Bas tako. Ovo je samo verzija za novine i za javnost a istina je skroz drugacija ..nick je napisao/la:joj zuje nikad mu nije dosta nebuloza, ko da nije dovoljno to sto nista ne rado kao ni ostatak uprave nego to zacini sa svojim glupostima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
mah znam ublehasi, ne mogu se ljudi sa njima i sa ostatkom "uspjesnih biznismena" dogovorit ni djaba da urade nesto kako treba a nedo bog da treba dati sta para, ali sta ces trenutno nemamo boljih... bar ih ja ne vidim...Stole iz Bora je napisao/la:Bas tako. Ovo je samo verzija za novine i za javnost a istina je skroz drugacija ..nick je napisao/la:joj zuje nikad mu nije dosta nebuloza, ko da nije dovoljno to sto nista ne rado kao ni ostatak uprave nego to zacini sa svojim glupostima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Razmisljam o pripremama i kontam o nasem veznom redu,najvise zbog toga sto od njih ocekujem da nose ovo proljece..dolazak Jamaka i Stanceskog u vezni red bi po meni trebao da rastereti malo Zebu,jer je on bio opterecen u prvom dijelu sezone,vise su i ptice na grani znale da je on nas glavni igrac i protivnicke ekipe su na njega obracale najvise paznju...najvise me je zanimala interakcija i protok lopte izmedju Zebe i Stanceskog..nazalost njih dvojica nisu ubiljezili zajednicki nastup zbog povreda u razlicito vrijeme..bas me je zanimalo kako njih dvojica reaguju medjusobno na terenu,nadam se da ce u preostalim pripremnim utakmicama biti spremni i da ce dobiti sansu da odigraju zajedno,tu se nesto najvise nadam da ce Zeba biti malo slobodniji od protivnika,jer neupitno Stanceski zna igrati lopte...
Ako sam dobro primijetio najredovniji od svih veznih igraca u prvoj postavi bio je Savic,cini mi se da je tako...pripreme po meni teki odlicno,samo bih volio da se vezni red sto bolje uigra,gotovo svi igraci osim Savica su se mijenjali,a oni su najvise bili i povrijedjeni...jos malo pa pocinje...nervoza,nervoza
Ako sam dobro primijetio najredovniji od svih veznih igraca u prvoj postavi bio je Savic,cini mi se da je tako...pripreme po meni teki odlicno,samo bih volio da se vezni red sto bolje uigra,gotovo svi igraci osim Savica su se mijenjali,a oni su najvise bili i povrijedjeni...jos malo pa pocinje...nervoza,nervoza

