Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Napreduje. Osvojio je više gameova u finalu nego prošle godine. Pa uskoro bi mogao i set osvojiti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Rutinski od strane najveceg koji je ikada reket drzao u rukama.
- Pensioner26
- Kontakt:
Covjeku se nema sta prigovoriti, najbolji ikada. Svaka cast majstore 

Ma zasluženo, Novaka ja izuzetno cijenim kao sportaša i ambasadora BiH kroz Visoko, ali mu zamjeram neke druge stvari i ponašanje na terenu. Ali ne bih sad o tome, da se ne počne dežurni novakbot lijepit za mene

Brojat će Novak do 25-26 najmanje, ni za 1000 godina niko ovaj rekord skinut neće
Koza
Koza

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Naosvaja se slamova protiv mentalnih patuljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad raja neće vagat čiji si navijač kad ti vide avatar

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- alan_kardec
- Kontakt:
gasi kablove, motaj mješalicu...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jun 2023, 18:41
Sad raja neće vagat čiji si navijač kad ti vide avatar![]()

Ide 23 i kod mene za godinu dana
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
Jedan od neinspirativnijih Garrosa zadnjih godina, antiklimaks ispao gašenjem Alcaraza nakon što je izjednačio na 1-1 u polufinalu i svi očekivali tek vrhunac kvalitete, drame i uzbuđenja.
RG 2023. za 23. GS titulu! Tamo je i kompletirao Slamove, a sada prvi puta samostalno u vodstvu po osvojenim Slamovima što možda ostane i zauvijek. Tamo nagodinu lovi Olimp koji mu nekako ostao bolna, jedina stavka koja je tanja, a ipak su to OI ma koliko u najvećim sportovima ipak manje vrijedne, ipak su OI i njemu to više znači zbog Srbije i da kompletira sve što može. Ako bi cjepidlačili, nije pobijedio Nadala koji finalu RG i osvetio se malo Stanislasu kog je dobijao u sjajnim slam maratonima, no o aj ga riješio u 2/2 finala slama+Umag kad je Novak muku mučio u ranoj fazi karijere s disanjem
RG 2023. za 23. GS titulu! Tamo je i kompletirao Slamove, a sada prvi puta samostalno u vodstvu po osvojenim Slamovima što možda ostane i zauvijek. Tamo nagodinu lovi Olimp koji mu nekako ostao bolna, jedina stavka koja je tanja, a ipak su to OI ma koliko u najvećim sportovima ipak manje vrijedne, ipak su OI i njemu to više znači zbog Srbije i da kompletira sve što može. Ako bi cjepidlačili, nije pobijedio Nadala koji finalu RG i osvetio se malo Stanislasu kog je dobijao u sjajnim slam maratonima, no o aj ga riješio u 2/2 finala slama+Umag kad je Novak muku mučio u ranoj fazi karijere s disanjem
- LlullSergio
- Kontakt:
Kad ovako priča jedan od većih Novakovih hejtera sve je jasno..
Je li Mile cestitao? 
- Shategabri
- Kontakt:
Jedino ako Rafu pretvore u Terminatora.bodi123 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 18:42BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jun 2023, 18:41
Sad raja neće vagat čiji si navijač kad ti vide avatar![]()
![]()
Ide 23 i kod mene za godinu dana
Koševo Zapad
Došo Ben tobe, šta će jadnik, 15 godina piše samo negativno za Novaka, dosadiloLlullSergio je napisao/la: ↑11 jun 2023, 18:45
Kad ovako priča jedan od većih Novakovih hejtera sve je jasno..

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
GOAT!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Svaka čast majstore!
Sve si zaslužio, a i više.
Najveći ikad.
Sve si zaslužio, a i više.
Najveći ikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.