slika :lol:

Nego jeste li primjetili da je danas, nakon gola Liverpoola, Rodgers ostao mirno sjediti na klupi.
Dao je danas jednu vrlo zanimljivu izjavu: " Uz dužno poštovanje prema Europa ligi, nama je Premiership prioritet."
To mi je drago čuti. Znači da se ničemu ne nadamo, mladi igrači će dobijati šansu pa šta se uradi. Premiership je prioritet. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 02 avg 2012, 23:14

Pobjeda 1-0, uz dosta blijedu igru, al' pobjedi se ne gleda u zube.
A utakmice, pass&move bez ovog move, tako je to meni izgledalo. Pogotovo u prvom poluvremenu, prespora tranzicija lopte.. ali ipak je ovo još pripremna faza. Gomel je slaba ekipa, vidjelo se koliko toga su falili, ali već su u sezoni i fizički su bili na puno višem nivou.
U drugom dijelu osjetno bolja igra, al se vidjelo da pojedincima nedostaje utakmica u nogama i da fizička sprema općenito tima nije na prihvatljivom nivou. Pogrešno odrađene pripreme su krivac tome.
I dalje ne mogu pojmiti tko je zabio gol: Stewart Downing, vjerovali ili ne. :mrgreen:

Da malo skrenemo sa negativnih stvari.. Sterling je imao dosta dobru utakmicu. Veseli me agresivnost s kojom vrši presing na protivnika, napravio je uvjerljivo najviše prekršaja od crvenih, ali nema veze. Zapamtio sam i ono vraćanje do u svoj 16erac tako da veseli defanzivna angažiranost. Napadački već svi znamo kakav je materijal.

I, btw, jedna sretna vijest za sve Redse. 8-)
slika
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 02 avg 2012, 23:26

Nisam gled'o utakmicu jer nisam bio u toj prilici bio sam u putu i po ovim vasim rijecima izgleda bolje da nisam gled'o samo bi dzabe postio ... Ne treba pljuvati jos po treneru treba pocet pljuvat po njemu ako nam u prva 3 kola ovi uvale cenera ovo je jos sve ne uigrano :D
Tako blizu, a tako daleko.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2012, 23:40

Henderson je napisao/la:
Nego jeste li primjetili da je danas, nakon gola Liverpoola, Rodgers ostao mirno sjediti na klupi.
Dao je danas jednu vrlo zanimljivu izjavu: " Uz dužno poštovanje prema Europa ligi, nama je Premiership prioritet."
To mi je drago čuti. Znači da se ničemu ne nadamo, mladi igrači će dobijati šansu pa šta se uradi. Premiership je prioritet. 8-)
normalno da je prioritet... valja opstanak izboriti.
You are someone else I am still right here

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 02 avg 2012, 23:53

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
normalno da je prioritet... valja opstanak izboriti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 03 avg 2012, 00:34

Nisam bio u prilici da gledam tekmu, pa ako neko može da mi da neki link da sad pogledam, ako vam nije zahmet. :mrgreen:

Ali evo vidim, pobjeda i Downing zabio ( :o ) šokiran sam.Dosta vas kritikuje igru, ali mislim da to i nije toliko bitno.K'o što reče @jimmy, vazda mučenje u ovim kvalama za EL. :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 avg 2012, 00:36

onaj downing me podsjeca na robbena i misli da bi mu BR trebao davat slobodu da vise puta sutira na golsa lijeve strane.A sto se tic pojacanja izgleda da smo zainteresovani za Manuela Fernandesa koji vrijedi oko 7 mil.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 avg 2012, 00:36

Ne znam cemu takvi komentari. Jeste li ocekivali spektakl protiv ovih levata? To se rutinski zavrsava, a ne otkriva se sve ono sto se cuva za premier ligu u ovakvim utakmicama. Sada ocekujemo Allena i Ramireza, pa da lagano iznenadimo. 15 dana do pocetka najjace lige. 8-)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 avg 2012, 00:40

Agger's agent is reluctant to be drawn on the transfer rumours, but is keen to know where his client stands.

http://www.thisisanfield.com/2012/08/ro ... -omission/" onclick="window.open(this.href);return false;

a evo i slavljenika i mislim da je vrijeme da mu kazemo HVALA!!!!!!
slika
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 avg 2012, 00:47

Ekipa mutnija od dunava :lol: :lol: :lol:

slika

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 avg 2012, 00:48

a evo i tih engleski TIKI TAKA ratnika

slika

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 avg 2012, 00:55

Agger, Lucas, Suarez... DOVOLJNO! :mrgreen:

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 avg 2012, 01:08

Dobro je pa je Uruguay ispao, tako da će Suarez i Coates i aBd Ramirez biti u uzvratnoj utakmcii na Anfieldu.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 avg 2012, 01:24

Bertrand je napisao/la:Jovanovica je doveo Benitez.