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ovim postom ne bih da branim Žuju, ali ću Vam reći jednu od pozitivnih stvari koju je Uprava na čelu sa Žujom uradila. Željo je jednoj poznatoj firmi, za usluge bio dužan preko 40 000 KM. Žujo skupa sa Dželom se najavljuje kod direktora te firme, koji je usput i zakleti pitar, te dogovaraju vraćanje pomenutog duga, kroz obročne rate na 12 mjeseci. Ne moram ni spominjati da je pomenuti dug napravila stara Uprava. Kompletan taj dug je vraćen, bez i jednog dana zakašnjenja. Takav način rada je spomenutog direktora oduševio i rekao je da bi Želji pružao usluge, dok je ovaj čovjek na čelu, kada im god to bude potrebno.
Nedugo potom, članovi Uprave FK Sarajevo dolaze kod tog istog direktora, koji usput imaju mnogo veći dug i potpisuju Ugovor, isto kao i Željo, da ga vraćaju na rate. Direktor-pitar im nudi Ugovor po njihovoj želji (broj rata) i pitari ga potpisuju. Niti jedne marke pitari nisu vratili. Direktor se ne iznenadi, poznavajući ljude koji rade za taj klub. Iz usta tog direktora i uglednog građanina i funkcionera u Kantonu Sarajevo (poslovni dio), čuo sam samo pohvale na rad gosp. Žuje. Ovo je samo jedan od pozitivnih primjera Uprave, a koje mi navijači ne vidimo. Ovakvih primjera je vjerovatno još, ali o njima ne znam ništa i ne želim da o njima pričam. U ovom trenutku i Stručni štab i kompletna Uprava zaslužuje podršku. Kad rezultati Uprave ili Stručnog štaba budu loši, tek onda se treba govoriti o odgovornosti. odgovornost, ne znači automatski tjeranje nekoga iz kluba, ali znači pravovaljanu analizu. Za sada sve ide svojim tokom. Željo je šampion.
Nedugo potom, članovi Uprave FK Sarajevo dolaze kod tog istog direktora, koji usput imaju mnogo veći dug i potpisuju Ugovor, isto kao i Željo, da ga vraćaju na rate. Direktor-pitar im nudi Ugovor po njihovoj želji (broj rata) i pitari ga potpisuju. Niti jedne marke pitari nisu vratili. Direktor se ne iznenadi, poznavajući ljude koji rade za taj klub. Iz usta tog direktora i uglednog građanina i funkcionera u Kantonu Sarajevo (poslovni dio), čuo sam samo pohvale na rad gosp. Žuje. Ovo je samo jedan od pozitivnih primjera Uprave, a koje mi navijači ne vidimo. Ovakvih primjera je vjerovatno još, ali o njima ne znam ništa i ne želim da o njima pričam. U ovom trenutku i Stručni štab i kompletna Uprava zaslužuje podršku. Kad rezultati Uprave ili Stručnog štaba budu loši, tek onda se treba govoriti o odgovornosti. odgovornost, ne znači automatski tjeranje nekoga iz kluba, ali znači pravovaljanu analizu. Za sada sve ide svojim tokom. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
boccaccio je napisao/la:Razmisljam o pripremama i kontam o nasem veznom redu,najvise zbog toga sto od njih ocekujem da nose ovo proljece..dolazak Jamaka i Stanceskog u vezni red bi po meni trebao da rastereti malo Zebu,jer je on bio opterecen u prvom dijelu sezone,vise su i ptice na grani znale da je on nas glavni igrac i protivnicke ekipe su na njega obracale najvise paznju...najvise me je zanimala interakcija i protok lopte izmedju Zebe i Stanceskog..nazalost njih dvojica nisu ubiljezili zajednicki nastup zbog povreda u razlicito vrijeme..bas me je zanimalo kako njih dvojica reaguju medjusobno na terenu,nadam se da ce u preostalim pripremnim utakmicama biti spremni i da ce dobiti sansu da odigraju zajedno,tu se nesto najvise nadam da ce Zeba biti malo slobodniji od protivnika,jer neupitno Stanceski zna igrati lopte...
ne vjerujem da je stanceski puno bolji od jamaka, pa cak se vidi razlika kad je i svraka tu, savic mi nekako najsporije iznosi loptu. ne vjerujem da ce stanceski igrat u prvih 11 skoro cjele pripreme je bio povrijedjen sad koliko je spreman to je upitno.
@avlami
napravila je i ova uprava dosta dugova i ostavila ih u amanet nekom. nisam spominjo tjeranje samo nerad, za mene je nerad pricanje ubleha a cinjenicno stanje pokazuje nesto drugo. ako za sljavlje 90 rodjendana nisu u stanju napravit nesto kako treba, ako nisu u stanju izbacit reklamu negdje, da ne idem do ozbiljnijih stvari onda neko ne radi i taj slaba karika, samo kazem da trebaju malo bar malo vodit racuna o nekim stvarima a ne pricat po novinama gluposti iz dana u dan. to je bio osvrt na ovaj clanak sto je stole izbacio nista drugo, nikakvo tjeranje nit bilo sta u tom fazonu

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
To i mene brine,povrede koje Savica isticu u prvi plannick je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Razmisljam o pripremama i kontam o nasem veznom redu,najvise zbog toga sto od njih ocekujem da nose ovo proljece..dolazak Jamaka i Stanceskog u vezni red bi po meni trebao da rastereti malo Zebu,jer je on bio opterecen u prvom dijelu sezone,vise su i ptice na grani znale da je on nas glavni igrac i protivnicke ekipe su na njega obracale najvise paznju...najvise me je zanimala interakcija i protok lopte izmedju Zebe i Stanceskog..nazalost njih dvojica nisu ubiljezili zajednicki nastup zbog povreda u razlicito vrijeme..bas me je zanimalo kako njih dvojica reaguju medjusobno na terenu,nadam se da ce u preostalim pripremnim utakmicama biti spremni i da ce dobiti sansu da odigraju zajedno,tu se nesto najvise nadam da ce Zeba biti malo slobodniji od protivnika,jer neupitno Stanceski zna igrati lopte...
ne vjerujem da je stanceski puno bolji od jamaka, pa cak se vidi razlika kad je i svraka tu, savic mi nekako najsporije iznosi loptu. ne vjerujem da ce stanceski igrat u prvih 11 skoro cjele pripreme je bio povrijedjen sad koliko je spreman to je upitno.

