Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

sarajlija
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 22:09

Sportfanatik je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Ja se sjećam da smo jedne godine nakon 3kola imali samo bod a opet smo na kraju osvojili, mislim da je sezona 2007/08 u pitanju
Jest ali ko je do tada vodio Mufc?
Da, i?
Pravo me nervirate za mene je jedan trener SAF! <3..... Od tada kad je on otisao mislim da ce sve otici niz brdo moje misljenje, nebi to volio ostaje da vidimo. ;)

Svi nesto sad fol mene citirate i pametni se pravite daj ba isto ko da je svejedno sto smo izgubili pa vidi ovo imas liverpool, cfc, city, totenham koji ima prejaku ekipu samo da se uigraju....

Toliko mozda sam malo previse nervozan sa razlogom, sutra cu biti bolji nemam protiv vas nista bgm. ;)

SAF JE BOG BIO ZA OVAJ KLUB.
04.10.2009 !!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 01 sep 2013, 22:36

Joj kakve ste vi pi*ke od navijaca, samo vam je drago i dobro kad Junajted dobiva utakmice, nakon jednog poraza odma milion optužbi na igrace i trenera. Svake godine se osvajaju neke titule, liga, liga prvaka, kupovi, Bogovi, a vi opet nezahvalni. Ne znam samo šta bi bilo da nismo ligu osvojili 20 i kusur godina, ili bilo kakav pehar 8 godina, pa ovaj pdf bi presušio, ostalo bi 3-4 forumaša koji vole ovaj klub i sto hiljada hejtera.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 22:41

@ Belmine drug moj ja ovaj klub volim, cjenim i postujem sve sto se do sada uradilo, osvojilo itd... ;)

Jednostavno boli poraz svakog devila pa tako i mene a to da ima ovdje tri navijaca koji vole ostavi macku od rep ja pratim mufc od 7 godine tako da pusti se meni tih prica. ;)
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 01 sep 2013, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 01 sep 2013, 22:45

sarajlija je napisao/la:@ Belmine drug moj ja ovaj klub volim, cjenim i postujem sve sto do sada sto se uradilo, osvojilo itd... ;)

Jednostavno boli poraz svakog devila pa tako i mene a to da ima ovdje tri navijaca koji vole ostavi macku od rep ja pratim mufc od 7 godine tako da pusti se meni tih prica. ;)
Dobro procitaj moju zadnju recenicu, pa opet komenatriši.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 sep 2013, 22:45

Belmin6 je napisao/la:Joj kakve ste vi pi*ke od navijaca, samo vam je drago i dobro kad Junajted dobiva utakmice, nakon jednog poraza odma milion optužbi na igrace i trenera. Svake godine se osvajaju neke titule, liga, liga prvaka, kupovi, Bogovi, a vi opet nezahvalni. Ne znam samo šta bi bilo da nismo ligu osvojili 20 i kusur godina, ili bilo kakav pehar 8 godina, pa ovaj pdf bi presušio, ostalo bi 3-4 forumaša koji vole ovaj klub i sto hiljada hejtera.
A ipak nakon 20 godina bez lige tema Liverpoola je najaktivnija sto dokazuje da se ljubav ne moze mjerit trofejima.

Ne bih ja mijenjao osjecaj kad ga Liverpool zavali pa skocim sa stolice il kad se branimo sa minimalnim rezultatom a ja na svako ispucavanje lopte skacem kao da smo osvojili ligu.Dzaba svi trofeji Barci il Realu il sta ja znam kome al se navija za jedan klub od pocetka pa do kraja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 01 sep 2013, 22:47

Otelo je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Joj kakve ste vi pi*ke od navijaca, samo vam je drago i dobro kad Junajted dobiva utakmice, nakon jednog poraza odma milion optužbi na igrace i trenera. Svake godine se osvajaju neke titule, liga, liga prvaka, kupovi, Bogovi, a vi opet nezahvalni. Ne znam samo šta bi bilo da nismo ligu osvojili 20 i kusur godina, ili bilo kakav pehar 8 godina, pa ovaj pdf bi presušio, ostalo bi 3-4 forumaša koji vole ovaj klub i sto hiljada hejtera.
A ipak nakon 20 godina bez lige tema Liverpoola je najaktivnija sto dokazuje da se ljubav ne moze mjerit trofejima.

