Ako preživim rat otićutuzlak1987 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:53Ti si Marsale enigma sto jos nisi otisao.
Bukvalno bi radio u najjacoj firmi u Njemackoj, a imas neko predznanje u tom zanatu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako preživim rat otićutuzlak1987 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:53Ti si Marsale enigma sto jos nisi otisao.
Bukvalno bi radio u najjacoj firmi u Njemackoj, a imas neko predznanje u tom zanatu.
Pa koliko to imaju u federaciji?
Prva stvar, pravac Njemacka i kupovanje pravog maslaca. Plus glorifikovati Dojcland, a ismijavati BiH
Dobro, mislim da Bosanci gledaju da manje jedu vani, i dalje zene kuhaju, matere itd. A i znaju od kog ce uzimati meso (domacina, mesnice itd.), dosta ih i sije sebi povrce, malo se razumiju u te stvari. Dok ovi Boga mi, jedu zivu plastiku a i ne znaju. Tako da mislim da jedu kvalitetnije, 70% Amera su debeli za svoju visinu, dok Bosanaca 20%.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:33
Pravo nam je hrana ispitana, nema sta. A inace burekdzinice i cevapdzinice pravo zdrave, nigdje masnoce, top uslovi![]()
jednom sam mu bio na predavanju, na ekonomiji, zima i da ne cekam trebu vani, rekoh mogul i ja unutra, kaze bujrumTefalTava je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:16Zlaja dobro pliva ovdje on je clan jednog od najprestižnijih udruženja politicara madridski klub sa balkana jedino su kucan i ivo Josipović clanovi, bukvalno kad vidis ko je clan sve od clintona, Kofi anana i ostalih teskasa svjetske scene nije ni cudo ovo zlajino pisanje po srbijancima koji nisu znali do prije mjesec dana sta se sprema a on na ovome je radio zadnjih godinu dana, zlajina najveca greska je sto je egoist na lokalnom polju koji je sve usrao a na pitanju vanjske politike nemamo jačega
i Ralph Lauren sulja na pruge
Dobro, Hanku je spasio Haškog tribunala
Lepi Hare bio faca u svoj vakat, žene bi pišnule kad bi se pojavio na TV-u
Debeli smo i mi al nas nema 300M nego 3. Ne znam otkad janjetina, masan burek za dorucak, cvancika u lepinu, koji buredzici i sis cevap nemaju masnoce i ne cine debelim ako jedes konstantno.alemsa je napisao/la: ↑23 apr 2024, 21:32Dobro, mislim da Bosanci gledaju da manje jedu vani, i dalje zene kuhaju, matere itd. A i znaju od kog ce uzimati meso (domacina, mesnice itd.), dosta ih i sije sebi povrce, malo se razumiju u te stvari. Dok ovi Boga mi, jedu zivu plastiku a i ne znaju. Tako da mislim da jedu kvalitetnije, 70% Amera su debeli za svoju visinu, dok Bosanaca 20%.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 apr 2024, 20:33
Pravo nam je hrana ispitana, nema sta. A inace burekdzinice i cevapdzinice pravo zdrave, nigdje masnoce, top uslovi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.