Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kakav Levat? Smijesno, eno sad on kao ne igra mu se i ne daje golove, takvi igraci su SMIJESNI.
Suarez, zato sto moze igrati na krilu, moze igrati i spica u slucaju povrede Girouda, dakle dvije pozicije rijesene. Na Walcotta kao prvotimca se ne moze racunati.
Suarez, zato sto moze igrati na krilu, moze igrati i spica u slucaju povrede Girouda, dakle dvije pozicije rijesene. Na Walcotta kao prvotimca se ne moze racunati.
Celik!3,2,2.
Ja mislim da se ne treba dovoditi napadač tipa Giroud.....
Najbolja opcija bi bio Suarez jer moze igrat na više pozicija kao što reče AGB,a i bilo bi ga idealno u januaru uzeti jer moze igrati u ligi prvaka,ali sve zavisi kako ce igrati u Liverpoolu kada mu istekne suspenzija i hoce li mu se uopšte igrati...
Najbolja opcija bi bio Suarez jer moze igrat na više pozicija kao što reče AGB,a i bilo bi ga idealno u januaru uzeti jer moze igrati u ligi prvaka,ali sve zavisi kako ce igrati u Liverpoolu kada mu istekne suspenzija i hoce li mu se uopšte igrati...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Veduka zbog Sea rusioca otisao na 7-dnevni boravak u Banovicima, nece bit u stanju da podijeli svoja rusiocka misljenja kad budemo ubijali one mesare nogom u šupak 
btw krenula prica da je ipak Adidas sa nama potpisao :

btw krenula prica da je ipak Adidas sa nama potpisao :

- HazardEden
- Kontakt:
PIKE post'o stalni gost u Banovićima
E moj Pike, mada, bolje ti je i tamo vec da te jasu po forumu

E moj Pike, mada, bolje ti je i tamo vec da te jasu po forumu

Vedo jes to ti ?
joj ruznih dresova tih sa slike. Onda nek nike ostane.
kakve su nam daljnje utakmice u LP ? jel napoli sljedeća ili ?
kakve su nam daljnje utakmice u LP ? jel napoli sljedeća ili ?
Vođa zna.
vampiragna

Meni su bas OKe ti gore dresovi!
Vedo se opasno zamjerio upravi foruma! Od kako sam ja na forumu njega su do sada banovali trajno na 5 naloga...
Navijacica Tromsoa u utakmici Evropa lige protiv Tottenhama. Znaju oni gdje ove kompleksi pucaju najvise...

Vedo se opasno zamjerio upravi foruma! Od kako sam ja na forumu njega su do sada banovali trajno na 5 naloga...

Navijacica Tromsoa u utakmici Evropa lige protiv Tottenhama. Znaju oni gdje ove kompleksi pucaju najvise...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovi gore nisu los, nesto kao retro. Adidas je vec bio sponzor, tako da je to i moguce. Nego bitne su pare, a izgled ce uvijek biti bar pristojan. Samo da su pruge plave boje i mislim da bi to na nesto i licilo.
Celik!3,2,2.
Nije dres uopste los, ja inace najvise gotivim adidas, ali i puma ima dosta fine dresove.
Evo taj neki retro ->

i ovaj fotosopirani, vec je bio davno

fakticki isti samo sa crvenim prugama
Evo taj neki retro ->

i ovaj fotosopirani, vec je bio davno

fakticki isti samo sa crvenim prugama
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jesu ali kao i svi, mada ja mislim da ce se ono sa pumom prije ispostaviti kao tacno.
ali se ne bih bunio na adidas

ovaj isto dobar

ali se ne bih bunio na adidas

ovaj isto dobar

Jao dresa, strahoba.
Mada mislim ko god bude bio od ova 3 proizvođača, biće lijepi dresovi, to su iskusnjare

Mada mislim ko god bude bio od ova 3 proizvođača, biće lijepi dresovi, to su iskusnjare

PUMA ima sa Borusijom, dobri su dresovi u Borusije, ne mislim na black and yellow nego oni drugi..

E samo da je crvena, Arsenal grb i ovako uske su dobri dresovi
E samo da je crvena, Arsenal grb i ovako uske su dobri dresovi

Evo Arteta ce biti u konkurenciji za nedjelju protiv Stoke-a...
Ima li igdje sta za Cazorlu,izgleda nista prije reprezentativnih pauza,mada mi je oko njega situacija konfuzna,najprije nije spreman pa da ce ubrzo biti spreman i sad nigdje nista...
Ima li igdje sta za Cazorlu,izgleda nista prije reprezentativnih pauza,mada mi je oko njega situacija konfuzna,najprije nije spreman pa da ce ubrzo biti spreman i sad nigdje nista...
SLOBODA NAVIJAČIMA
nema nigdje ništa. zayebavaju nas
.
dobro je što je arteta spreman. Treba malo odmorit koga iz veznog reda

dobro je što je arteta spreman. Treba malo odmorit koga iz veznog reda
Vođa zna.
Tim za novu sezonu...

Prepoznajete li covjeka do Viviana? :

Prepoznajete li covjeka do Viviana? :

Carl Jenkinson je World Class!!!!
koji je ono kralj
. jbo majku žao mi samo što cijedi toliko klub. sedmična plaća liježe a on njega boli tuki. još se i slikaje sa klubom
. i ko je ovaj kinez do ramseya?
Arsenal win European title for club with most valuable assets - €500M+ according to UEFA.!

Arsenal win European title for club with most valuable assets - €500M+ according to UEFA.!

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nedime to je Chu Young Park
Bandera šminker pravi, no mislim da može solidan backup biti Giroudu, barem je bolji od Sanoga i Akpoma 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.