Neka je, idući put protiv Juventusa igraj pa da opet padneš.
Haj bar smo ove kladioničare zajebali, koji nisu ni gledali tekmu i svašta pišu. Tih mi nije žao, a normanih jeste.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je sve bolje od boljeg. Prvo, svi ti ljudi koje si pobrojao u generacijskoj su razlici, ali nema veze ima jedna sezona kada su bili prva postava. Dole pogledaj broj mečeva u biće ti jasno.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i Montero, Ferara i Konte su , pa su u tom momentu dijelili minute i nisu svi bili clanovi udarne postave sto opet govori o moci tima ali nije to tema...Urbinato je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ode ako treba i drugi tim sa Takinardijem , Zalajetom itd itd i dobije lagano tekmu.
Ti si care završio sa svojim poznavanjem Juve-a. Znaš li ti moj care ko je jedan Alessio Tacchinardi ? Dovoljno je možda reći da je njegovo ime jedno od njih 50 na novom Juve-tovom stadionu.
Stid da te bude.
zato su 4x svjetski prvaciAllGunsBlazing je napisao/la:Htjeli celnici Juventusa ustediti malo para, i nisu htjeli potplatiti sudije, kontaju da ovi mogu dobiti, medjutim i ovi amateri su prejaki kad nema sudija. Nema Italijana ili njihovih klubova bez sudija.
Dobice sansu i nadam se iskoristiti je, to je moje misljenje!Yucca je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Bolja smo ekipa bili, pogotovo u drugom polivremenu!
Nevjerovatne sanse, svaki golman protiv nas odigra utakmicu zivota! De Ceglie je smijesan igrac,
Bezveze izgubljena 2 boda, Llorente ce dobiti svoju sansu siguran sam,
idemo dalje!
Daj prestanite sa tom smijesnom pricom Llorente ce dobiti sansu ili nije spreman
joj golmana, izgleda da je gledao Marchettija protiv JuventusaL'Avvocato je napisao/la:Gledam ovaj pregled i ne vjerujem sta smo sve promasili.
I kad ja skontam da ti na temi Celika pametujes i hutbu drzis. Koji "odron od mozga".AllGunsBlazing je napisao/la:Htjeli celnici Juventusa ustediti malo para, i nisu htjeli potplatiti sudije, kontaju da ovi mogu dobiti, medjutim i ovi amateri su prejaki kad nema sudija. Nema Italijana ili njihovih klubova bez sudija.
Imaju i Englezi, najveci kolonizatori i zlocinci 'para', pa opet nikad nista, osim one farse iz 1966.AllGunsBlazing je napisao/la:Imalo se para.adointer je napisao/la:zato su 4x svjetski prvaciAllGunsBlazing je napisao/la:Htjeli celnici Juventusa ustediti malo para, i nisu htjeli potplatiti sudije, kontaju da ovi mogu dobiti, medjutim i ovi amateri su prejaki kad nema sudija. Nema Italijana ili njihovih klubova bez sudija.
Guarin ce zato veceras dominirat...u fotelji sa kokicama.sanjingr je napisao/la:A sta promasi ona kokos francuska od igraca
Ma ignoriši ih samo. Svašta sam se nagledao na ovom forumu i dok ignorišeš trolla ( čitaj idiota ) jednostavno ispari. Četvrti Njutnov zakon.Urbinato je napisao/la:Ja redovno zaobilazim ovaj forum i nemam baš neki broj postova samo zbog ovakvih trolova. Pa ovdje moderacija ništa ne radi. Ovakvi dolaze svjesno dakle na teme i provociraju. Ja bih im puko jedno 3-7 dana ban, pa neka se nauči redu da ovo nije ulica, nego jedan ozbiljan forum gdje fanovi dijele svoja mišljenja.
Ovo je sramota. Pa ako si pravi navijač, budi normalan. Ovdje se tačno radi o ljudima koji nemaju veze sa životom i ne znaju šta će sa istim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.