Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- BeyKopites
- Kontakt:
Nadam se da se radi o lakšoj povrediRosicky je napisao/la:Gdje je Agger ?Bertrand je napisao/la:#LFC team v Gomel: Jones, Johnson, Enrique, Carragher, Skrtel, Henderson, Spearing, Gerrard, Downing, Cole, Borini.
#LFC subs: Gulacsi, Lucas, Adam, Shelvey, Kelly, Robinson, Sterling.

( Iako svi pretpostavljate o čemu se zapravo radi

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Koliko ja upravo pročitah njegov agent je rekao da Agger nije povrijedjen i da daljnje objašnjenje se traži od Liverpoola i da mu Liverpool nije ponudio produženje ugovora. 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Agent Aggera je danas izjavio da je on sretan u Liverpoolu a to sto ne igra je iskljucivo odluka trenera i kluba jer nije povrijedjen
e:vidal me prestigo

e:vidal me prestigo

Zadnja izmjena: RA., dana/u 02 avg 2012, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
pa sta to znaci da bi mogo da ode bez odstete uskoro (pa koliko je nasa uprava samo glupa to je nenormalno)
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma znam i ja da nije povrijeđen, al' više bih volio da je povrijeđen, nego da ga prodaju Barci...RA. je napisao/la:Agent Aggera je danas izjavio da je on sretan u Liverpoolu a to sto ne igra je iskljucivo odluka trenera i kluba jer nije povrijedjen
Kako vidim, igraju najbolji igrači kojima trenutno raspolažemo. Zašto da najbolji štoper ekipe ne igra u ovakvoj utakmici

Ovo izgleda neće izaći na dobro

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
moze svasta bit al mislim da nije Rodgers glup da jednog Aggera samo tako odbaci..Sta znas mozda hoce da da priliku nekom mladjem jer ipak nije Gomel neki tim protiv koje treba ici sa najboljim igracimaBeyKopites je napisao/la:Ma znam i ja da nije povrijeđen, al' više bih volio da je povrijeđen, nego da ga prodaju Barci...RA. je napisao/la:Agent Aggera je danas izjavio da je on sretan u Liverpoolu a to sto ne igra je iskljucivo odluka trenera i kluba jer nije povrijedjen
Kako vidim, igraju najbolji igrači kojima trenutno raspolažemo. Zašto da najbolji štoper ekipe ne igra u ovakvoj utakmici![]()
Ovo izgleda neće izaći na dobro
Treba vam čovjek crtati. Jamie Carragher igra 700 utakmicu za Liverpool.
Bilo je ili Agger ili Skrtel, presudio je onaj koji nije igrao na Euru.

- BeyKopites
- Kontakt:
Henderson je napisao/la:Treba vam čovjek crtati. Jamie Carragher igra 700 utakmicu za Liverpool.Bilo je ili Agger ili Skrtel, presudio je onaj koji nije igrao na Euru.

Eto, bezveze se nasekirah pred iftar

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-

Šuti, bolje da igra sada protiv Gomela nego da se kasnije u ozbiljnijim utakmicama hvatamo za glavu.
700 utakmica, 484 u ligi, 39 u FA Cupu, 33 u Liga kupu, 140 u Europi, 1 u Superkupu ( kada smo zgazili Bayern ), 2 na Svjetskom klubskom prvenstvu i 1 u Charity Shieldu. 4 gola i 8 autogolova.

ako aggera proda onda stvarno ne znam šta očekivati od rodgersa...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
A gdje je Reina???
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Pa kako ne znaš da smo prodali i Reinu i Donija i Aggera i Coatesa i Aquilanija i Suareza i Bellamyija?Senaid L.F.C je napisao/la:A gdje je Reina???

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ahaaaaHenderson je napisao/la:Pa kako ne znaš da smo prodali i Reinu i Donija i Aggera i Coatesa i Aquilanija i Suareza i Bellamyija?Senaid L.F.C je napisao/la:A gdje je Reina???

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Red Assassin
- Kontakt:
IMal neko kakav dobar link?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
http://www.atdhenet.tv/48772/watch-fc-g ... verpool-fc" onclick="window.open(this.href);return false;Red Assassin je napisao/la:IMal neko kakav dobar link?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Nek se vala povrijedio. Svakako je Sterling bolji od njega.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ubi nas Gomel
Spearing,Hoze ono treba s noge na nogu klosari obicni,,,,

Spearing,Hoze ono treba s noge na nogu klosari obicni,,,,
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ko se to povrijedio? nemam pristup tekmi pa bih nekoga zamolio da updateuje sta se desava na terenu...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- the scouser
- Kontakt:
Joe Cole 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.