Opet preseravanje sa dresovima...16. garnitura u godinu dana...boccaccio ovo je pravi primjer "ciganluka"
kao na pijaci
"eh za mjesec mart imamo ovu garnituru dresova" 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nick, napraviće nešto, to je sigurno. Na kraju krajeva još je rano, zima još traje. Biće vremena za proslavljanje rođendana. Nadam se da će i marketing pojačati rad. Biće to sve kako treba. Ovo, oko stadiona - Uprava je uradila sve ono, što je trenutno do nje. Najveći problem, će nam biti Koldžo. Koldžo? Da, upravo Koldžo i Općina. U prijevodu birikratija. Ukoliko se riješi Koldžo i Općina, stadion se sigurno pravi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Seyo_TM je napisao/la:Opet preseravanje sa dresovima...16. garnitura u godinu dana...boccaccio ovo je pravi primjer "ciganluka"kao na pijaci

Ne znam da li sam dobro shvatio, ali šampionski dresovi iz 1972. godine su najbolji dresovi, svih vremena, koji su se pojavili na prostoru Balkana, a možda i šire (što bi rekli naši političari). To je moje lično mišljenje. Ukoliko sam fulio temu, unaprijed se izvinjavam. Izgleda da sam fulio. Ma to samo mi možemo.Seyo_TM je napisao/la:Opet preseravanje sa dresovima...16. garnitura u godinu dana...boccaccio ovo je pravi primjer "ciganluka"kao na pijaci

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
bas ce bit zestoki transold school je napisao/la:bas ce biti u transubraco je napisao/la:Ona čeka 14. februar, ljubav i romansu, a ja 26. Jug u transu! 1921♥nadamo se pozitivnom samo

