RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Cestitke rodjeni ! Fantasticna atmosfera danas...samo naprijed, sredite stadion, Tribine, reflektore, bit ce te sve jaci i jaci..mislim da mozete za koju godinu uzet titule u premijer ligi/kupu bih , izac u evropu ... najbitnija je infrastruktura onda ce doci i sve ostalo . 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Golemo je ovo danas, da je bila jos jedna tribina preko puta centralne, vjerujem da bi bila skoro pa punaFSB je napisao/la:Nisam baš siguran da se radi o rekordu stadiona. I prije je znalo biti mnogo raje, pogotovo za derbi.SportSport.ba je napisao/la:Njegovi vjerni navijači bili su 12-ti igrač, a danas je Velež bodrilo čak sedam hiljada navijača, koliko je zapravo navedeno u zvaničnom izvještaju delegata Jasmina Memiševića iz Breze.
Definitivno se radi o rekordu stadionu Rođeni, a Velež je ove sezone u samom vrhu bh. nogometa po posjećenosti navijača.
Zbog svega gore navedenog za bolje sutra bh. nogometa svakako je sjajna vijest da ćemo klub iz Mostara ponovo gledati u elitnom rangu, gdje mu je svakako i mjesto.

Forzza Velez
Cestitke Rodjeni, zasluzujete da igrate najvisi rang, tu pripadate. 
Posebne cestitke Pastrmki, sa njim ce pdf prepucavanja biti zanimljiviji sljedece sezone.

Posebne cestitke Pastrmki, sa njim ce pdf prepucavanja biti zanimljiviji sljedece sezone.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Poseerem se u usta svima koji su već pisali u prvom poluvremenu kako je utakmica prodana, namještena itd.
A mi idemo dalje zajedno ,RAja,UG Mostarski Rođeni,RAOC za bolji i jači Velež.FORZZA VELEŽ
A mi idemo dalje zajedno ,RAja,UG Mostarski Rođeni,RAOC za bolji i jači Velež.FORZZA VELEŽ
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ovo juče je bilo,malo je reći fanstastično ! Posebno ono navijanje na samom početku,sav taj dekor,SJAJNO !
Daje natkriti veliku tribinu i postaviti stolice te reflektore i što se tiče infrastrukture dovoljno za sada.
Kad je u pitanju roster treba 6-7 kvalitetnih igrača za PL.Dolazili li Siniša Stevanović iz Željezničara ?
Daje natkriti veliku tribinu i postaviti stolice te reflektore i što se tiče infrastrukture dovoljno za sada.
Kad je u pitanju roster treba 6-7 kvalitetnih igrača za PL.Dolazili li Siniša Stevanović iz Željezničara ?
Ne dolazi, dolazi bolji061657451 je napisao/la:Ovo juče je bilo,malo je reći fanstastično ! Posebno ono navijanje na samom početku,sav taj dekor,SJAJNO !
To mogu pričati ovi sezonci... Pridružujem se željama!emil02in je napisao/la:Poseerem se u usta svima koji su već pisali u prvom poluvremenu kako je utakmica prodana, namještena itd.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Prebacite nas u PL i dajte nam podforum 

@FSB Bravo na svim slikama
, pa kad se vidi ljubav koju navijači naši imaju prema klubu od posjete do pomaganja oko stadiona pa to je nerealno i neviđeno, neka što duže traje i neka na što većim scenama (aBd i evropskim) 
PS. Zvanični zapisnik piše 7.000 ljudi na tribinama jučer

PS. Zvanični zapisnik piše 7.000 ljudi na tribinama jučer

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Jucer je oboren rekord stadiona sigurno preko 7000 ljudi. Pitanje za admine jel vrijeme da prebacite temu i da dobijemo podforum?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.