FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
44
19%
2. Borbu za Evropu
108
46%
3. Sredinu tabele
48
20%
4. Borbu za opstanak
37
16%

Ukupno glasova: 237

avalPacidoroP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avalPacidoroP » 09 dec 2023, 01:16

Dva puta nas Velež dobija iz dva udarca na gol...
Prvu utakmicu bili bolji, dok Bašić nije počeo da mijenja, i tad su nam iz prve prilike u 90oj zabili..večeras isto, iz prvog udarca.
I krivac je Haračić jer je sa Juga izgledalo ko da je namjerno gađao da pogodi stativu, pa ono bi ja zabio, i na kraju crni gad sebični dovede do toga da smo mi sutra primorani navijati za Sarajevo.

nindza
Kontakt:

Post Postao/la nindza » 09 dec 2023, 02:02

Šta su se svi digli na trenera. Pa nije nas je on doveo tu gdje smo sad a vala nije doveo ni ove igrače. Lik je vodio dvije utakmice sa klupe. Tek mu možemo na proljeće sudit.

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 09 dec 2023, 02:30

admin je napisao/la:
08 dec 2023, 23:03
Evo i mene malo, niste mi odavno posla "zadali". Čistim sat vremena, pa evo malo da sta kazem. Pravila foruma se moramo drzati. Ponekad se pusti i da se krse, ali sve u granicama normale. Tako da vas molim da postujete pravila foruma. A, po pravila foruma strogo je zabranjeno j.. novinarima portala oca i majku. Čak i nakon takvih postova ne dijele se banovi, nego se postovi samo brišu, ali nazalost pojedini clanovi nase zajednice to iskoristavaju pa nastavaljuju po svom. To nece biti dozvoljeno. To je to sto se tice foruma.

A, sad s obzirom da sam se brisuci postove upoznao sa situacijom, dosao sam do zakljucka da su novinari krivi sto Zeljeznicaru ne ide, sto je u negativnoj seriji koja ga je dovela do donjeg dijela tabele, sto trener tokom utakmice prica s nekim na mobilnom aparatu... Ne kuzim.

Jesmo vam stali na zulj s prozivanjem a. Svaki post gdje se psuju clanovi porodice icije obrisi. Slazem se. Ha se malo spomenu novinarcici odma ide nemojte ovo nemojte ono. Sta balite ba po portalu, de malo se osvrnite oko sebe, pogledajte malo ozbiljnije portale. Dnevno izbacite 20 vijesti o nakim fudbalerima i njihovim trebama s guzovima i sisama. De malo kakvih analiza, kolumni, malo kakvog intervjua, koncepta. Malo skontajte nesto a ne naklatili se na covjeka koji treba provi proces adaptacije. Fol prico ba telefon u toku utakmice, sto je prico? Sta je prico? Kad je prico? Znatel to? Nemate pojma.

Bitna je slika i da se sere protiv covjeka, ne samo Zeljinog trenera, nego bilo ciji da je. Nasli se vi pametni da cirkuzate nekog a 97.5% informacija crpite s ovog foruma. Da se sad uskovitla prica da ce nam doc Ralf Ragnick i bit sef omladinskog vi biste se raspisali o tom.

Nerijetko objavljujete clanke koji izgledaju ko da djeca uredjuju, sprdancije neke, ustvari pokusaji sprdancije. Smjesni mozda vasem nadredjenom koji ocito vise voli imat zadrugu na portalu nego normalan sportski sajt.

Sad cete vi ukinut ovaj post jer vas vrijedja, prije nego sto ukinete procitajte jos koji put pa izvucite neku pouku, ako i to znate.

Puno mi pozdravite Zeljka Mitrovica
Zivjeli

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 dec 2023, 02:34

Stanceski je napisao/la:
09 dec 2023, 02:30
admin je napisao/la:
08 dec 2023, 23:03
Evo i mene malo, niste mi odavno posla "zadali". Čistim sat vremena, pa evo malo da sta kazem. Pravila foruma se moramo drzati. Ponekad se pusti i da se krse, ali sve u granicama normale. Tako da vas molim da postujete pravila foruma. A, po pravila foruma strogo je zabranjeno j.. novinarima portala oca i majku. Čak i nakon takvih postova ne dijele se banovi, nego se postovi samo brišu, ali nazalost pojedini clanovi nase zajednice to iskoristavaju pa nastavaljuju po svom. To nece biti dozvoljeno. To je to sto se tice foruma.