Dakle, ti bi radije da nas preuzme neki seik, ubije svu tradiciju i sve ono po cemu se klub poznaje od 1892., nego trpio koju godinu dok se klub ne povrati u LP? Ok, ti tako zelis i drago mi je sto nije tako. ;)

Sto se tice utakmice, naravno da je nerealno ocekivati ikakav znak "tiki-take" u ovako kratkom periodu. Ovi igraci su bili dva ljeta u istom sistemu koji nije ni "s" od sistema kakvog zeli upostaviti Brendan i sasvim je logicno da ce im trebati koji mjesec da udu u ritam. Ne mogu da vjerujem da tako lako otpisujete trenera koji jos nije ni vodio ozbiljniju utakmicu a niti imao cijeli tim na okupu. Nije glup, sigurno je uvidio slabe tacke te ce na trzistu potraziti odgovarajuce igrace.

E nek mi je vala tradicija sa Amerikancima; desetine miliona bacenih u vodu, turneje po Americi, americki sponzori, mjesto u sredini tabele...bas u duhu Liverpoola :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 03 avg 2012, 01:34

Downing zabio,Bgm ovo je al baš za muštuluka :))
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 03 avg 2012, 01:40

Orion87 je napisao/la:Downing zabio,Bgm ovo je al baš za muštuluka :))
Downing će procvjetat ove sezone pazi šta sam ti rekao, samo mu treba malo podrške 8-)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 avg 2012, 01:44

reds_forever je napisao/la: E nek mi je vala tradicija sa Amerikancima; desetine miliona bacenih u vodu, turneje po Americi, americki sponzori, mjesto u sredini tabele...bas u duhu Liverpoola :roll:
Liverpool je prvu turneju po Americi imao davne 1964. To se itekako moze nazvati tradicijom. Primanje novca od americkih sponzora... hm, sta je tu lose? Je li bolje primati 25m od Amerikanaca ili 13m od Njemaca? Da je trenutna situacija bolja, mozda se ne bi ni otkazivao posao sa Adidasom ali da bi klub napredovao i izvukao se iz kriticne situacije zvane "neigranje u LPa koja donosi brdo novca", novac od sponzora je najbitniji. Svejedno da li je americki ili njemacki. Sredina tabele nije greska Amerikanaca vec menadzera i DoFa. Ok, G&H nisu davali nikakav novac ali Henry i co. jesu. Greska je iskljucivo Kennyeva i Comollijeva.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 03 avg 2012, 01:59

EBSCO je napisao/la:
Downing će procvjetat ove sezone pazi šta sam ti rekao, samo mu treba malo podrške 8-)
Sto se mene tice nek svaku osim protiv Arsenala odigra perfektno :)
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 avg 2012, 02:08

Ne mogu da vas shvatim. U subotu navečer smo igrali sa Tottenhamom u Americi. Rano ujutro u nedjelju su igrači putovali iz Amerike u Britaniju. U ponedjeljak su letjeli iz Britanije za Minsk avionom, a potom busem se vozili 302 km od Minska do Gomela. Tek u utorak su došli sebi i dan proveli bez treninga. U srijedu su malo trenirali i vidjeli stadion Gomela i to je to. Naši su prešli preko 2000 km.
Jones je bio na golu jer ga Rodgers nastoji prodati Norwichu. Carra je bio tu jer je bio njegov jubilej. Glen je odigrao prve minute za Liverpool nakon skoro 3 mjeseca pauze. U vezi smo prisilno imali dva igrača koja su vezla, u prvom poluvremenu Gerard i Hendo u drugom Gerard i Lucas. Spearing je dobar kada nema lopte tj. udri ili izbij. Lopta može i proći ali igrač ne. Druga stvar bi bila da je tu bio Lucas sa Hendom i Gerardom, ali pametnu odluku je donio BR da ne muči previše Lucasa. Znoj me oblio kada ga je udario onaj igrač u drugom poluvremenu. Borini je prvi put tu i vidi se da momak nije uigran sa ekipom.
Dakle, Jones, Carra, Glen, Joe Cole/Raheem, Spearing i Borini su bili kritični.
Skrtel, Kelly, Enriqe, Gerard, Henderson/Lucas, Downing su se već vratili u formu ali trebaju raditi još više.
Poređenja radi, prošle sezone u ovo vrijeme:
Guandgong-Liverpool 3-4
Malasia-Liverpool 3-6
Hull-Liverpool 3-0
Galatasaray-Liverpool 3-0
Valerenga-Liverpool 3-3
5 odigranih utakmica, 2 pobjede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 13:15 golova.
Do sada je Rodgers odigrao 4 utakmice, 1 pobjeda, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 3:3. Vidi se da je odbrana jača nego prošle sezone a napad će doći sam od sebe. Pa ogledajte napad prošle sezone i vezu a pogledajte sada. Prošle godine 90% ove djece nije igralo pripremne utakmice. Smirite se. Jači smo nego prošle sezone, samo da nas i sreća posluži.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 03 avg 2012, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 03 avg 2012, 02:11

Orion87 je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
Sto se mene tice nek svaku osim protiv Arsenala odigra perfektno :)
a sto se mene tice moze i protiv Arsenala,jer valja vratiti ulozeni novac.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.