haj klocu uđi u duele sobe i započni igruBianconeri1988 je napisao/la:Hajd legendo sad me ubaci, evo skontao sam...
Nick Frajeripo
Senaide mi igramo sport ,kasnije dok završim sa Adminom ako hoćeš
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
haj klocu uđi u duele sobe i započni igruBianconeri1988 je napisao/la:Hajd legendo sad me ubaci, evo skontao sam...
Nick Frajeripo
Devil je napisao/la:Joj sav sam nekakav,veceras iako je docek ostajem kuci,valjda ce te mi vi biti raja.Counter,Conquiztador i Grand na TV-u.![]()
Evo sad planiram da sletim do prodavnice da kupim svega do guzova,ako ko ima kakvu zelju neka kaze.
Ne mogu da te nađem nigdjesamir_tm87 je napisao/la:daj i mene ubaci samke
Hocu jaSenaid L.F.C je napisao/la:ocu i ja da igram a niko nece sa mnom![]()
![]()
![]()
![]()
aj pravi ja ne znamharebianconero je napisao/la:Hocu jaSenaid L.F.C je napisao/la:ocu i ja da igram a niko nece sa mnom![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam ni ja, tek sam poceo da igramSenaid L.F.C je napisao/la:aj pravi ja ne znamharebianconero je napisao/la:Hocu jaSenaid L.F.C je napisao/la:ocu i ja da igram a niko nece sa mnom![]()
![]()
![]()
![]()
Senaid L.F.C je napisao/la:nick mi je matrix120
Nasao sam te i dodao u prijatelje, al ne znam kako da otvorim sobu da mi igramo.Senaid L.F.C je napisao/la:nick mi je matrix120
stavio sam vas u sobu i haj udjite ovdje igraj sa prijateljima ima moja soba sa vamasamir_tm87 je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:nick mi je matrix120
ako moze u vise ljudi da se igra meni je samke2002