Nadam se da ce i po tome biti slican Rusiocu.fedeltafrotta je napisao/la:mislim konstitucijom, slicni su.. a to drugo cemo jos da vidimoAllGunsBlazing je napisao/la:Ja vidim.fedeltafrotta je napisao/la:Juka i Seo... ne vidim razliku... MAJSTORI![]()
Jedan gine za Jedinu, a drugog ocito boli k****.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Celik!3,2,2.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Ova prva rečenica je pravi opis bosnje, znaci ne možeš mu ugodit nema šanseChinaglia je napisao/la:ma nama ništa ne valja, ne valja kad Tele šuti, ne valja kad je Juka bahat, kako god okreneš ne valjanije on došao u NBA da bude drug s protivnicima, nego da igra košarku, a provokacije su sastavni dio igre, pa tako i on svaki put kad nekog izblokira, uputi mu bahati pogled i to mi se sviđa
što se tiče unošenja u facu, ovo je prva takva situacija i to samo zato jer mu je Gasol prvi nešto rekao
i neka je, ne treba nikome dati pardona, bez obzira o kom igraču se radi, tu priču okačite mačku o rep!

Nista lose nije uradio, ono su situacije koje se dešavaju redovno i desavat ce se

da je đubre ne bi mu poslije tekme prišao, i izjavio što je izjavio. Trash talk i ovakve mentalne igrice su sastavni dio NBA, gotovo svi veliki igrači su bili i izutezni trash talkeri ( i sam Jordan). Ide se toliko daleko da prije tekme rade istraživanja o svom match upu, kako mu se majka/sestra i sl zovu, da nema neki incident iz prošlosti koji bi mogli iskoristiti itd. To je nešto što imaš ili nemaš.ultrasstyle_tz je napisao/la:ove mind games su korisne, da destabilizujes protivnika, ali ne treba pretjerivati..treba to kao Garnet raditi, sve u svrhu rezultata, a ne sto si djubre od covjeka i onda nece biti nikakvih problema
Jedino što zna i to biti mač s dvije oštrice, odnosno možeš da dodatno motiviraš protivnika. Recimo to se djelom desilo protiv Bullsa, kad se nasmijao Pau. Dok je sinoć momenat bio perfektan, Marc je već imao tehničku i bio nervozan, kao i ostatak ekipe... ono ih je potopilo, najbolji igrač na klupi, a diglo publiku i Jukine saigrače.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Bravo Jusufe Nurkiću ponosu svoje porodice i svog radnog mjesta Živinica, tebi dragog grada Zadra i nekolicine forumaša koji te nikad nisu izdali i pljuvali na prvom mjestu @nerminh74
.
Mislim da će od danas Španci u svoju medicinu uvesti "Nurkić sindrom" Pau i Marc prvi oboljeli.
Samo igraj momčino i nema pardona prema nikome, super je što je jedna Marca objavila članak o Jusufu "širi" se čovjek i postaje prepoznatljivo lice Denvera.
@vedator svaka ti čast sve ispratiš

Mislim da će od danas Španci u svoju medicinu uvesti "Nurkić sindrom" Pau i Marc prvi oboljeli.

Samo igraj momčino i nema pardona prema nikome, super je što je jedna Marca objavila članak o Jusufu "širi" se čovjek i postaje prepoznatljivo lice Denvera.

@vedator svaka ti čast sve ispratiš

- el-fighter
- Kontakt:
Meni je najjace sto Juka jos nije svjestan kako velike stvari radi trenutno. Njemu ovo dodje kao basket sa rajom ispred zgrade. Decko nema trunke respekta prema protivniku i daje svoj maksimum u svakoj situaciji, sto mi se jako svidja. Ne znam koliko je sada Mozgov siguran na poziciji prvog centra, jer je u zadnje vrijeme u jako losoj formi, a Juka svoje minute koristi maksimalno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Al čovječe koja bi mi sila bili sa TEletovićem i njim u prvom sastavu onda Djedović takođe sa dobrim partijama i ostaje dvojica slabijih igrača na 1-2 poput Gordića i jednog naturalizovanog..I onda kad ih treba odmoriti ubaciš Stipanovića Kikanovića Vrabca Pašalića Šutala koji opet mogu pruziti solidnu partiju u tih 5-10min..
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Prije Juke sinoc, samo se dva puta desilo od 1985-86 sezone (najmanje, od tada se moze provjerit) da je igrac imao najmanje 10 skokova, 5 blokada i 2 ukradene lopte u 23 minute ili manje:

I to obadva puta puno iskusniji igraci, koji su igrali i protiv gore ekipe i protiv goreg individualnog match-upa.

