Zabavljanje raje sa nekim izjavama je sitna korist ako i to. Navijacima je daleko najvazniji uspijeh reprezentacije daleko iznad svega ostaloga i da se potencijal ove reprezentacije i njenih sadasnjih i potencijalnih buducih igraca iskoristi maksimalno. To ovaj covjek ne cini bar ne poslje Nigerije i zato se ga sasvim opravdano kritikuje. Nisi ni svjestna vaznosti Dzeke za ovu selekciju. Dzeko se priblizava zadnjoj fazi karijere a ovaj selektor za pet godina nije stvorio nekoga koji ce ga bar djelomicno zamjeniti. Ova selekcija ce biti za par godina bar 20-30% losija samo zbog Dzeke. Zato treba maksimalno da se iskoristi ovaj momenat i naprave neki dobar rezultati na EP/SP ( po meni je to da izbori drugi krug sve iznad toga je bonus ). Da nije pozvao 22 i 23 igraca ( bar drugi napadac ) je van pameti. Visca I Hajrovic ne mogu da zamjene Dzeku ni u snu. Bolje da je pozvao cak nekog napadaca i Premijer lige ako nema nikoga ( a ima ) nego ovo sto radi.BaDa12 je napisao/la:+ zabavljanje raje.Principatus je napisao/la:Naravno nasao je jednu sredinu u kojoj cak takav jedan covjek njegovog kalibra moze da zaradjuje novac i da radi sta hoce. A bogami nasao i je i sljedbenike kojima on predstavlja avatar inteligencije.
Zar to sve nisu kvalitetni životni ciljevi?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ajaxe, opusti se malo. Nasmij se nekad. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ne sekiraj se ti za mene smijem se ja dovoljno. Samo bjezanje od istine nije rijesenje a kamoli namjerno laganje i izvrtanje cinjenica. To je nesto sto najvise mrzim. Znaci laz i nepravdu. Tvoj pristup ovdje godinama je pozitivan. Nesto kao "ne talasaj" i trazis neko srednje rijesenje. Samo to nije uvijek najbolji pristup. Samo to je tvoj licni izbor.BaDa12 je napisao/la:Ajaxe, opusti se malo. Nasmij se nekad.

- Nerminovic
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Ne sekiraj se ti za mene smijem se ja dovoljno. Samo bjezanje od istine nije rijesenje a kamoli namjerno laganje i izvrtanje cinjenica. To je nesto sto najvise mrzim. Znaci laz i nepravdu. Tvoj pristup ovdje godinama je pozitivan. Nesto kao "ne talasaj" i trazis neko srednje rijesenje. Samo to nije uvijek najbolji pristup. Samo to je tvoj licni izbor.BaDa12 je napisao/la:Ajaxe, opusti se malo. Nasmij se nekad.![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Reci prijatelju Nermine ? Nisam valjda ispao grub ? 

Ma jok ba, ona je u našem timu moj Ajax, možda nismo brojniji al' smo ljepši 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti znas dobro da sam ja u svom timu. Odnosno ne **** ni jednu ni drugu stranu. Niti imam interes da me par ljudi ovdje pohvali. Pisem ono jednostavno sta mislim i tako cijelo vrijeme i tako cu i nastaviti.Virtu4l je napisao/la:Ma jok ba, ona je u našem timu moj Ajax, možda nismo brojniji al' smo ljepši
Vidimo da zna,kao i ti sto znas.Iz 3 utakmice imamo 2 boda,a trebali smo imati najmanje 7,i protiv izraela opet vjerovatno 1 bod i tu nam je kraj.Nadam se i ovom pokusaju od trenera,tu mu se zavrsava karijera trenera,nek ide na baustelu ima toga u francuskoj puno,to je posao za njega.Virtu4l je napisao/la:Zna Murinjo šta radi, ne brinite.
- Nerminovic
- Kontakt:
NisiAjax je napisao/la:Reci prijatelju Nermine ? Nisam valjda ispao grub ?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic je napisao/la: Nisi

Eto vidiš. U istom smo timu.Ajax je napisao/la: Ti znas dobro da sam ja u svom timu. Odnosno ne **** ni jednu ni drugu stranu. Niti imam interes da me par ljudi ovdje pohvali. Pisem ono jednostavno sta mislim i tako cijelo vrijeme i tako cu i nastaviti.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
BaDa12 je napisao/la: Eto vidiš. U istom smo timu.

-
ima nasAjax je napisao/la:BaDa12 je napisao/la: Eto vidiš. U istom smo timu.opa opa ti i ja smo katastrofa

Nemoj tako ako kritikujes Papeta i ako ne hvalis sve igrace odma navijas protiv reprezentacije.Evil Genius II je napisao/la: ima nas

-
kritikujem i hvalim jedne i druge . . . sve po zasluziAjax je napisao/la:Nemoj tako ako kritikujes Papeta i ako ne hvalis sve igrace odma navijas protiv reprezentacije.![]()

