Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

muxa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la muxa » 17 sep 2013, 22:49

Al i vi se*ete. Nisam bas pratio tekmu, al vidim da ste imali preko 20 suteva, valjda nije lopta htjela u gol. Cinjenica da Conte ima cudnih odluka

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 17 sep 2013, 22:50

Ne kontam ni ja što nije dao šansu Llorente-u. Pa taj čovjek i jeste mrtvi sidraš da razbije ovaj bunker. On uvede de čeljea. Al najjače je bilo kad De Čelje iz njihovog šesnesterca vrati Ogbonni loptu. Ja gledao na talijanskom Sky-u, komentatori se ismijali. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Urbinato, dana/u 17 sep 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 sep 2013, 22:50

jedan Lipi pa mijenja sisteme i igrace, ne drzi se tvrdoglavo necega iz inata nego se prilagodi protivniku ili igracima koje ima ..pa i Andjeloti ili Kapelo itd itd..

nema velikog trenera koji nema plana B, nema velikog trenera koji ne vidi vakat da se nesto mijenja. Onda dobro neko primjeti arogancija je takodjer tu veliki problem. Njegov ego i inat da ne smije priznati da je pogrijesio pa do kraja istrajava u promasenoj taktici(za evropu bar), forsiranje nekih igraca bukvalno u inat svima (de celje, Padoin) kad svi vide da od njih nema nista a zapostavljanje pojedinih. Nije samo Ljorente zapostavljen, ni Kaseres ne igra dovoljno koliko bi mogao pored nekih levata, kao ni Marone itd itd..potreba da nekom dokaze da je on sef, da se on pita. Kome se dokazujes, valjda je to sto si trener Juventusa dovoljno da nahrani neciji ego..

a prije 2 sezone je to tako lijepo izgledalo, leprsav fudbal, vise opcija u igri. protivnik nije znao sta cemo igrat dok mec ne pocne, nismo ni mi i logicno da je davalo rezultate u igri koja je bila kako leprsava tako ucinkovita..od tad krece pad, ucinkovist je donekle ostala ali sad i ona postaje upitna, ali je nestala sva ta ljepota iz igre. Ekipa je jednostavno nazadovala u svakom smislu, posebno u taktickom. Od tima koji je bio fleksibilan da bez problema igra 2 formacije u jednom mecu, do tima koji je jednodimenzionalan i limitiran...zatim pogresan tajming izmjena, losa priprema i motivacija ekipa za ovakve tekme...moze se krivica svaliti na sve i svakoga, na sudiju, na golmana, Teveza, Vidala, Pelusa, Kvaljarelu, Ogbonu ..
mogli smo mi vrlo lako i dobit ove levate, jer ovo je smijesna ekipa. Medjutim igra je bila ko qraca i svakom ko nije od ociju slijep jasno je da je Konte i njegova arogancija, ego i tvrdoglavost glavni krivac za ovo....poceo je tako dobro ali onda je evidentno dosao u situaciju da se mora nekome dokazivati i hraniti ego na osnovu kritika..

ekipa je takva, kao i nasa reprezentacija, da bi se s njima mozda i Smajl Karic borio za titulu, ali isto tako ko misli da je ovo maksimalan domet ove ekipe grdno se vara...

ima tu i drugih problema koji se namecu Konteu, a osnovni je da apsolutno svi italijani igraju ko qrac a oni su osovina ekipe...

a da su navijaci i mediji pitali i insistirali sto ne igra Kvaljarela i De Celje poceo bi Ljorente a usao Padoin, jednostavno covjek je haman takav, u inat svima da pokaze da mu se moze
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 17 sep 2013, 22:52

Italia je napisao/la:al stvarno mi nije jasno koji ste vi faktor da mozete reci da je Fernando spreman da igra? svaki j*beni qrac u struci Juventusovoj kaze da je "situacija ok, al da Fernando nije spreman", a vi strucnjaci sa ss.ba ovdje pljujete ikonu koja nam je nakon nekoliko jadnih, bijednih i tuznih godina dao titulu, vratio u evropu i ucinio giganta od nas.. sve radi Nanda i radi 3-5-2 formacije..

ja bih se stidio, al ionako vecina vas nije ni pratilo Juve dok nismo uzeli Scudetto, tako da se nemate cega stiditi
Ko ba nije spreman, je si ti lud, sto si naivan, vjerovati u takve stvari je ravno vjerovati u "djeda mraza". . . Cuj nije spreman...

