Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Sarajevo1946 » 17 sep 2013, 23:49

@Dzeko

Neka je, idući put protiv Juventusa igraj pa da opet padneš.

Haj bar smo ove kladioničare zajebali, koji nisu ni gledali tekmu i svašta pišu. Tih mi nije žao, a normanih jeste. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 sep 2013, 23:52

Gledam ovaj pregled i ne vjerujem sta smo sve promasili.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 17 sep 2013, 23:54

Drogba povrijedio kljucnu kost protiv Reala bice odsutan najvjerovatnije mjesec dana nece ga biti protiv nas za 15 dana

Ne mogu jos sebi doci da ove amatere nismo dobili :?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 sep 2013, 00:06

Drago mi je da ste uzeli bod jednom danskom velikanu.Aferim.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 18 sep 2013, 00:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ode ako treba i drugi tim sa Takinardijem , Zalajetom itd itd i dobije lagano tekmu.

Ti si care završio sa svojim poznavanjem Juve-a. Znaš li ti moj care ko je jedan Alessio Tacchinardi ? Dovoljno je možda reći da je njegovo ime jedno od njih 50 na novom Juve-tovom stadionu.

Stid da te bude.
pa i Montero, Ferara i Konte su , pa su u tom momentu dijelili minute i nisu svi bili clanovi udarne postave sto opet govori o moci tima ali nije to tema...
Ovo je sve bolje od boljeg. Prvo, svi ti ljudi koje si pobrojao u generacijskoj su razlici, ali nema veze ima jedna sezona kada su bili prva postava. Dole pogledaj broj mečeva u biće ti jasno.

Kakva sramota. :lol:

http://it.wikipedia.org/wiki/Juventus_F ... _2001-2002" onclick="window.open(this.href);return false;

Ili još bolje http://it.wikipedia.org/wiki/Juventus_F ... _1999-2000" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Urbinato, dana/u 18 sep 2013, 00:45, ukupno mijenjano 2 puta.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 sep 2013, 00:40

AllGunsBlazing je napisao/la:Htjeli celnici Juventusa ustediti malo para, i nisu htjeli potplatiti sudije, kontaju da ovi mogu dobiti, medjutim i ovi amateri su prejaki kad nema sudija. Nema Italijana ili njihovih klubova bez sudija.
zato su 4x svjetski prvaci
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 18 sep 2013, 00:42

Ja redovno zaobilazim ovaj forum i nemam baš neki broj postova samo zbog ovakvih trolova. Pa ovdje moderacija ništa ne radi. Ovakvi dolaze svjesno dakle na teme i provociraju. Ja bih im puko jedno 3-7 dana ban, pa neka se nauči redu da ovo nije ulica, nego jedan ozbiljan forum gdje fanovi dijele svoja mišljenja.

Ovo je sramota. Pa ako si pravi navijač, budi normalan. Ovdje se tačno radi o ljudima koji nemaju veze sa životom i ne znaju šta će sa istim.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 sep 2013, 00:45

Koliko je vaših večeras , mora da ste ostali u dobrim odnosima sa BetClickom ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 18 sep 2013, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 sep 2013, 00:45

nisu ista generacija igraca a sva 4 NAJMANJE SEDAM-OSAM godina zajednu klubu proveli- priznajem ima logike :D ..Trezege i Alex onda isto nisu generacija jer je Alex malo stariji, kukuu :D

i od tih 8 odina mi nadje jednu sezonu kad je Alesio bio standardan od njegovih 10-ak aktivnih da pobije moju tvrdnju da je lik bio dzoker u biti, pomozi boze :D ..de hajd ovako za svaku sezonu koju je Alesio bio starter u Juventusu ja ti dam 3 u kojim je bio rezerva ili na posudbi pa da vidimo cije ce prevladati :D s kim ja raspravljam majko moja...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 sep 2013, 00:50

Yucca je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Bolja smo ekipa bili, pogotovo u drugom polivremenu!
Nevjerovatne sanse, svaki golman protiv nas odigra utakmicu zivota! De Ceglie je smijesan igrac,
Bezveze izgubljena 2 boda, Llorente ce dobiti svoju sansu siguran sam,
idemo dalje!

Daj prestanite sa tom smijesnom pricom Llorente ce dobiti sansu ili nije spreman :roll:
Dobice sansu i nadam se iskoristiti je, to je moje misljenje!
1946

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2013, 00:59

L'Avvocato je napisao/la:Gledam ovaj pregled i ne vjerujem sta smo sve promasili.
joj golmana, izgleda da je gledao Marchettija protiv Juventusa :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 sep 2013, 01:03

Kako mi pare uzeste :?

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 18 sep 2013, 02:29

AllGunsBlazing je napisao/la:Htjeli celnici Juventusa ustediti malo para, i nisu htjeli potplatiti sudije, kontaju da ovi mogu dobiti, medjutim i ovi amateri su prejaki kad nema sudija. Nema Italijana ili njihovih klubova bez sudija.
I kad ja skontam da ti na temi Celika pametujes i hutbu drzis. Koji "odron od mozga".
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 sep 2013, 06:35

Po zakonu velikih brojki u ligi prvaka neko je morao kiksati, kažem opet, na nas je bio red. :roll:

Biće bolje aBd, ovi silni promašaji se moraju negdje vratiti.