Ne bih ja mijenjao osjecaj kad ga Liverpool zavali pa skocim sa stolice il kad se branimo sa minimalnim rezultatom a ja na svako ispucavanje lopte skacem kao da smo osvojili ligu.Dzaba svi trofeji Barci il Realu il sta ja znam kome al se navija za jedan klub od pocetka pa do kraja.
A zamisli da tako navijas sa tim zarom i jos uz to osvajas trofeje redovno :mrgreen:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 22:48

Belmin6 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:@ Belmine drug moj ja ovaj klub volim, cjenim i postujem sve sto do sada sto se uradilo, osvojilo itd... ;)

Dobro procitaj moju zadnju recenicu, pa opet komenatriši.
Malo sam se zezno, ali kako god za ovaj poraz danasnji krivim iksljucivo Moyesa. ;)

Hajde nadam se da cemo od sljedeceg kola pa nadalje krenut u pobjede i procepit abd. :)
04.10.2009 !!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 sep 2013, 22:50

@ammarc
Doci ce dan kad ce i oni prestat osvajat trofeje redovno.Osvajali smo ih mi 80-ih,vi ove generacije,oni ce do 2017-18 i doci ce neko novi i onda ce vecina sto danas pise GGMU,Hala Madrid i sl. pisat Mia San Mia il nesto deseto.
Za par sezona ce svi voljet Monaco i PSG a malo ce ih ostati uz klub za vrijeme loseg perioda.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 sep 2013, 22:52

Poraz kao poraz boli, posebno od Liverpoola, ali pobjeda Liverpoola nije nezasluzena to se mora priznat' .
Ovi neki negativni kometari na racun sefa i legende su besmisleni i ne treba se na njih obazirati uopste...

Lahko je biti general poslije bitke i govoriti sad' sta je trebalo a sta ne, odnosno ko je trebao igrati a ko ne...licno ja mislim da se Valencia vratio u formu, ili barem da se vraca, i da je bolje da on igra beka dok se Rafa ne vrati a ne Jones. Jonesu jednostavno ne odgovara(po meni) ova pozicija, mi smo ba United nama trebaju ofanzivni bekovi a ne oni tipa Jonesa...u par navrata me pravo iznervirao svojim losim centarsutevima, vracanjem lopte unatrag bespotrebno i takodjer losim pasevima koji su dovodili na muke njegove suigrace a za kasniju posljedicu imali su gubljenje lopte(zbog pasa) i napad/kontra za Liverpool

Sto se tice Cleverleya kod njega je vidna zelja,momak se bori i trci, jednostavno gine za dres Uniteda, ali me takodjer iznervirao konstantim vracanjem lopte natrag kad' imamo priliku da razvijemo kontranapad ili dobar napad...

Imam jos nekih negativnih komentara za pojedine igrace, ali nisam toliko kompetentan da o tome govorim, mada bi samo iznosio svoje misljenje kao gore u postu...
Glavu gore, mi smo United!!!

GGMU
u inat nekima

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 01 sep 2013, 22:52

Otelo je napisao/la:

:roll: :roll: Šta napisa i osta živ :lol: :lol: . Haj spavaj, sutra moraš u školu. ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 sep 2013, 22:54

A sta ne skonta a zna se konektovat na internet.

Jos si jedan dokaz da se sa 90 % navijaca Uniteda ne moze normalno pricat(cast izuzecima).

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 01 sep 2013, 22:56

Otelo je napisao/la:A sta ne skonta a zna se konektovat na internet.