A, sad s obzirom da sam se brisuci postove upoznao sa situacijom, dosao sam do zakljucka da su novinari krivi sto Zeljeznicaru ne ide, sto je u negativnoj seriji koja ga je dovela do donjeg dijela tabele, sto trener tokom utakmice prica s nekim na mobilnom aparatu... Ne kuzim.

Jesmo vam stali na zulj s prozivanjem a. Svaki post gdje se psuju clanovi porodice icije obrisi. Slazem se. Ha se malo spomenu novinarcici odma ide nemojte ovo nemojte ono. Sta balite ba po portalu, de malo se osvrnite oko sebe, pogledajte malo ozbiljnije portale. Dnevno izbacite 20 vijesti o nakim fudbalerima i njihovim trebama s guzovima i sisama. De malo kakvih analiza, kolumni, malo kakvog intervjua, koncepta. Malo skontajte nesto a ne naklatili se na covjeka koji treba provi proces adaptacije. Fol prico ba telefon u toku utakmice, sto je prico? Sta je prico? Kad je prico? Znatel to? Nemate pojma.

Bitna je slika i da se sere protiv covjeka, ne samo Zeljinog trenera, nego bilo ciji da je. Nasli se vi pametni da cirkuzate nekog a 97.5% informacija crpite s ovog foruma. Da se sad uskovitla prica da ce nam doc Ralf Ragnick i bit sef omladinskog vi biste se raspisali o tom.

Nerijetko objavljujete clanke koji izgledaju ko da djeca uredjuju, sprdancije neke, ustvari pokusaji sprdancije. Smjesni mozda vasem nadredjenom koji ocito vise voli imat zadrugu na portalu nego normalan sportski sajt.

Sad cete vi ukinut ovaj post jer vas vrijedja, prije nego sto ukinete procitajte jos koji put pa izvucite neku pouku, ako i to znate.

Puno mi pozdravite Zeljka Mitrovica
Zivjeli
Što ga brat naruži :)
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Viking1921
Kontakt:

Post Postao/la Viking1921 » 09 dec 2023, 02:50

Puna podrska treneru hakimu , otresao je kao slinu ove takozvane novinare. Zeljovci izdrzite do prelaznog roka, onda ce cir da im proradi i njima i naruciocima ovih clanaka.
:tralala: :tralala: :tralala:

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 09 dec 2023, 03:30

Samo pogledati reakciju Bibera kod gola. Pa skoci glupko, zasmetaj bar malo covjeku. :x
Valjda mu posljednja, dobio treci zuti.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 09 dec 2023, 06:55

Jozefe, je.bem ti mater u roze pi.čku.

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 09 dec 2023, 07:25

Sta su ovi novinari sjeli treneru na ledja.
Ako imate m.uda zasto ne uradite intervju sa SD ili nekim od igraca, ne smijete p.icke a nasli ste s.rati o treneru.
Nek vas je otreso na pres konferenciji, sve satro novinari a engleski ne znaju, vas maksimalni domet su guzate i sisate trebe kako biste dobili koji klik od tinejdjera koji d.rkaju na njih.
Sjasite s FK Zeljeznicar i njegovog trenera, nije on birao igrace prava adresa je SD njega prozovite ako smijete

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 dec 2023, 07:31

Hamo kita ti se osušila.Hemroide fasovo.PIC.. sebicna.
Gdje nam je Bekrijica koji ima njuh da prepozna dobrog igraca.Da nije prehladjen pa nesto slabo njuši.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 09 dec 2023, 09:59

Naši novinari su odavno priča za sebe, ali čuj fudbalski stručnjak iz SA yebote prvi put u životu čujem za taj pojam, daj da mi prvo to razjasnimo lahko ćemo mi za novinare. Kakvi su da su on protiv njih nema nikakve šanse, ne bi imao da je Murinjo i bolje bi mu bilo da šuti nego da tersa, jer će ovih tekstova biti sve više i više

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 09 dec 2023, 10:10

Kad vidim ovih par sto najavljuju pucanje cireva cetvrti ,peti put a mi ispadamo iz lige ne bude mi dobro

ferroviario
Kontakt:

Post Postao/la ferroviario » 09 dec 2023, 10:18

Bojudaosinebu je napisao/la:
09 dec 2023, 10:10
Kad vidim ovih par sto najavljuju pucanje cireva cetvrti ,peti put a mi ispadamo iz lige ne bude mi dobro
Možda misle da će nama ćirevi pucati kad bude još gore u drugom dijelu.

nindza
Kontakt:

Post Postao/la nindza » 09 dec 2023, 10:38

Pitanje je šta je motiv novinara iza ovoga. Sigurno nije briga o Želji...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 dec 2023, 10:52

nindza je napisao/la:
09 dec 2023, 10:38
Pitanje je šta je motiv novinara iza ovoga. Sigurno nije briga o Želji...