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 17 sep 2013, 22:53

Urbinato je napisao/la:Ne kontam ni ja što nije dao šansu Llorente-u. Pa taj čovjek i jeste mrtvi sidraš da razbije ovaj bunker. On uvede de čeljea. Al najjače je bilo kad De Čelje iz njihovog šesnesterca vrati Ogbonni loptu. Ja gledao na talijanskom Sky-u, komentatori se ismijali. :mrgreen:
Joj tu sam poludio, lik sam na 16m svi se povukli pred gol umjesto da puca on stoperu na sredinu terena, majko mila za to treba uvest zatvorske kazne.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 17 sep 2013, 22:53

Sto Padoin nije igrao :?:

Conte ko sablon ogranicen ganjas pobjedu i on ubacuje PDC I ISLU protiv danaca smijesna ekipa osim gola centar nisu presli ali nacice Conte izgovor iznenadili su nas bili smo opusteni itd...... :oops:

Plan B nemamo znamo zasto
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 sep 2013, 22:55

Nadam se da opet stiže neki calciopoli nakon kojeg ćete se ugasit' totalno.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 17 sep 2013, 22:55

Prolaz naravno nije upitan, ali dva izgubljena boda u borbi za prvo mjesto. Dešava se, nema razloga za brigu. Trebali smo im peticu zabiti u drugom, ali jbg, to je fudbal...

I kladioničari napušite se q... :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 17 sep 2013, 22:56

Kakvo ba prvo mjesto care. Real će nas raznijeti. Primit ćemo najmanje tri komada u Madridu, a kući ako izvučemo nerješeno možemo se u guzicu udarat.
Zadnja izmjena: Urbinato, dana/u 17 sep 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 17 sep 2013, 22:56

Steph je napisao/la:Nadam se da opet stiže neki calciopoli nakon kojeg ćete se ugasit' totalno.
I mi tebi zelimo sto sta, mozes vec skontat sta sam ti vec zazelio. :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 sep 2013, 22:57

juveboy je napisao/la:
Italia je napisao/la:al stvarno mi nije jasno koji ste vi faktor da mozete reci da je Fernando spreman da igra? svaki j*beni qrac u struci Juventusovoj kaze da je "situacija ok, al da Fernando nije spreman", a vi strucnjaci sa ss.ba ovdje pljujete ikonu koja nam je nakon nekoliko jadnih, bijednih i tuznih godina dao titulu, vratio u evropu i ucinio giganta od nas.. sve radi Nanda i radi 3-5-2 formacije..

ja bih se stidio, al ionako vecina vas nije ni pratilo Juve dok nismo uzeli Scudetto, tako da se nemate cega stiditi
Ko ba nije spreman, je si ti lud, sto si naivan, vjerovati u takve stvari je ravno vjerovati u "djeda mraza". . . Cuj nije spreman...
kako ce biti spreman kada nije igrao godinu dana ?

a i covjek nije kvalitet, jasno je ko dan.. ima 30 godina, i u jednoj sezoni je bljesnuo sa 20 golova protiv Celte i Rajo Valjekana i odjednom je igracina :roll:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 sep 2013, 22:58

ma to je izgleda interno prepucavanje Marote i Konta, pa "nece igrat ni jedan igrac kojeg si ti doveo a ja ga nisam trazio"...Elia nije dobio priliku, Krasic nogiran , za svakog je bio izgovor Elia lijen ne trenira, Krasic ne zna jezik..Ljorente je naucio i jezik, odradio i prije priprema program koji mu je Konte dao, sudeci po onom sto se vidi sa snimama(nije mjerilo al opet) trudi se i na treningu, pa sta je kod njeg problem da je lik 5. napadac u ovakvom napadu..pa hej realno...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 17 sep 2013, 22:59

