HZ_ilidzaa je napisao/la:Naida
i apsolutno nikog ne boli taki

a prezime

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Razisli se ... prezime dobijas na PM ...hodža je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Naida
i apsolutno nikog ne boli taki![]()
![]()
a prezime![]()
![]()
Sta prije zime?Sarajlijc@ je napisao/la:Prezime??
nakon dugog zasjedanja i veoma neizvjesnog glasanja, ipak se donijela odluka koja ti ide u prilog...Rijaset je odobrioHZ_ilidzaa je napisao/la:Hodza sta je rijaset IZ odlucio ?
HZ_ilidzaa je napisao/la:Naida
ConquizatoraBianconeri1988 je napisao/la:A čega se ti igraš?
Džepnog bilijara?![]()
Ništa ne obećavam ,a i žao mi da Eda ostavim na začelju ,moram mu još bar ovo kolo dati fore ,pa ću sljedeće het-tricksamir_tm87 je napisao/la:sutra min 2 golalegenda reala je napisao/la:A šta ti igraš ?? tapkeBianconeri1988 je napisao/la:Igraju čize blize![]()
inace ces fasovat
Henry je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
SvastaHenry je napisao/la:Svi oni koji nisu dovoljno ili na pravi način žalili zbog smrti sjevernokorejskog vođe Kim Jong Ila, poslati su u radne logore na izdržavanje višemjesečnih kazni, objavio je jedan južnokorejski list.
Na šest mjeseci prinudnog rada osuđeni su oni koji nisu učestvovali u organizovanom žaljenju, ili su odlazili na te manifestacije, ali nisu plakali, niti u pokazivali iskrene emocije, objavio je dnevnik Daily NK.
Oni koji su zadovoljili taj kriterijum, ali su kritikovali odluku da vlast bude prenesena na treću generaciju porodice Kim, poslati su u 'kampove' za prevaspitanje, ili su sa članovima porodice protjerani iz gradova u sela, prenosi DPA
Ja budala ebo majku
evo hoš sad da igramoBianconeri1988 je napisao/la:Komšija razočarao si mi, nisi izdržao toliki pritisak![]()
Ali eto ipak ima nezadovoljnih, evo ovaj Legenda, ni ime mu nije dovoljno![]()
![]()
Legendo, kad budete opet igrali taj kviz, zovite i mene![]()
Kak se to rega,jel treba e-majl???legenda reala je napisao/la:evo hoš sad da igramoBianconeri1988 je napisao/la:Komšija razočarao si mi, nisi izdržao toliki pritisak![]()
![]()
http://www.conquiztador.rs/index.php?la ... 7mai7dqng6" onclick="window.open(this.href);return false;
regaj se pa mi javi da napravim sobu ,koji ti je nik
Javi se kad budes bio spreman, jednom sam ovo igro sa Magicom, pa da opalim s tobom kojulegenda reala je napisao/la:evo hoš sad da igramoBianconeri1988 je napisao/la:Komšija razočarao si mi, nisi izdržao toliki pritisak![]()
![]()
http://www.conquiztador.rs/index.php?la ... 7mai7dqng6" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajde jel ti nik Puma ,regaj se da igramoPuma je napisao/la:Javi se kad budes bio spreman, jednom sam ovo igro sa Magicom, pa da opalim s tobom kojulegenda reala je napisao/la:evo hoš sad da igramoBianconeri1988 je napisao/la:Komšija razočarao si mi, nisi izdržao toliki pritisak![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 284 gosta.