Zvjezdan Misimović

viKK
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 18:35

ammarc je napisao/la:
viKK je napisao/la:Hajmo sad razjasnit činjenice:
Miske je praktično završio sa reprezentacijom , on nema šta više da radi , pogotovo ako ode (a najvjerovatnije je da hoće) u Kinu . Poziciju su mu uzeli Pjanić i Stevanović . On nije za startnih 11 nikako . E sada, ako bi bio pozvan , on bi morao sjediti na klupi . A sami znate kako je reagirao kada je bio stavljen na klupu iz čistih razloga , protiv Bjelorusije.
Covjek usao, zabio go i rijesio utakmicu :) ...ne bih vala imao nista protiv da i protiv Grka isto uradi. :D
Ma to što je uradio je bilo super , ali sjećaš se reakcije poslije utakmice , svađe ovo ono... Ne bih htio da se to opet ponovi , pa da Pape počne da ga stavlja u startnih 11 kad god može.

Evo jedna zanimljiva stvar za one koji ne znaju , Kineska liga počinje tek oko mjeseca marta, tako da Miske nema šta da radi protiv Grka (ako pređe u Kinu). On će tada biti u katastrofalnoj formi, jer već sad nije jako dugo igrao kako treba, a šta će bit tek do tad.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 jan 2013, 18:40

Principatus je napisao/la:Bas tako. Malo vise respekta prema jednoj legendi.
Slažem se sa ovim :!:

Ali nama trebaju igraci koji su spremni i koji igraju u jacim ligama i jacim klubovima!

sto se tice legende i Ballack je legenda Njemacke al godine cine svoje jbg Hvala Ballacku i Hvala Misketu al dosao je kraj i vama nazalost :!:

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 19:38

Cartman je napisao/la:Isto tako kineska liga pocinje tek u martu, tako da bi bio u katastrofalnoj formi za Grcku. Prakticki ne igra nogomet od ljetos. Vozdra Miske.
:lol: :lol: to je hvala za sve...

Drugi kapiten rep., rekorder po nastupima dalje čak prvi čak drugi strijelac u historiji repke - čak prvi čak drugi strijelac klf. SP 2014 :roll: :lol:

Drogba igra u Kini pa igra za OS.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 04 jan 2013, 19:43

Akita je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Isto tako kineska liga pocinje tek u martu, tako da bi bio u katastrofalnoj formi za Grcku. Prakticki ne igra nogomet od ljetos. Vozdra Miske.
:lol: :lol: to je hvala za sve...

Drugi kapiten rep., rekorder po nastupima dalje čak prvi čak drugi strijelac u historiji repke - čak prvi čak drugi strijelac klf. SP 2014 :roll: :lol:

Drogba igra u Kini pa igra za OS.
A hajmo totalno zaboraviti to sto je Drogba zvijer i sto je fizicki na vrhunskom nivou.

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 19:46

A hajmo totalno zaboraviti to sto je Drogba zvijer i sto je fizicki na vrhunskom nivou.

Istina Miske nikad nije bio nabildan i nikad nije bio viskok 188cm kao Drogba ali..

Miske je zvijer i samo on tako ofirno izgleda i vuce se na terenu da ga protivnik ne uzima zaozbiljno.. a onda bum bum ha ha bum bum.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 jan 2013, 19:53

Problem je sto drogba svoju formu tj fizicku spremnost moze odrzati na kakvom takvom nivou i u kini, jer njegova igra dosta zavisi od njegove fizicke spremnosti budimo realni on nema neki vrhunski dribling ni brzinu pogotovo ne sad. Dok je miske klasicni tehnicar pa on je u volsu bio malo puniji ali njemu to odgovara savresno, ali miske ne moze tamo ostati na nivou u okviru svojih tehnickih mogucnosti zbog slabijeg kvaliteta utakmica jer sto bi on utakmice rijesavao petom kad ce moc to radit na neki banalniji nacin.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 19:54

Akita je napisao/la:

Istina Miske nikad nije bio nabildan i nikad nije bio viskok 188cm kao Drogba ali..

