Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A istinskih navijaca u gradu Sarajevu nema 1000. Koja ce to budala propustit susret vrijedan milijardu eura zbog susreta sa Gradinom.Benjo_AFC86 je napisao/la:Sa ovim prvim se ne bih stobom složio.powerplay je napisao/la:Šta očekivati, termin glup da gluplji nije mogao. Liga prvaka večeras, i to Real-City, utorak- radni dan, protivnik Gradina. Dobro da je iko otišao na tekmu. Da su stavili termin u 18h, i spustili karte ,pa Sjever možda i džaba, imali bi nešto ovako ....... tuga. Da se ne ponavljam već sam pominjao da cijene karata moraju ići dole ako kontaju vratiti posjećenost.
Kakva tekma Citya i Raala kakvi bakrači. Pa istinski navijač neće propustiti to radi utakmice nekog Reala iz Madrida.
Za karte se slažem već, a i kakva nam je liga. Ali termin, škola druže jbga
da sam pitar, ja bihHZ_ilidzaa je napisao/la: A istinskih navijaca u gradu Sarajevu nema 1000. Koja ce to budala propustit susret vrijedan milijardu eura zbog susreta sa Gradinom.
nisi ti džaba pitarpowerplay je napisao/la:Ma ti si i onako slučaj za sebe, ili osoba sa vrlo malim brojem godina.
covjek ti je normalno rekao,zar je bitnija LP od voljenog kluba cccpowerplay je napisao/la:Ma ti si i onako slučaj za sebe, ili osoba sa vrlo malim brojem godina.
ne rise, staretiarelinho je napisao/la:covjek ti je normalno rekao,zar je bitnija LP od voljenog kluba cccpowerplay je napisao/la:Ma ti si i onako slučaj za sebe, ili osoba sa vrlo malim brojem godina.
E ovo su pravi navijači FK Sarajeva, a ne ovi sto radi lige prvaka ne idu na utakmicuDzoleZeljo je napisao/la:
Iskreno, ja ne znam sta raditi po pitanju posjete? I kod vas isti problem kao i kod nas. Na kraju Otoka stadion ispada mila majka za sviju nas. Uvijek bi bila spica, dobra atmosfera, igracima bi bilo bolje. Ovako smijesno, ali fakat....
Vala imamo se razloga svi zajedno diciti,da nam je bolje da kolektivno sutimo.Nemamo sta jedni drugim reci.GaziHusrevbeg je napisao/la:Moj @komšija, a ti meni nedavno govoriš kako su navijači ogledalo nekog kluba, večeras se to najbolje vidjelo, apsolutno se slažem s tobom.
poserem ti se na realHZ_ilidzaa je napisao/la:Real M. takodjer spada u moje voljene klubove. Dva su.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, ErosViverosViv, Haksss, johntravolta123, pierce, riki46, spezial i 361 gost.