svoj ti pos'o !
uopste nije problem izgled dresova, nego koliko je garnitura dresova promjenjeno za godinu dana...lijepe grb na svaku plavu "majicu"...avlami97 je napisao/la:Ne znam da li sam dobro shvatio, ali šampionski dresovi iz 1972. godine su najbolji dresovi, svih vremena, koji su se pojavili na prostoru Balkana, a možda i šire (što bi rekli naši političari). To je moje lično mišljenje. Ukoliko sam fulio temu, unaprijed se izvinjavam. Izgleda da sam fulio. Ma to samo mi možemo.Seyo_TM je napisao/la:Opet preseravanje sa dresovima...16. garnitura u godinu dana...boccaccio ovo je pravi primjer "ciganluka"kao na pijaci
![]()
![]()
-
- Kontakt:
I šta se desilo na kraju ove tvoje lijepe bajkice....Je li direktor te poznate firme,inače veliki PITAR,poslije ove priče počeo da navija za selju koliko je bio ganut gestom Žuje..........avlami97 je napisao/la:Ovim postom ne bih da branim Žuju, ali ću Vam reći jednu od pozitivnih stvari koju je Uprava na čelu sa Žujom uradila. Željo je jednoj poznatoj firmi, za usluge bio dužan preko 40 000 KM. Žujo skupa sa Dželom se najavljuje kod direktora te firme, koji je usput i zakleti pitar, te dogovaraju vraćanje pomenutog duga, kroz obročne rate na 12 mjeseci. Ne moram ni spominjati da je pomenuti dug napravila stara Uprava. Kompletan taj dug je vraćen, bez i jednog dana zakašnjenja. Takav način rada je spomenutog direktora oduševio i rekao je da bi Želji pružao usluge, dok je ovaj čovjek na čelu, kada im god to bude potrebno.
P.S Bajke su čudo
Nisu bajke cudo, nego je cudo kako je neko sa takvim koeficijentom inteligencije u stanju da koristi racunar.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Buraz moj, nije da branim Koldzu ali taj Koldzo je veliki manijak i upravo taj covjek nam je napravio reflektore po evrposkoj mjeri, i misljenja sam ako ce itko da nam stoji na putu to ce biti FK Sarajevo i vlada!!!!avlami97 je napisao/la:Nick, napraviće nešto, to je sigurno. Na kraju krajeva još je rano, zima još traje. Biće vremena za proslavljanje rođendana. Nadam se da će i marketing pojačati rad. Biće to sve kako treba. Ovo, oko stadiona - Uprava je uradila sve ono, što je trenutno do nje. Najveći problem, će nam biti Koldžo. Koldžo? Da, upravo Koldžo i Općina. U prijevodu birikratija. Ukoliko se riješi Koldžo i Općina, stadion se sigurno pravi.
Razlog tome je, gdje god smo mi tu moraju biti i oni. Mi nademo dobrog sponzora, odmah i oni moraju imati istog sponzora. Pa evo sada, cijelu proslu sezonu nose fol dresove "nike iz Srbije", koji su raskinuli Saradnju cak prosle god na pocetku. Nisu uzimali Legeu da se nebi blamirali, fol ima Zeljo, pa necemo mi. Pogledaj ih danas!! Pogledaj im opremu pa ces da vidis!! LEGEA PLACA VISE NEGO NIKE!!! To je njihov stav!!! heheh
Drugi razlog, nisam advokat uprave Zelje ako ovo sto cu reci vecina ce se sloziti sa mnom. Istina je da je FK Sarajevo je samo trosak za vladu. Zasto?, jer cijeli zivot igraju na drzavnom stadionu, gdje je utakmica 8.000KM, a oni naravno ni markee da plate, a Zeljo sve to mora uredno placati. Pa, ti tu dolazi, voda, stuja i sve ostalo. Tako ce ti biti i sljedece sezone ako ovo sa stadionom uspije. Pogledaj, u prvenstvu ima 15 domacih tekmi, bez kupa. 15 X 8.000 = 120.000KM za igranje na Kosevu ce Zeljo morati platiti!!! Pa pogledaj sada sam sta je nama smetnja, i sta nas koci. Oni ni marke a mi 120.000 KM!!!!!
Ja bih zelio istaci, ja volim ovo sto uprava radi, i podravam ih u potpunosti, ali nesto imam sumlje u vezi stadiona i sumljam u to. Ako mi zelimo napraviti nesto, nama treba netko poput Mamica ili Abramovica, pa da ljudi privatizuju klub i da kupe sve!!! bas sve. E onda ti nece nitko moci stajati na putu!! Hvala, VOLIM TE ZELJO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Na tebi je da odgonetneš. (Samo ću ti šapnuti, da više ne ide na Koševo, odkako je u svečanoj loži morao sjediti u blizini pojedinaca i njihovih tjelohranitelja, uz konstataciju da bi ga mogla "uhvatiti" kamera, pa da ko slučajno ne pomisli da im je možda poznanik).KARL HAJNC je napisao/la:I šta se desilo na kraju ove tvoje lijepe bajkice....Je li direktor te poznate firme,inače veliki PITAR,poslije ove priče počeo da navija za selju koliko je bio ganut gestom Žuje..........avlami97 je napisao/la:Ovim postom ne bih da branim Žuju, ali ću Vam reći jednu od pozitivnih stvari koju je Uprava na čelu sa Žujom uradila. Željo je jednoj poznatoj firmi, za usluge bio dužan preko 40 000 KM. Žujo skupa sa Dželom se najavljuje kod direktora te firme, koji je usput i zakleti pitar, te dogovaraju vraćanje pomenutog duga, kroz obročne rate na 12 mjeseci. Ne moram ni spominjati da je pomenuti dug napravila stara Uprava. Kompletan taj dug je vraćen, bez i jednog dana zakašnjenja. Takav način rada je spomenutog direktora oduševio i rekao je da bi Želji pružao usluge, dok je ovaj čovjek na čelu, kada im god to bude potrebno.
P.S Bajke su čudo
Seyo ti dresovi ce se koristiti samo za utakmicu protiv Dinama ili vec ko ce da bude na godisnici ....koliko ja znam ...inace ovi dresovi LEđia su njasre zesce, kad nemozemo sebi srediti NPR. NIKE, PUMA, ADIDAS, Jako i sl ..stvarno ...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ko da je bitno sta nosimomislim da legea sad placa nama vise nego sto bi nam placali ti tvojinime_tm87 je napisao/la:Seyo ti dresovi ce se koristiti samo za utakmicu protiv Dinama ili vec ko ce da bude na godisnici ....koliko ja znam ...inace ovi dresovi LEđia su njasre zesce, kad nemozemo sebi srediti NPR. NIKE, PUMA, ADIDAS, Jako i sl ..stvarno ...

svoj ti pos'o !
seyo govori opcenito za 2 godine koliko smo dresova promjenili, evo samo 3 garniture, one tamno plave(code) pa opet tamno plavi(druga nijansa) i oni blijedinime_tm87 je napisao/la:Seyo ti dresovi ce se koristiti samo za utakmicu protiv Dinama ili vec ko ce da bude na godisnici ....koliko ja znam ...inace ovi dresovi LEđia su njasre zesce, kad nemozemo sebi srediti NPR. NIKE, PUMA, ADIDAS, Jako i sl ..stvarno ...

Vazno je sklopit ugovor dobar ..Grbavica moj zivot je napisao/la:Ko da je bitno sta nosimomislim da legea sad placa nama vise nego sto bi nam placali ti tvojinime_tm87 je napisao/la:Seyo ti dresovi ce se koristiti samo za utakmicu protiv Dinama ili vec ko ce da bude na godisnici ....koliko ja znam ...inace ovi dresovi LEđia su njasre zesce, kad nemozemo sebi srediti NPR. NIKE, PUMA, ADIDAS, Jako i sl ..stvarno ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.