I ja isto. Hvalio sam Papeta jako protiv Obale, Meksika i Argentine. Protiv Belgije sam rekao da smo odigrali solidno uz neke greske samo su igraci ( svi igraci i oni koje inace kritikujem ) iznjeli tu utakmicu maksimalno i nema se sta tu zamjeriti. Samo nisam ja kriv sto sada ima vise stvari za kritiku nego za pohvalu. Niko sretniji od mene da Pape ima rezultate i da se nije desio Kipar. Stvarno ne mogu da razumijem zasto je pozvao samo 21 igraca i to jednog napadaca. I na kakav nacin bi uvrijedio Vedu ako bi pozvao nekog drugog. Pa dali razmislja taj covjek kako da ostavi dobre temelje ovoj selekciji poslje Vede i Dzeke ili ne ?? Ne da je potreban treci nego je potreban i cetvrti i peti napadac u rezervi. A ne da sada nemamo ( i zbog njega ) ni drugog napadaca. Koliko god mi Dzeko bio drag ako igra jako lose zamjeni ga ubaci nekog spremnijeg igraca. A on nema nikoga na klupi.Evil Genius II je napisao/la:kritikujem i hvalim jedne i druge . . . sve po zasluziAjax je napisao/la:Nemoj tako ako kritikujes Papeta i ako ne hvalis sve igrace odma navijas protiv reprezentacije.![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Opet ponavljam, imas tu profesionalnu deformaciju, nisi procitao sta sam napisao, jer jbg. ja sam branio Papeta kada su mu anonimusi govorili da je tele, ovca, teleci pogled i sta sve ne, tako da imas potrebu da me ubjedjujes u nesto sto sam vec napisao. Ako kazem da smo bez Mujdze 30% slabiji, te da je Pape mislio da postoje lagane utakmice, zar to automatski nije kritika istom?Ajax je napisao/la:Tacno je da nije vise isti igrac ali i takav je dokazao protiv Walesa i Belgije da je bio jedan od nasih najboljih igraca. Znaci to je bila pogreska selektora i time veca jer smo primili gol/ove bas po toj strani koju je Mujdza opet odlicno odradio kasnije i protiv Walesa i Belgije gdje nismo primili jedan gol po njegovoj strani. Citirao sam te zato jer u vecini slucajeva branis selektora a ovo je jasan primjer njegove velike pogreske samo zato. Da vidis da je osoba koju branis napravila veliku gresku u procjeni oko tog konkretno igraca.adriano_leite je napisao/la: Mujdza nije na 100% od onog duela sa Maloudom. Tada je poceo da se povredjuje, jer ga je camuga naceo. Sto se tice tada Avdije na desnom beku, vjerovatno je Safet mislio sacuvati Mujdzu, a da Avdija igra, jer je pomislio da postoje lagane utakmice, ali eto Kipar pokaza da ne postoje. Uostalom, sta imam gledati golove ako sam napisao da smo 30% slabiji kad nema Mujdze?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Procitao sam ja sta si ti napisao. Samo po meni je to previse blaga kritika za tako veliku gresku koja nas je vjerovatno i dobrim dijelom kostala utakmice. Samo to je tvoje misljenje jednostavno imamo razlicita misljenja oko te stvari. I ja sam protiv toga da se selektora naziva ruznim imenima i to ne radim.adriano_leite je napisao/la:Ako kazem da smo bez Mujdze 30% slabiji, te da je Pape mislio da postoje lagane utakmice, zar to automatski nije kritika istom?
-
to je toAjax je napisao/la: I ja isto. Hvalio sam Papeta jako protiv Obale, Meksika i Argentine. Protiv Belgije sam rekao da smo odigrali solidno uz neke greske samo su igraci ( svi igraci i oni koje inace kritikujem ) iznjeli tu utakmicu maksimalno i nema se sta tu zamjeriti. Samo nisam ja kriv sto sada ima vise stvari za kritiku nego za pohvalu. Niko sretniji od mene da Pape ima rezultate i da se nije desio Kipar. Stvarno ne mogu da razumijem zasto je pozvao samo 21 igraca i to jednog napadaca. I na kakav nacin bi uvrijedio Vedu ako bi pozvao nekog drugog. Pa dali razmislja taj covjek kako da ostavi dobre temelje ovoj selekciji poslje Vede i Dzeke ili ne ?? Ne da je potreban treci nego je potreban i cetvrti i peti napadac u rezervi. A ne da sada nemamo ( i zbog njega ) ni drugog napadaca. Koliko god mi Dzeko bio drag ako igra jako lose zamjeni ga ubaci nekog spremnijeg igraca. A on nema nikoga na klupi.

sklopio je odlicnu generaciju, udario pecat na prepoznatljivu napadacku igru koja nas je lansirala medju najefikasnije evropske reprezentacije, odveo nas na svjetsko prvenstvno i jos par poteza je napravio vrijednih svake pohvale . . . sve su to stvari za koje mu iole normalan insan treba skinuti kapu. medjutim, evidentno je da je od nigerije pa ovamo izgubio kompas, da je atmosfera i sama veza izmedju selektora i igraca narusena sto, uostalom, potvrdjuju i rezultati. od ofanzivne postali smo neodgovorna reprezentacija, par igraca koji realno imaju mjesto (mozda i u prvih 11) nisu uopste u rosteru reprezentacije, ne radi se na skautingu protivnika, ne vrbuju se mladi igraci koji bi mogli biti od vitalne vaznosti u buducnosti i slicno. dakle, svi ovi potezi su za svaku kritiku (ne za vrijedjanje nego za kritiku), a slag na tortu je posljednji spisak koji pred najvazniju utakmicu ovih kvalifikacija ne samo da ima manjak od 2 igraca vec definitivno nije ono najbolje sto mi imamo u ovom trenutku. sto se samih igraca tice, kada odigraju dobro prvi sam koji ce ih pohvaliti i braniti od otrovnih jezika forumaskih neznalica ali kada odigraju lose svakako da cu ih kritikovati.
Safete poslije Izraela pali vokmen , imam ja dobar cd
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.