Miske je zvijer i samo on tako ofirno izgleda i vuce se na terenu da ga protivnik ne uzima zaozbiljno.. a onda bum bum ha ha bum bum.
Pa ne bi tek tako Obala Slonovače pustila igrača koji je igrao sjajno cijelu prošlu sezonu te praktično donio Chelseaju titulu prvaka Europe prošle godine. Morate razlikovat legendu i igrača koji je u formi . Obojica su legende, ali Drogba još uvijek može na visokom nivou igrati fudbal , nisu ga džaba neke Europske ekipe tražile nakon što je otišao iz Chelseaja.. Miske predugo nije igrao u klubu , te ako pređe u Kinu neće još duže igrati . Respekt za njega zbog svega što je uradio i ostaće još dugo jedan od najvećih u reprezentaciji ikad. Ali to tvoje "vuce se na terenu da ga protivnik ne uzima zaozbiljno.. a onda bum bum ha ha bum bum" ... To ne funkcioniše. Ne možemo se na to izvlačiti , ali nikako . Ne može on time razbiti Grke ili čak Slovake.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 jan 2013, 19:57

Hoće li se napokon Misimović oglasiti i podići taj kineski dres sa desetkom, nakon potpisa ugovora?
Ja nešto ne mogu vjerovati silnim portalima, pogotovo kad vidim da se onda svjetski mediji pozivaju na medije iz BiH. :roll:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jan 2013, 20:01

Neutralan88 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Bas tako. Malo vise respekta prema jednoj legendi.
Slažem se sa ovim :!:

Ali nama trebaju igraci koji su spremni i koji igraju u jacim ligama i jacim klubovima!

sto se tice legende i Ballack je legenda Njemacke al godine cine svoje jbg Hvala Ballacku i Hvala Misketu al dosao je kraj i vama nazalost :!:
Apsolutno, jedino kazem treba malo birati pazljivije rijeci kada se prica o nekome kao sto je Misimovic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 jan 2013, 20:08

aleksandar_veliki je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Hoće li se napokon Misimović oglasiti i podići taj kineski dres sa desetkom, nakon potpisa ugovora?
Ja nešto ne mogu vjerovati silnim portalima, pogotovo kad vidim da se onda svjetski mediji pozivaju na medije iz BiH. :roll:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mirosla ... illu/95194" onclick="window.open(this.href);return false;

Morao, cujemo se, zurim :lol:
Nema ažurnost veze sa ovim mojim postom, kao ni Miro. Kod njega je to sve prošlo vrlo brzo i nekako svi mediji (srbijanski, bosanski, španski) su pisali istovremeno o tom transferu, tako da nije puno bilo prostora za nevjericu. Iskreno, niti potrebe. Misimović je poseban igrač i jedva čekam da se sve to riješi. Da (ne) bude zalud sve ovo što ljudi raspravljaju da li ga opet pozvati u reprezentaciju ili ne.

I da, slažem se sa @Princijem, Misimović je ipak legenda i treba paziti kako ga spominjati i s čim porediti. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 04 jan 2013, 20:50

Ma Misimovića treba zvat, pa makar da igra u Zanzibaru. Treba ga zvat, jednostavno on mora bit tu, bez njega ekipa nije ista.. Bez njega je BiH, k'o Roma bez Tottia, L'pool bez Gerrarda, ne bitno da li oni sjedili na klupi, tribini ili igrali . On se mora zvat u ekipu!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 20:54

BenjooJutub je napisao/la:Ma Misimovića treba zvat, pa makar da igra u Zanzibaru. Treba ga zvat, jednostavno on mora bit tu, bez njega ekipa nije ista.. Bez njega je BiH, k'o Roma bez Tottia, L'pool bez Gerrarda, ne bitno da li oni sjedili na klupi, tribini ili igrali . On se mora zvat u ekipu!!
Jedan od nezrelijih postova koje sam pročitao u zadnjih par dana . Pa i Roma će ostati bez Tottija jednog dana . I Juventus je ostao bez Del Piera , i šta , igraju ? Ako je on tu samo "radi reda" , onda će jednostavno zauzimati mjesto nekim kvalitetnim igračima .. Ionako , ne vjerujem da bi se Misketu svidjelo da sjedi na klupi .. on ti misli u fazonu : "Ili me pozovi da igram , il me nemoj nikako pozivat."

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 jan 2013, 21:02

Zaista ne znam sta Misimovic misli sa ovim odlaskom u Kinu? Bio je najbolji asistent jedne Bundeslige i onda da ovo uradi. Ima u njemu jos snage za bar 2-3 pristojne sezone i ne znam zasto nije trazio neki klub u Njemackoj. Ne mora to biti Bayern ili Dortmund, ali samo da igra. Mislim da ce ovim potezom sam sebe izbaciti iz reprezentacije, ali sta se moze. No, sa Susicem se nikada ne zna i ne treba nas iznenaditi ako Miske nastavi dobivati pozive.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 21:11