I to obadva puta puno iskusniji igraci, koji su igrali i protiv gore ekipe i protiv goreg individualnog match-upa.
-
- Kontakt:
Haruna Mahmutovica i Nurkicevog agenta zapalit na vjecnoj vatri u pola Sarajeva treba.
Radi ta dva papka mi cemo ispusit neigranje ovakvog lika za repku.
Radi ta dva papka mi cemo ispusit neigranje ovakvog lika za repku.
Misliš onaj picic što se se usro Big BenaHajmo je napisao/la:Sreća pa Ron Artest više nije aktivan.

-
- Kontakt:
Misliš Pandas Friend?Hajmo je napisao/la:Sreća pa Ron Artest više nije aktivan.
Blistava karijera je pred Nurkićem u NBA.
- plavipatriota
- Kontakt:
ne valja što je drzak
pa ja, naviko se bošnjo
svakom ko ga upita, treba se izvinuti zbog blokada?
jest šuupački, ali drskost prolazi, samo nismo navikli mi, pa je svima, a i meni čudno, ali neka!!!
eto ostali ne provociraju, ma rade i više od njega samo neprimjetnije, jusuf je mlad, nadoći će

pa ja, naviko se bošnjo

jest šuupački, ali drskost prolazi, samo nismo navikli mi, pa je svima, a i meni čudno, ali neka!!!
eto ostali ne provociraju, ma rade i više od njega samo neprimjetnije, jusuf je mlad, nadoći će

Da se ponovim jos jednom,ne prate ljudi NBAplavipatriota je napisao/la:ne valja što je drzak![]()
![]()
pa ja, naviko se bošnjosvakom ko ga upita, treba se izvinuti zbog blokada?
eto ostali ne provociraju, ma rade i više od njega samo neprimjetnije, jusuf je mlad, nadoći će![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Napravio sam nalog na Twitteru samo zbog Mirze i Jusufa iako nisam nikada "gotivio" ovu mrežu, ali doslovice nema ko da nije twitao i share blokadu od Jusufa

-
- Kontakt:
ima li njih na Instagramu?
http://instagram.com/nurkic23" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima Jusuf, ali Mirza nema
Artur Kowis @arturkowis 1h1 hour ago
For a second, let's be thankful that Jusuf Nurkic became a basketball player and not a police officer or joined the military.
Zach Lowe @ZachLowe_NBA 2h2 hours ago
But nobody's going to be sleeping on the latest Yugo sensation, Jusuf Nurkic, much longer:
Ima Jusuf, ali Mirza nema

Artur Kowis @arturkowis 1h1 hour ago
For a second, let's be thankful that Jusuf Nurkic became a basketball player and not a police officer or joined the military.

Zach Lowe @ZachLowe_NBA 2h2 hours ago
But nobody's going to be sleeping on the latest Yugo sensation, Jusuf Nurkic, much longer:
-
- Kontakt:
1020 posts
lud je

Novi Sabonis, jednostavno me ovo dijete fascinira...
Ne mogu vjerovati da ovo radi u prvoj sezoni!!!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Prodajem kuću udaljenu od Jusufove 2-3 km.Zainteresovani nek se jave u PP.

S tim da je flash gordon za Sabasa...brzinomHusika je napisao/la:Novi Sabonis, jednostavno me ovo dijete fascinira...
![]()
![]()
samo polako, nadam se da u denveru imaju i kadra za njegovog mentalnu pripremu i sazrijevanje, ne smao usavrsavanje igre.
Juka ponosu...
samo me strah da uskoro ne ispuha jer ide 300 na sat svaku utakmicu
Dva igraca u NBA jedan ratnik drugi igrac iz sjene.Jedan se namece i tuce a drugi je zadovoljan koliko god mu das.Ko ce biti uspjesniji i bolji igrac vrijeme ce pokazati,ja mislim da ce to biti ratnik