Bravo
I ja kontam isto
Nije njih briga za Zelju nego bas mislim da su nanjušili da smo uboli sa Saudijcima

Sve je do nas

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 09 dec 2023, 10:59

I mi da smo kakvi qrci niko od ovih ne bi smio prici grbavici ni na trening ni na utakmicu, sami bi trazili raskide ugovora ima 5 kola a ne da razmisljas hocel otic il nece , cuj na polusezoni bod dva od ispadanja hej i tu ljudi jos trckaraju igraju treniraju, bruka

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 09 dec 2023, 11:01

Ma normalno da cemo imati strpljenja. Imali smo sa Mulalicem i Basicem. Ovome treba dati priliku jer nam otvara mogucnost da ce dovesti neke igrace a i imamo mogucnost saraenje sa drugim klubovima zbog jozaka.

I nek je trener mudonja i nek ih pisa na svakom pressu a oni nek vise napadaju. I onda odu na lavor blajvaju ga svima. Da te peoziva neko novinarsko ime pa haj, al ova portal divizija je bitna kao i mahalusa neka.

Normalno da je spin jer ne mozes kenjati po treneru koji je tek dosao i zatekao ovo sve. Nit nas je on doveo ovdje nit bi iko mogao nesto napraviti sa ovim degenima na terenu i onda ti dodje spin prema treneru da je on ustvari zasluzan za sve to. Budite realni, kad onaj levat pita na konferenciji kao znate li vi gdje ste dosli, u koji klub hahahahah ocigledno nema gram mozga ni procenat inteligencije jer ne moze shvatiti da smo mi u losem nizu vec 2 mjeseca a ne od kad se ovaj pojavio.

I shvatite da ono uopate nisu novinari nego ljudi sa akreditacijama koji mogu postavljati pitanja i rade za neki portal. Dakle to novinarstva vidjelo nije nego tim dizu svoj ego. Nesto slicno kad na konobar prica raji da je on vlasnik kafica, smijesni su.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 dec 2023, 11:09

NerminFatic je napisao/la:
09 dec 2023, 03:30
Samo pogledati reakciju Bibera kod gola. Pa skoci glupko, zasmetaj bar malo covjeku. :x
Šehić je krivac za gol.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 dec 2023, 11:14

StrikeWarzone je napisao/la:
09 dec 2023, 11:09
Šehić je krivac za gol.
Šehić je ko Gasal i Drina, ne treba momcima zamjeriti, ne bave se profesionalno fudbalom. Zato svaka čast što su malo odlučili pomoći i rekreativno zaigrati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 dec 2023, 11:36

irfo je napisao/la:
09 dec 2023, 11:14
Šehić je krivac za gol.
Šehić je ko Gasal i Drina, ne treba momcima zamjeriti, ne bave se profesionalno fudbalom. Zato svaka čast što su malo odlučili pomoći i rekreativno zaigrati
Jel nam ima nade jos uvijek. Posto vazda najavljujes neke dobre stvari, kakva je sad situacija. Nisam ni sekunde zlonamjeran.

Nek on radi kako treba yebat ih.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 dec 2023, 11:45

godrina je napisao/la:
09 dec 2023, 11:36
irfo je napisao/la:
09 dec 2023, 11:14

Šehić je krivac za gol.
Jel nam ima nade jos uvijek. Posto vazda najavljujes neke dobre stvari, kakva je sad situacija. Nisam ni sekunde zlonamjeran.

Nek on radi kako treba yebat ih.
Nade uvijek ima i ne treba posustajati nikad, bolja vremena dolaze sigurno al sad sve zavisi u narednom periodu od skupštine i ljudi u klubu koliko bolja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, lev77 i 30 gostiju.