el-fighter je napisao/la:Zaista ne znam sta Misimovic misli sa ovim odlaskom u Kinu? Bio je najbolji asistent jedne Bundeslige i onda da ovo uradi. Ima u njemu jos snage za bar 2-3 pristojne sezone i ne znam zasto nije trazio neki klub u Njemackoj. Ne mora to biti Bayern ili Dortmund, ali samo da igra. Mislim da ce ovim potezom sam sebe izbaciti iz reprezentacije, ali sta se moze. No, sa Susicem se nikada ne zna i ne treba nas iznenaditi ako Miske nastavi dobivati pozive.
Njega je odlazak u Tursku uništio . Kao što sam jednom napisao , on je vjerovatno mislio da može od jednog Wolfsburga (koji je tada bio u lošem stanju gledajući da su osvojili Bundesligu dvije sezone prije) . Realno gledano nije više bilo ni Džeke kojem je on većinu lopti dodavao , a ovaj skoro svaku zabijao . Ali taj potpis za Galatasaray mu je bio najgori potez u karijeri , tada je sve krenulo prema dole . Da je ostao u Wolfsburgu , sad bi tamo bio jako cijenjen , i još uvijek bi bio dobar igrač za svoje godine. Međutim njegova (ne)igra u Galati i Dinamu iz Moskve , ga je toliko upropastila da jedini klubovi u Njemačkoj za koje bi on bio ravan su oni u drugoj Bundesligi . Za bilo koju ekipu iz Bundeslige on ne bi mogao igrati u početnih 11 svih 90 minuta nikako , jer nema ni snagu ni brzinu , a ni pokretljivost za takav fudbal..
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 04 jan 2013, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 jan 2013, 21:12

Libo ga gabri. Milioncic i po za godinu dana. Ko ne bi.. Jos ce naucit kineski, pa kud ces bolje.. Korisno s ugodnim 8-)
15.10 - 15.06 ...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 21:15

A fino se preseli tamo sa familijom , ima dobre pare , može uzdržavat familiju isto lagano kao i u Moskvi , ne mora se puno trudit ionako Kinezi nisu neki fudbaleri , navijači ga vole , ima Zlatana da se druži s njim , a i grad je poprilično lijep (klub je iz tog grada) . http://en.wikipedia.org/wiki/Guiyang" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :mrgreen:
Šteta zaista za takvu legendu kakav je on ali svemu dođe kraj .

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 21:51

BenjooJutub je napisao/la:Ma Misimovića treba zvat, pa makar da igra u Zanzibaru. Treba ga zvat, jednostavno on mora bit tu, bez njega ekipa nije ista.. Bez njega je BiH, k'o Roma bez Tottia, L'pool bez Gerrarda, ne bitno da li oni sjedili na klupi, tribini ili igrali . On se mora zvat u ekipu!!
To je to.

Sve dok zvaku zvace i drzi se nogama 8-)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 jan 2013, 21:53

el-fighter je napisao/la:Zaista ne znam sta Misimovic misli sa ovim odlaskom u Kinu? Bio je najbolji asistent jedne Bundeslige i onda da ovo uradi. Ima u njemu jos snage za bar 2-3 pristojne sezone i ne znam zasto nije trazio neki klub u Njemackoj. Ne mora to biti Bayern ili Dortmund, ali samo da igra. Mislim da ce ovim potezom sam sebe izbaciti iz reprezentacije, ali sta se moze. No, sa Susicem se nikada ne zna i ne treba nas iznenaditi ako Miske nastavi dobivati pozive.
Ma misli uzet para za ovo kolko mu je ostalo godina da igra i da obezbjedi sebi fin i lagodan zivot nakon zavrsetka karijere. ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 jan 2013, 22:14

Ako je ovo i zvanično ili bar postane zvanično, Zvjezdan je za mene završio reprezentativnu karijeru. Slično važi i za Adnana Zahirovića, uz opasku da bi Adnan Zahirović tada iz reprezentacije za mene ispao za sva vremena.

Ne ide se u Kinu ako u tebi još plamti iskra takmičarskog i sportskog duha. Kina ide naprijed lijepim koracima i treba očekivati da će kroz deceniju ili dvije biti fudbalska sila, ali istim tim koracima je prije njih počeo hodati i USA, pa ne vidim nešto da su bajno konkurenčni europskim ligama petice.

Za pozive u reprezentaciju iz Kine treba čekati još kakvu deceniju ili dv'je.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 jan 2013, 22:27

http://reprezentacijabiih.weebly.com/5/ ... movia.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo bi mu bio potez karijere, naravno ukoliko je ovo tacno.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: passatb6 i 4 gosta.