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 18 sep 2013, 08:23

Nakon prespavane noci, mogu reci da ovdje velika vecina ne poznaje mentalitet ove ekipe, ne poznaje dovoljno dobro Juventus. Sinoc sam napisao da je iskljucivo krivac Conte, to stoji i sada, medjutim pojedini padobranci su vec nakon jedne utakmice izbacili Juventus iz utrke za osvajanje Lige prvaka, mislim...

Sjetite se samo prosle sezone i utakmica protiv Chelsea te nevjerovatno dobrog Shaktara, sjetite se trke i zalaganja, nabrijanosti i sve ce Vam se samo kazati. Ove utakmice sa Galatom i Dancima cemo se u gostima i muciti, ali protiv Reala nece nedostajati motivacije, igraci ce uci 100% nabrijani i svi cemo biti zadovoljni.

Liga prvaka je takav sistem natjecanja gdje se od prve utakmice odmah mora 100% zapeti, kako bi se u narednim utakmicama moglo kalkulisati, međutim, ovo je Juventus, Italijanska ekipa i za njih vaze drukciji arsini.

Nas Real Madrid u najgorem slucaju moze jednom dobit i drugi put remizirati, dok ce ostale kao sto se i vidjelo sinoc, glat pomesti, dok Juve realno protiv Galate ima sigurnih 4 boda, kao i protiv ovih Danaca, a oni ce sasvim sigurno otkinuti nekome jos koji bod, nama ne!

Forza Juve idemo dalje, previse smo navikli na uspjehe, nije ovo Serie A !

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 18 sep 2013, 09:13

AllGunsBlazing je napisao/la:
adointer je napisao/la:
zato su 4x svjetski prvaci
Imalo se para.
Imaju i Englezi, najveci kolonizatori i zlocinci 'para', pa opet nikad nista, osim one farse iz 1966. :lol:

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 sep 2013, 09:37

Kad ti navijaci Arsenala dodju da te podjebaju e onda znas da si se osramotio, Arsenal :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 sep 2013, 09:39

sanjingr je napisao/la:A sta promasi ona kokos francuska od igraca :lol:
Guarin ce zato veceras dominirat...u fotelji sa kokicama. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 sep 2013, 10:48

ja msilim da bi Juventus trebao da proda Vidala i Quagliarellu i napraviti nesto ovakvo:

Buffon
Lich Barzagli Bonucci Chiellini
Marchisio Pogba
Cuadrado Tevez Asamoah
Lewandowski

Llorente sigurno ne ubacuje iz inata Marotti jer nije zelio prodati Matrija i Giaccherinija a ovi su mu htjeli jos dovest Gilardina(kojeg Conte nije htio) a prodat Quagliarellu.Zatim je zelio Zunigu a prodat Islu a kad je vidio da ne moze dovest ni Zunigu onda nije htio ni pustit Islu Mazzarriju,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 18 sep 2013, 10:51

Urbinato je napisao/la:Ja redovno zaobilazim ovaj forum i nemam baš neki broj postova samo zbog ovakvih trolova. Pa ovdje moderacija ništa ne radi. Ovakvi dolaze svjesno dakle na teme i provociraju. Ja bih im puko jedno 3-7 dana ban, pa neka se nauči redu da ovo nije ulica, nego jedan ozbiljan forum gdje fanovi dijele svoja mišljenja.

Ovo je sramota. Pa ako si pravi navijač, budi normalan. Ovdje se tačno radi o ljudima koji nemaju veze sa životom i ne znaju šta će sa istim.
Ma ignoriši ih samo. Svašta sam se nagledao na ovom forumu i dok ignorišeš trolla ( čitaj idiota ) jednostavno ispari. Četvrti Njutnov zakon. :mrgreen:

Idemo dalje. Dobro smo igrali protiv njih, jednostavno nije bila naša noć. Dosta promašenih lopti. Conte jeste krivac, ali ja ga krivim samo zato što Llorentea nije uveo. Taj čovjek je pretrpio golgotu zbog nas u Bilbau i sada mu ovako vraćaju. SRAMOTA !

Ultrasstyle je dobro rekao, Pelusa i Quaglierelu napadamo, a najbolje su odigrali. U tome i jeste fazon. Što kada igraš taktiku 3-5-2, odbrana, dva krilna i napad uvijek moraju biti apsolutno perfektni da bi uspjela taktika. Super je ovakva igra protiv Pescare i Sassuola, ali bilo koji drugi klub sa jačom odbranom i ovo se desi. Krajnje je vrijeme da se taktika promijeni inače nam ne gine negativni rekord u LP protiv Real Madrida. Mogli bismo primiti 20 golova :lol:

Tevez je včrs bio jedan od najboljih, a onaj koji je možda i najviše zakazao je bio Vidal. Od njega sam očekivao potez više. Paul Pogba je trenutno najbolji igrač Juventusa. Taj momak zaslužuje spomenik već sada. Idemo dalje da barem u domaćem prvenstvu vratimo samopouzdanje.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.