Jbt ipak Nyemi nije u postavi. Sretno pa makar se radilo i o prijateljskoj. Simpatično je vidjeti da je na osnovu završnog slova naših igrača sad ić u prednosti kako je Kerla otišao 6-5.pile87 je napisao/la:Utakmica je pocela prije 10 min
Sastav : Karic, Colic, Stanic, Gancev, Culum, Jamak, Stanceski, Savic, Colic, Visca i Popovic
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Igrao je on i prije stopera u nekim utakmicama.Izgleda da se opet probaju neke nove taktičke zamisliEsii TM87 je napisao/la:Po ovom sastavu Culum igra stopera?!

G R B A V I C A 2
Znam...ali po sastavu Milan je stoper 99%Baby je napisao/la:Igrao je on i prije stopera u nekim utakmicama.Izgleda da se opet probaju neke nove taktičke zamisliEsii TM87 je napisao/la:Po ovom sastavu Culum igra stopera?!

P.S dobro dosao

1921-2011
- spielführer_21
- Kontakt:
Drago mi je da vidim Ćuluma i Stančeskog od prve minute. Znači da su povrede stvar prošlosti, bar se nadam..pile87 je napisao/la:Utakmica je pocela prije 10 min
Sastav : Karic, Colic, Stanic, Gancev, Culum, Jamak, Stanceski, Savic, Colic, Visca i Popovic
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
0-0 zavrsilo poluvrijeme ovi sto su igrali sada imaju trening u drugom novi sastav:
Sehic, Radovanovic, Markovic, Niema, Vasilic, Svraka, Baljic, Spahic, Beslija,Nikolic i Zola
Sehic, Radovanovic, Markovic, Niema, Vasilic, Svraka, Baljic, Spahic, Beslija,Nikolic i Zola
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znal ko kako je Zeba, jel laksa ili teza povreda?
Evo ga i garavi zaigrao konačnopile87 je napisao/la:0-0 zavrsilo poluvrijeme ovi sto su igrali sada imaju trening u drugom novi sastav:

Kakva je ovo formacija kad nam igraju i Baljić,Nikolić i Spahić ? Nije valjda da igramo sa 3 špica ?
G R B A V I C A 2
Zavrseno bez pogodaka!!!
Ne mogu biti nezadovoljan, ipak se radi o prijateljskom duelu. Odlučio sam u ovom susretu priliku dati gotovo svim fudbalerima. Igralo se dosta čvrsto i odgvorno. Obje momčadi imale su po dvije dobre prilike, no iste su ostale neiskorištene", rekao je Osim za SportSport.ba
Naredni protivnik Željezničaru biće Široki Brijeg.
"U srijedu igramo sa Širokim Brijegom i biće to pravi test za moje izabranike. Mislim da će duel sa Širokim započeti trenutno najbolja jedanaestorica, Tako je bilo i sa Cibalijom, dok sam danas malo kombinovao. Nakon Širokog u petak ćemo najvjerovatnije igrati sa Tobolom, a postoji mogućnost da odigramo još koji test susret do početka prvenstva. Sve u svemu, zadovoljan sam radom i zalaganjem na pripremama u Međugorju", ističe Osim.
Ne mogu biti nezadovoljan, ipak se radi o prijateljskom duelu. Odlučio sam u ovom susretu priliku dati gotovo svim fudbalerima. Igralo se dosta čvrsto i odgvorno. Obje momčadi imale su po dvije dobre prilike, no iste su ostale neiskorištene", rekao je Osim za SportSport.ba
Naredni protivnik Željezničaru biće Široki Brijeg.
"U srijedu igramo sa Širokim Brijegom i biće to pravi test za moje izabranike. Mislim da će duel sa Širokim započeti trenutno najbolja jedanaestorica, Tako je bilo i sa Cibalijom, dok sam danas malo kombinovao. Nakon Širokog u petak ćemo najvjerovatnije igrati sa Tobolom, a postoji mogućnost da odigramo još koji test susret do početka prvenstva. Sve u svemu, zadovoljan sam radom i zalaganjem na pripremama u Međugorju", ističe Osim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
samo dobar je ovo fazon igramo sa dva spica vec dvije prijateljske
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Usnio sam Lazu i Bajru u vrhu napadanick je napisao/la:samo dobar je ovo fazon igramo sa dva spica vec dvije prijateljske

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ma bice Lazo i Bajro najbolji tandem ... hebo dzeku i grafitea sta ce ovi radit 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ona čeka 14. februar, ljubav i romansu, a ja 26. Jug u transu! 1921♥
-
- Kontakt:
bas ce biti u transubraco je napisao/la:Ona čeka 14. februar, ljubav i romansu, a ja 26. Jug u transu! 1921♥

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ma bice u transu svakako, bez obzira na rezultat.. Pozeljeli smo se Zelje i utakmica. Prve 2,3 stadion pun, a dalje ovisno o rezultatima.old school je napisao/la:bas ce biti u transubraco je napisao/la:Ona čeka 14. februar, ljubav i romansu, a ja 26. Jug u transu! 1921♥nadamo se pozitivnom samo

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
primaklo se primaklo još dvanest dana do PLAVOG proljeća...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- south 1921
- Kontakt:
Stole, bas ti hvala za ovu svakodnevnu stampu. Dodjem na posao, otvorim forum, kad ono, ti postavio najiteresantnije iz novinaStole iz Bora je napisao/la:

U ZDRAVLJU I VESELJU NAVIJAJ ZA ŽELJU !!!
joj zuje nikad mu nije dosta nebuloza, ko da nije dovoljno to sto nista ne rado kao ni ostatak uprave nego to zacini sa svojim glupostima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 14 gostiju.