Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
anell je napisao/la:Nisam mogo naći ništa bolje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jesi to Selmu zgurao u vrecu ,ili LakazetaMarsal je napisao/la:anell je napisao/la:Nisam mogo naći ništa boljeNema na čemu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rek'o Monreal da Bellerin nece nidje.
Rek'o onaj iz Lyona da Lakazet nece nidje
ali da smo ponudili nesto
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rek'o onaj iz Lyona da Lakazet nece nidje

- Marsal
- Kontakt:
Ode Selma sutra na operacioni stol. Sterilizacija, nema joj se više yebavat, kad ne mogu ni ja neće ni onatopnik1 je napisao/la: Jesi to Selmu zgurao u vrecu ,ili Lakazeta

Aulas legendo, ne daj ga nipošto!Kontraa je napisao/la: Rek'o onaj iz Lyona da Lakazet nece nidjeali da smo ponudili nesto

- QUARTERBACK
- Kontakt:
a sto se ovdje baca toliko hejt lakazetu, decko 3 uzastopne sezone ima 20+ golova u ligi, nije tolika taraba kolikom ga se predstavlja
Hector najbolji bek ligeKontraa je napisao/la:Rek'o Monreal da Bellerin nece nidje.
Rek'o onaj iz Lyona da Lakazet nece nidjeali da smo ponudili nesto

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Daj ga 'vamoCristiano Ronaldo wants to leave Real Madrid because he does not want to play in Spain any more, Sky Sports News HQ understands.

QUARTERBACK je napisao/la:a sto se ovdje baca toliko hejt lakazetu, decko 3 uzastopne sezone ima 20+ golova u ligi, nije tolika taraba kolikom ga se predstavlja
I ja bih volio da dodje samo da vidim novog špica u ekipi, 5 godina smo zaglavili sa Žirouom, Wolkotom i Welbekom koji jedini nešto zna
Evo realno, koga bi prije
Lakazet ili Walkloc, Panjud i Welbeče?
- Marsal
- Kontakt:
Auba se spominje, cijena između 75-80 miliona eura
S obzirom da za Lacu traže 60 miliona funti ovo od BvB je i više nego prihvatljivo.
Mbappe navodno iduće sedmice odlučuje di će: Rejal, Monaco ili Arsenal
S obzirom da za Lacu traže 60 miliona funti ovo od BvB je i više nego prihvatljivo.
Mbappe navodno iduće sedmice odlučuje di će: Rejal, Monaco ili Arsenal
I ovog Mbappea mi pun qrac!
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ovako:
-ako je izbor Aubameyang ili Lacazette, daj Aubu,
-ako je izbor Lacazette ili postojece opcije, neka postojecih opcija.
Potvrdjeno je da je prica oko toga da je Aulas spominjao ponudu Arsenala lazna.
Daj da vec rijesimo Mbappea. Ovi nasi na Twitteru ubise sa: "Announce Mbappe!" na svakom accountu. Lik napisao Mbappeu: "Announce yourself!"
I da uzmemo Goretzku za vezni red iz Schalkea. Visok, istice mu ugovor 2018, mogao bi biti pravo pojacanje da ga uzmemo.
-ako je izbor Aubameyang ili Lacazette, daj Aubu,
-ako je izbor Lacazette ili postojece opcije, neka postojecih opcija.
Potvrdjeno je da je prica oko toga da je Aulas spominjao ponudu Arsenala lazna.
Daj da vec rijesimo Mbappea. Ovi nasi na Twitteru ubise sa: "Announce Mbappe!" na svakom accountu. Lik napisao Mbappeu: "Announce yourself!"
I da uzmemo Goretzku za vezni red iz Schalkea. Visok, istice mu ugovor 2018, mogao bi biti pravo pojacanje da ga uzmemo.
Arsènic @Lexus7Sanchez
According to @Carpio_Marca, Mbappé wants Real Madrid but his family are concerned with his playing time there - PSG is 2nd option.
Follow
Arsènic @Lexus7Sanchez
@Carpio_Marca Carlos Carpio says Monaco are asking for €130m but believes a deal could be closed for just €110m
11:39 PM - 16 Jun 2017
Get French Football @GFFN
Arsenal are the club that's in the most advanced talks for Lyon striker Alexandre Lacazette at this stage, according to tomorrow's L'Équipe.
12:17 AM - 17 Jun 2017
Olivier Giroud is not part of Arsène Wenger's plans for the 2017/18 campaign & Lyon are interested, according to tomorrow's L'Équipe.
12:21 AM - 17 Jun 2017
rano si se sjetio rješiti nosatog panja
uz okaća iza sebe,spodoba nije bila u stanju dati bar jednu sezonu 20 golova u ligi
samo tolko o limitiranosti panja 
According to @Carpio_Marca, Mbappé wants Real Madrid but his family are concerned with his playing time there - PSG is 2nd option.
Follow
Arsènic @Lexus7Sanchez
@Carpio_Marca Carlos Carpio says Monaco are asking for €130m but believes a deal could be closed for just €110m
11:39 PM - 16 Jun 2017

Arsenal are the club that's in the most advanced talks for Lyon striker Alexandre Lacazette at this stage, according to tomorrow's L'Équipe.
12:17 AM - 17 Jun 2017
Olivier Giroud is not part of Arsène Wenger's plans for the 2017/18 campaign & Lyon are interested, according to tomorrow's L'Équipe.
12:21 AM - 17 Jun 2017
rano si se sjetio rješiti nosatog panja

Goretzka je Bayernov igrač po završetku sljedeće sezone. Gotova stvar većArtetitis je napisao/la: I da uzmemo Goretzku za vezni red iz Schalkea. Visok, istice mu ugovor 2018, mogao bi biti pravo pojacanje da ga uzmemo.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma uzet cemo na kraju ovog iz Lyona, za 40 + Giroud ili neki slican deal.
Ja bih Girouda ostavio, ako zeli da bude sigurni joker s klupe, jer boljeg igraca za zracnu prisutnost, pogotovo kad se ganja rezultat i sve svodi na ubacivanja, od njega nemamo, a tesko mozemo i nac. S druge strane, Lyon ili neko drugi mu moze ponudit prvih 11, a on vjerovatno zeli da igra i bude u formi pred SP.
Ja bih Girouda ostavio, ako zeli da bude sigurni joker s klupe, jer boljeg igraca za zracnu prisutnost, pogotovo kad se ganja rezultat i sve svodi na ubacivanja, od njega nemamo, a tesko mozemo i nac. S druge strane, Lyon ili neko drugi mu moze ponudit prvih 11, a on vjerovatno zeli da igra i bude u formi pred SP.
Ja neznam dal postoji ijedan navijac arsenala na zemaljskoj kugli koji vjeruje da ce Mbepe nama doci,to ssu nasi mokri snovi,znaci ako nam dodje ja se povlacim u vjeru majke mi,znaci sedzda svaki dan,dzamija,caba,vaktije citam kuran jedem,nema vise bludnih radnji,znaci postajem vjernik do boga,ali znam da od Mbbepea nema nista tako da cu ostati ojebina i ćafir
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Ja neznam dal postoji ijedan navijac arsenala na zemaljskoj kugli koji vjeruje da ce Mbepe nama doci,to ssu nasi mokri snovi,znaci ako nam dodje ja se povlacim u vjeru majke mi,znaci sedzda svaki dan,dzamija,caba,vaktije citam kuran jedem,nema vise bludnih radnji,znaci postajem vjernik do boga,ali znam da od Mbbepea nema nista tako da cu ostati ojebina i ćafir

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.