Bolje da se stidi a ne skida.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pa Bayo bi otreso Real Madrid i Barcelonu zajedno. Joj, ti imaš preglupa poređenja, de obriši se.emir18 je napisao/la:Carlo ne napravi li nesto sa ekipom u Pauzi crnomu se pise,pa Bayo bi nas otreso ko slinu
AL NIKAD NECE KADINJACU TM*bparena je napisao/la:Sta ce te vi golova dati od 93-97 minute.
Bolje da se stidi a ne skida.
Ne zaguljuj bezze - covjek ti je istinu rekao - treba biti realan...anonymousHD je napisao/la:Pa Bayo bi otreso Real Madrid i Barcelonu zajedno. Joj, ti imaš preglupa poređenja, de obriši se.emir18 je napisao/la:Carlo ne napravi li nesto sa ekipom u Pauzi crnomu se pise,pa Bayo bi nas otreso ko slinu
AL NIKAD NECE KADINJACU TM*bparena je napisao/la:Ne zaguljuj bezze - covjek ti je istinu rekao - treba biti Realan...anonymousHD je napisao/la:Pa Bayo bi otreso Real Madrid i Barcelonu zajedno. Joj, ti imaš preglupa poređenja, de obriši se.emir18 je napisao/la:Carlo ne napravi li nesto sa ekipom u Pauzi crnomu se pise,pa Bayo bi nas otreso ko slinu
Sa kim da nas poredim mozda sa Granadom toliki novac ulozen,novi menadjer vodio nekih 20-tak utakmica ekipu al i dalje nema igre ako hoce LP mora pod hitno popraviti svoju strategiju jer ako ovako nastavimo ako ne osvojimo LP necemo ni igrati to takmicenje naredne godine.anonymousHD je napisao/la:Pa Bayo bi otreso Real Madrid i Barcelonu zajedno. Joj, ti imaš preglupa poređenja, de obriši se.emir18 je napisao/la:Carlo ne napravi li nesto sa ekipom u Pauzi crnomu se pise,pa Bayo bi nas otreso ko slinu
rerno ako ti i dalje nije jasno onda i nece biti nikadbparena je napisao/la:Nije mi i dalje jasno zasto Ozila nisu mogli sacuvati. On je taj koji je uvezivao i znao da to uradi. Ovo nocas.
Ma Bajern samo ceka da oni "prorade" i da im odmah predaju kantu.FKKrajina je napisao/la:Ne volim Real,ali ova ekipa kad dostigne svoj maksimum,kad dodju u pravu formu,a hoce ubrzo,tesko se svakom protivniku. Ne utrpaju li 5 komada svakome,brisem se s ovog foruma. Samo polako. A ovakvom igrom zaostaju samo 5 bodova.
Ma to ce biti masinerija.bparena je napisao/la:Ma Bajern samo ceka da oni "prorade" i da im odmah predaju kantu.FKKrajina je napisao/la:Ne volim Real,ali ova ekipa kad dostigne svoj maksimum,kad dodju u pravu formu,a hoce ubrzo,tesko se svakom protivniku. Ne utrpaju li 5 komada svakome,brisem se s ovog foruma. Samo polako. A ovakvom igrom zaostaju samo 5 bodova.Usr.li se od straha hahahahahaha
Samo se nemoj iznanervirati,evo ja ću ti objasnit da ne misle forumaši da si neka stupid bitch.bparena je napisao/la:Nije mi i dalje jasno zasto Ozila nisu mogli sacuvati. On je taj koji je uvezivao i znao da to uradi. Ovo nocas.
Tu samo postoji jedna kvaka u razlicitoj poziciji i ulozi u klubu + Ozil je dokazani vezista a takvih se olahko ne rjesava niko. Al haj nije bitno... pozzmadridist je napisao/la:Samo se nemoj iznanervirati,evo ja ću ti objasnit da ne misle forumaši da si neka stupid bitch.bparena je napisao/la:Nije mi i dalje jasno zasto Ozila nisu mogli sacuvati. On je taj koji je uvezivao i znao da to uradi. Ovo nocas.
Nabavili su u Madridu balerku pa onda Ozil koji je uvezivao ručno više nije imao svoju svrhu.
Raul_64 je napisao/la:A vecina dusebriznika je mislila da je sigurna postirati hejt u 89 minuti
ladno :kava:xaviesta je napisao/la:Sa 30% snage.
I Balea poslati na posudbu u Celtuemir18 je napisao/la:Morata mora pocinjati utakmice jer od Benzeme nema fajde,a na januar dovesti Suareza.sreca pa sad ide ova pauza pa Carlo moze uvidjeti gdje i sta treba popraviti bar se nadam.Neka uzme snimke Bayerna od prosle godine ovaj Real moze tako igrati ali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.