FK Sarajevo ima najviše članova u državi
Lijepa vremena dolaze za koševski klub
Kvalitetan i predan rad uz pažljivo planiranje, u posljednjih su godinu dana profilisali fudbalski klub Sarajevo u jedan od najbolje organizovanih sportskih klubova u našoj zemlji.
Posao koji se radi van terena često je jednako važan kao i učinak igrača koji bez kvalitetne podrške i dobrih uslova, ne mogu postizati rezultate koji su objektivno kadri napraviti.
U klubu s Koševa ponosni su na rezultate truda uloženog u brojne aktivnosti. Za samo godinu dana, agilna klupska administracija realizovala je brojne projekte: otvorila dvije klupske prodavnice, pokrenula projekat Bordo Loyalty Card, a kao vjerovatno najvažniju aktivnost iz FK Sarajevo ističu veliki broj klupskih simpatizera koji u ekspresnom roku kupili člansku kartu.
Najveći broj članova u državi
Fudbalski klub Sarajevo danas je sportski kolektiv s najviše registrovanih članova u Bosni i Hercegovini (3.000 članova), a do početka naredne godine, taj broj će rasti i do 3.500.
''Organizacioni smo najbolji u državi, na terenu nam također dobro ide i možemo samo reći da lijepa vremena dolaze za ljubitelje bordo boje'', govore iz sarajevskog kluba.
Naredni veliki projekat koji FK Sarajevo sprema jeste organizacija Bordo day-a, koji će se uz veliki broj iznenađenja, održati 29. septembra na trgu Alije Izetbegovića u Sarajevu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj nam Capljinu ili Vitez da se igramo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koja si ti institucija...DevilS je napisao/la:Ma u gore navedenom nebitno bilo i proslo.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Koji ce nam klinac, ima i laksih daj ove smrde iz komsiluka mogu sva tri na eci peci pecSarajlijc@ je napisao/la:Daj nam Capljinu ili Vitez da se igramo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma moze ko god hocemiky_hz je napisao/la:Koji ce nam klinac, ima i laksih daj ove smrde iz komsiluka mogu sva tri na eci peci pecSarajlijc@ je napisao/la:Daj nam Capljinu ili Vitez da se igramo

Ma nekog ćemo premijerligaša dobiti, ko da gledam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da li se Leotar namucio danas? Imam osjecaj da ih glat uzimamo 0:3 

Ne mora značiti. Siguran sam da se nisu nešto puno trudili kad je ova kup utakmica bila, znaju da tu ne mogu ništa konkretno uraditi zbog ovih većih ekipa.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kaze mi guza da idu po 3 boda
Al je i rekao da je Dino vec sve sredio pa ce se igraci Leotara sklanjati kad nasi krenu u napad

Nije valjda da smaras lika preko fb-aSarajlijc@ je napisao/la:Kaze mi guza da idu po 3 bodaAl je i rekao da je Dino vec sve sredio pa ce se igraci Leotara sklanjati kad nasi krenu u napad
![]()

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

-
- Moderator
- Kontakt:
SA1946 je napisao/la:Nije valjda da smaras lika preko fb-aSarajlijc@ je napisao/la:Kaze mi guza da idu po 3 bodaAl je i rekao da je Dino vec sve sredio pa ce se igraci Leotara sklanjati kad nasi krenu u napad
![]()
![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ti jeSA1946 je napisao/la:Nije valjda da smaras lika preko fb-aSarajlijc@ je napisao/la:Kaze mi guza da idu po 3 bodaAl je i rekao da je Dino vec sve sredio pa ce se igraci Leotara sklanjati kad nasi krenu u napad
![]()
![]()

Nadam se ako Bog da pobjedi u Trebinju i nastavku dobre serije. 

Iskreno se nadam da ce ta nas kraljvski klub Zeljeznicar izvuci. Prva na Hadisonu, a druga u Dolini. Znaci divovi vs kraljevski klub.
Moja zelja ...
Moja zelja ...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Polako , odrast ces i shvatit neke stvari... Sjecas li se kada je na utakmice PSG-a dolazilo 1000 ljudi , to je bilo prije par godina. Dosli seici , stavili klub na noge i pun stadion protiv 4-ligasa... Dakle , Sarajevo je takav klub kao i svi ostali , npr. ima izuzetaka poput Zvezde , da nije "nacionalni" tim malo morgen bi imali 10-15k po utakmici. Pravi izuzetak je Dinamo , u negativnom smislu. Kakav otac takav sin , ako me razumijes.I da , umalo zaboravih , na posjeti se osjete tragovi Zete koju vjerujem moze sprati samo titula.Sarajlijc@ je napisao/la:Kad ne dolazite na male utakmice, nemojte dolaziti nikako TV navijaci!
A kralj vam je Petar ili ?Paranoja je napisao/la:Iskreno se nadam da ce ta nas kraljvski klub Zeljeznicar izvuci. Prva na Hadisonu, a druga u Dolini. Znaci divovi vs kraljevski klub.
Moja zelja ...

Da hoćemo , da vas spustimo na zemlju, pa da se prođete naše teme, smoriste glupostima.
U novi boj...
Spustate vi nas ima vec cetvrta godina, ali slabo vam idepowerplay je napisao/la:A kralj vam je Petar ili ?Paranoja je napisao/la:Iskreno se nadam da ce ta nas kraljvski klub Zeljeznicar izvuci. Prva na Hadisonu, a druga u Dolini. Znaci divovi vs kraljevski klub.
Moja zelja ...![]()
Da hoćemo , da vas spustimo na zemlju, pa da se prođete naše teme, smoriste glupostima.

Paranoja je napisao/la:Iskreno se nadam da ce ta nas kraljvski klub Zeljeznicar izvuci. Prva na Hadisonu, a druga u Dolini. Znaci divovi vs kraljevski klub.
Moja zelja ...

pa pa paranoja
mozak mi je malog kroja
pa pa paranoja
da sam pitar ja bio bi pravi lola
pa pa paranoja
al' sam i dalje predstavnik kur-tona
pa pa paranoja
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Pa znam ja da samo lole i navijaju za Sarajevo, ali ja takav nisamSA1946 je napisao/la:Paranoja je napisao/la:Iskreno se nadam da ce ta nas kraljvski klub Zeljeznicar izvuci. Prva na Hadisonu, a druga u Dolini. Znaci divovi vs kraljevski klub.
Moja zelja ...![]()
pa pa paranoja
mozak mi je malog kroja
pa pa paranoja
da sam pitar ja bio bi pravi lola
pa pa paranoja
al' sam i dalje predstavnik kur-tona
pa pa paranoja

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HyperOS, keli, n0dix, SamoDaKazeem i 66 gostiju.