Jos si jedan dokaz da se sa 90 % navijaca Uniteda ne moze normalno pricat(cast izuzecima).
Skontao sam ja sve. Ti misliš da si bocnuo mene ili nekog od navijaca Junajteda s onim komentarom, ali ništa od toga. Ja sam napisao onaj komentar i rezultat se vidio.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 22:58

Belmin6 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

:roll: :roll: Šta napisa i osta živ :lol: :lol: . Haj spavaj, sutra moraš u školu. ;)

U skolu jel sa 24 pravo si pametan decko :lol:
04.10.2009 !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2013, 22:58

A sa 99% navijača Liverpoola nema potrebe pričati, to smo vidjeli danas, jer običnu čestitku za pobjedu ne znate primiti bez da popljujete United, Moyesa... :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 sep 2013, 22:59

Belmin6 je napisao/la:

Skontao sam ja sve. Ti misliš da si bocnuo mene ili nekog od navijaca Junajteda s onim komentarom, ali ništa od toga. Ja sam napisao onaj komentar i rezultat se vidio.
Uopce mi to nije bio cilj.Moj post se je najvise odnosio na tvoj dio da bih vas ostala samo 3-4 da u par sezona ne osvojite ni jedan trofej a ja sam rekao da to ne moram biti tako no da je u vecini slucajeva tako jer danasnji "navijaci" idu za trofejima.

@Rio meni je Moyes prosjek trener bio i u Evertonu,jednostavno nikad mi se nije cinio kao neko ko bi mogao voditi klub do titule EPL il LP.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2013, 23:02

Otelo je napisao/la:

@Rio meni je Moyes prosjek trener bio i u Evertonu,jednostavno nikad mi se nije cinio kao neko ko bi mogao voditi klub do titule EPL il LP.
Pa jest tebi, ali Fergiu očito nije (a ja ću, oprostit ćeš mi, ipak prije vjerovati Fergieu), i ne znam kako je to mogao Everton odvesti do titule, jer sa onim što je imao radio je čuda ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 01 sep 2013, 23:03

Sta sve procitah na zadnjih par stranica. Razumijem kad se nesto tako napise u toku utakmice ili netom poslije, al sad hladne glave :shock:
Izgubili smo od Liverpoola, nismo izgubili od direktnog konkurenta za titulu :!:
Nimalo mi se nije svidio danasnji sastav, al kad vratite film par mjeseci unazad, ovako nesto je i Fergi izveo u vjerovatno najvaznijoj proslosezonskoj utakmici, jedina razlika je Young-Nani, a Rafa bi, vjerovatno i danas igrao da je spreman. Jos je Fergi zdravog Rooneya ostavio na klupi. Zamislite skandala da je David uradio tako nesto.
To je bila cisto takticka odluka, kao i ovo danas.
Danas nam stvarno nije islo, pa cak je i Robin bio dosta los i ono malo prilika sto je imao je upropastio.
Sutra bi mi najljepsa vijest bila kad bi procitao da Young odlazi :D .
PS nisam ni znao da ovoliko forumasa navija za United do danas :?

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 01 sep 2013, 23:03

sarajlija je napisao/la:U skolu jel sa 24 pravo si pametan decko :lol:
Pa nisam tebi rekao. Joj :lol: :lol:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 23:04

Moyes konta mozda da mu je ovo Everton, e pa kralju ili ces se uozbiljiti ili mrs ba. ;)
04.10.2009 !!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 sep 2013, 23:05

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Pa jest tebi, ali Fergiu očito nije (a ja ću, oprostit ćeš mi, ipak prije vjerovati Fergieu), i ne znam kako je to mogao Everton odvesti do titule, jer sa onim što je imao radio je čuda ;)
Postujem ja misljenje Fergusona,legenda je covjek i radio je cuda sa Unitedom al Moyes je uvijek kocio protiv jacih timova.Najzad taj Everton je bio 6. a nemoj reci da 6. ekipa ne moze dobit 4 ekipu EPL.Nesto mu fali,kao da jos nije naucio povuci pravi potez u pravo vrijeme i dobijem osjecaj da nema hrabrosti ostaviti nekog igraca na klupi jer je taj zaduzio klub prijasnjim igrama.Mozda je neiskustvo a mozda je i limitiranost.Prije da je ovo prvo al nikad se ne zna.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.