A sto nije spreman? Isla citavu proslu godinu nije igrao prije dolaska kod nas pa je dobio sanse u prvih par utakmica, Nando prosao citave pripreme, nije se trosio u reprezentaciji, jbga nije igrao citavu godinu skoro ali je bio fizicki spreman, i niko mi ne moze rec da protiv ovakve ekipe nije smio rizikovati sa 3 spica. Pa i 3 4 3 da smo igrali bolje bi bilo, ne smijemo gubiti bodove ko retardi na ovakvim utakmicama, al eto Peluso, De Ceglie, Quagliarella su igracine. I furaju se visoke lopte a Tevez i Gio ti u spicu. Volim Conte-a ko mater, i 100% sam uz 3-5-2 formaciju, al kad ne ide ne ide, kad se neke lekcije ne nauce, uzme ti Kopenhagen bod, koji btw KATASTROFALNO igra u svojoj ligi. Nije sve radi Nanda i formacije, nego fali malo muda. I koliko su Peluso, Padoin, De Ceglie dobili prilika da igraju i da NESTO pokazu, pa i Quagliarella. Peluso od svog dolaska od pomenutih je najvise i uradio, bar se trudi i srce ostavlja na terenu, ala giach, samo manje.

De Ceglie meni nebi u primaveri igr'o... Quagliarella zablista svaku petu utakmicu, pa ne treba nam to. Zbog takvih igraca smo i doveli Teveza i Llorentea. Al eto... Kako god, kako ne bit ljut na trenera nakon ovakve igre protiv ovakvog protivnika? Ko je onda kriv? Eto zanemari Nanda, i 3-5-2, opet je Conte kriv za ovo veceras. Valjda mozes doviknut nesto sa strane, kad vidis da visoke lopte HLJEBA ne daju :/
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 sep 2013, 23:00

Bruka i sramota.

Prije svega nonštalantan pristup pojedinaca posebice Vidala i Teveza koji su morali zabiti jednu od onih prilika. Onda neshvatljive Conteove izmjene, pa Bonuccijeva i Chiellinijeva zezancija.

Joj, joj, joj.

Hajd drugi smo na tabeli ako nam je neka utjeha. Već sljedeće kolo smo mogli kući dobiti Galatu i riješti sve, ovako se moramo patiti.

I samo nek' mi neko kaže da nam ne fali Marchisio.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 17 sep 2013, 23:01

Jedini,,,ali bas jedini krivac za ovo sto smo veceras gledali je ,,,CONTE,,,,nemogu da vjerujem da covjek vec skoro dvije godine igra jedno te isto,,,bez ikakvih promjena,,,pa svaka iole ozbiljna ekipa kada ganja rezultat,,igra 4-3-3,,,a on uporan u 3-5-2,,,strasno,,,,,,o izmjenama,,nebi previse,,,pritisak mi je ionakao,,previsok,,,,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: farukzidane, dana/u 17 sep 2013, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 17 sep 2013, 23:02

Steph je napisao/la:Nadam se da opet stiže neki calciopoli nakon kojeg ćete se ugasit' totalno.
**** ako nemas sta pametno reci, a kladionicarske frustracije lijeci na drugom mjestu...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 17 sep 2013, 23:02

Trequartista je napisao/la:Bruka i sramota.

Prije svega nonštalantan pristup pojedinaca posebice Vidala i Teveza koji su morali zabiti jednu od onih prilika. Onda neshvatljive Conteove izmjene, pa Bonuccijeva i Chiellinijeva zezancija.

Joj, joj, joj.

Hajd drugi smo na tabeli ako nam je neka utjeha. Već sljedeće kolo smo mogli kući dobiti Galatu i riješti sve, ovako se moramo patiti.

I samo nek' mi neko kaže da nam ne fali Marchisio.

+1
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 17 sep 2013, 23:02

no sikiriki :)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 sep 2013, 23:03

Ma i igrači su krivi, imali su 5 zicera za pobjedu, nemojte samo na Contea.

Tevez, Vidal i Giovinco su morali zabiti jednu od onih, MORALI!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 17 sep 2013, 23:03

Kad ne moze lahko, bolje je komplikovano, tako uvijek Juve starta u grupnoj fazi. Svi ocekivali tricu, vjerovatno, i najveci kriticari, a desi se kiks protiv protivnika koji ima katastrofalan start u prvenstvu. Bez obzira na bolju igru, sijaset sansi, opet se konacni rezultat mora smatrati sramotnim i katastrofalnim. Konte jeste tvrdoglav, ne popusta i drzi se jedne formacije, al' on ne moze nista uciniti u situcijama kada Tevez ili Gio promasuju zicere. Veceras treba kriviti nas navalni red koji nije sposoban u situacijama 1 na 1 rijesiti sansu...

Pogba najbolji...

Vucko je nocas puno falio...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.