IlCapitano je napisao/la:Nego šta će biti? Recimo da se vrate ove godine u LP, kakve igrače bi morali dovesti da budu neki faktor, a ne nijemi posmatrač sljedeće sezone?
Ako je tvoja pomisao da razmisljam o Milanu kao kontenderu, onda si potpuno pogrijesio.To je nemoguce u prvoj sezoni nakon par godina izbivanja.Ali Roma je supermarket, i jedno 1/4 finale to ne mijenja.Milan ulaskom u LPa sigurno nece dozvoliti prodaju najboljih igraca, to ni sad nece uraditi.Vec bi samo dodatno ojacali ekipu. To je razlika izmedju Intera, Milan i Rimskih klubova. I zato kazem, Milan ne bi bio u LPa samo nijemi posmatrac.Jer bi puno bolje iskoristili povratak u LP-a, kako na samom terenu tako i van njega.To isto vazi i za Inter.
Kad smo kod igraca, samo cu navesti par imena koja se ozbiljno spominju, cak i u slucaju da Milan ne udje u LPa ove sezone. Depay, A.Vidal, Wilshire, Meyer, Ceballos..Samo oni koji se najvise spominju kao ozbiljne mete Milana za ovo ljeto. I to su vec ozbiljna pojacanja, a velike se sanse da ce neki od ovih igraca i doci na San Siro, sa ili bez LP-a. I u tome je razlika.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)