Nema on mjesta kod nas.fukare987 je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/amer-ordagic-no ... car/20660/
Sta je ovoooo Fukareeee?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozes samo sanjati

Nadam se da su komsije usle na zalijepljeni link.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nema on mjesta kod nas.fukare987 je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/amer-ordagic-no ... car/20660/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozes samo sanjati
Veca muka piticama bila kad su otvoriliThetraphak1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/amer-ordagic-no ... car/20660/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hladni rat izmedju nas i komsinica.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Veca muka piticama bila kad su otvoriliThetraphak1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/amer-ordagic-no ... car/20660/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto su osteceni? sumnjiva sudijska odluka pa sta..treba im pobjeda protiv 3 puta slabije ekipe a oni popuse 4-0, i onda im kao drugi krivi.. nemam nista protiv njih ali sami su sebe syebaliAgamemnon je napisao/la:Joj kako je Zvijezda ostecena. ...katastrofa.
Prvu ligu fbih ukinut. ove godine metalege , lani ona bruka mladost - gosk , prije 2 godine sloboda .Agamemnon je napisao/la:Joj kako je Zvijezda ostecena. ...katastrofa.
Cist gol im ponistise kod 0-0TobeYarabi je napisao/la:sto su osteceni? sumnjiva sudijska odluka pa sta..treba im pobjeda protiv 3 puta slabije ekipe a oni popuse 4-0, i onda im kao drugi krivi.. nemam nista protiv njih ali sami su sebe syebaliAgamemnon je napisao/la:Joj kako je Zvijezda ostecena. ...katastrofa.
Zato Azmir i hoce samo ove crnce u ekipi. Cuo da dobro glabaju kosti kad nemaju dovoljno hrane.Thetraphak1921 je napisao/la:Realno, ako se ostvare mnoge stvari u narednim danima, Sloboda bi mogla crnacki oglabati u EL. Pa pola udarne postave im nece biti.
Mislim, ne znam sta planiraju.
Ne, ozbiljno, na stranu prepucavanja ali ako se obistine ove inf., mogli bi bez pola udarne i skroz neuigrani u EL.carapa je napisao/la:Zato Azmir i hoce samo ove crnce u ekipi. Cuo da dobro glabaju kosti kad nemaju dovoljno hrane.Thetraphak1921 je napisao/la:Realno, ako se ostvare mnoge stvari u narednim danima, Sloboda bi mogla crnacki oglabati u EL. Pa pola udarne postave im nece biti.
Znam druze. I sam vidim to sto pises. Ali na nasoj temi vlada jednoumlje i ljudi vjeruju da ce Azmir dovesti nekakve vanserijske igrace. Prodavanje magle klasicno. Nadam se da cemo nesto skrpiti ali ne ide to tako. 6 igraca dovesti u prvu postavu a Evropu igramo za mjesec dana.Thetraphak1921 je napisao/la:Ne, ozbiljno, na stranu prepucavanja ali ako se obistine ove inf., mogli bi bez pola udarne i skroz neuigrani u EL.carapa je napisao/la:Zato Azmir i hoce samo ove crnce u ekipi. Cuo da dobro glabaju kosti kad nemaju dovoljno hrane.Thetraphak1921 je napisao/la:Realno, ako se ostvare mnoge stvari u narednim danima, Sloboda bi mogla crnacki oglabati u EL. Pa pola udarne postave im nece biti.
nikako mi nije jasno da pojedini i dalje misle da su sudiske greske na ove dvije utakmice slucajnostTobeYarabi je napisao/la:sto su osteceni? sumnjiva sudijska odluka pa sta..treba im pobjeda protiv 3 puta slabije ekipe a oni popuse 4-0, i onda im kao drugi krivi.. nemam nista protiv njih ali sami su sebe syebaliAgamemnon je napisao/la:Joj kako je Zvijezda ostecena. ...katastrofa.
EDIX je napisao/la:nikako mi nije jasno da pojedini i dalje misle da su sudiske greske na ove dvije utakmice slucajnostTobeYarabi je napisao/la:sto su osteceni? sumnjiva sudijska odluka pa sta..treba im pobjeda protiv 3 puta slabije ekipe a oni popuse 4-0, i onda im kao drugi krivi.. nemam nista protiv njih ali sami su sebe syebaliAgamemnon je napisao/la:Joj kako je Zvijezda ostecena. ...katastrofa.
Ko najvise ponudiGradKamena1 je napisao/la:Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !
Ko se bori?GradKamena1 je napisao/la:Said,Subić,Memisevic tri imena ,tri kluba se bore za iste igrace iz nase lige da vidimo ko ce najbolje pregovarace !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.