FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Isto ko da nisu jeli danas i opet milion puta bolji hajde dajte 3 gola u 2 pol
Da Bog da...
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 30 jul 2022, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dobra igra. Ajde ovako i u drugom i mora ući.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Atmosfera da se najezis
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sve mi je palo na pamet al da cemo gubit protiv **** sloge, ni u snu
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ovo je ona tekma kad neće u gol da si se na ćabi rodio, golman utakmicu života ima. Padaju oni fizički od 65+ a uz to 2 štopera imaju kartone, lagano 2/3 zabijamo do kraja pod uslovom da Ikić odmah počne umjesto Hamze
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ubaciti Ikica i Avramovskog od 60 minute, Dala izvesti i sa stadiona istjerati.
-
- Kontakt:
Jbt od sloge neke iz doboja strahujes , koja u ono doba nije ni postojala **** ga fudbal i sve, dajte malo u 6 brzinu brzinski izjednaciti u drugom, i pobjediti !
Ne smijemo kuci gubiti bodove opce poznato
Mora ovo bolje zicere ne smijemo fulati ko dal sada , suljic je valja bogu je neda itd..., malo kolegijalnosti na terenu nece skoditi!
Ne smijemo kuci gubiti bodove opce poznato

Mora ovo bolje zicere ne smijemo fulati ko dal sada , suljic je valja bogu je neda itd..., malo kolegijalnosti na terenu nece skoditi!
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 30 jul 2022, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
I baš zato je mnogo bitno ovu tekmu dobiti jer onda se možemo nečemu nadati u ovoj sezoni tj. da možda imamo šampionsku ekipu...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ko nekad sa kodrom, gubuis jedan nula, i onda rastavis protivnika al nece u gol. Fali nam kvaliteta. A igra nam je beton.
Okrecemo ovo, ne brinite...
-
- Kontakt:
Suljic, Kapic i Catakovic nemaju kvalitet da budu u početnom sastavu, Varesanovic je mogao bar tri puta bolje reagovati nego što je činio. Nadam se da ćemo ovo okrenuti, ali da Bog da...
Evo i oni tebe selame!
nek se ponovi Radnik, samo umjesto TSS nek bude AhmoBordoArmy88 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 21:55I baš zato je mnogo bitno ovu tekmu dobiti jer onda se možemo nečemu nadati u ovoj sezoni tj. da možda imamo šampionsku ekipu...

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Polako ljudi..
FC United Of Manchester !
Link?
Ja ne znam koju je stelu Kapic imao u Njemackojobrijanopile je napisao/la: ↑30 jul 2022, 21:57Suljic, Kapic i Catakovic nemaju kvalitet da budu u početnom sastavu, Varesanovic je mogao bar tri puta bolje reagovati nego što je činio. Nadam se da ćemo ovo okrenuti, ali da Bog da...
Ne pamtim njegovu dobru partiju kod nas
Hamza nije za krila, eksperiment propao
Evo Ikica
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Čatakovic ima opravdanje, ne igra na svojoj poziciji, neki dan je prvi put u karijeri zaigrao na desnom krilu.obrijanopile je napisao/la: ↑30 jul 2022, 21:57Suljic, Kapic i Catakovic nemaju kvalitet da budu u početnom sastavu, Varesanovic je mogao bar tri puta bolje reagovati nego što je činio. Nadam se da ćemo ovo okrenuti, ali da Bog da...
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Izgleda da je novi spiker Emir Habeš sa Hayata (bivši reporter s terena na MY TV). Na istoku se skoro i ne čuje.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Lavcina, Tatamata1946 i 44 gosta.