Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Principatus
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Da li je Kovac vec objavio spisak za prijateljsku utakmicu protiv Svice?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da je Štimac selektor, rekao bih da će Hrvatska na kraju biti treća.
Dobra grupa. Italija se može pobijediti (Hrvatska je to pokazala x puta), a ove ostale reprezentacije su kvalitetom iza Talijana i Hrvata.
Ovdje haman pojedinci Bugare gledaju k'o da i dalje imaju Stoickhova i Balakova. Mogu iznenaditi, ali nikako ne mogu biti u prve dvije ekipe.
Što se tiče Norvežana, imaju par zanimljivih fudbalera, ali nemaju kvalitet za jedno od prva dva mjesta.
Azerbejdžan i Malta će se rutinski riješiti.
Vjerujem da ćemo po prvi put na Euru gledati i Bosnu i Hrvatsku.

Dobra grupa. Italija se može pobijediti (Hrvatska je to pokazala x puta), a ove ostale reprezentacije su kvalitetom iza Talijana i Hrvata.
Ovdje haman pojedinci Bugare gledaju k'o da i dalje imaju Stoickhova i Balakova. Mogu iznenaditi, ali nikako ne mogu biti u prve dvije ekipe.
Što se tiče Norvežana, imaju par zanimljivih fudbalera, ali nemaju kvalitet za jedno od prva dva mjesta.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Vratari: Pletikosa, SubašićPrincipatus je napisao/la:Da li je Kovac vec objavio spisak za prijateljsku utakmicu protiv Svice?
Braniči: Srna, Bubnjić, Vida, Ćorluka, Lovren, Pranjić, Schildenfeld, Vrsaljko, Strinić, Milić
Veznjaci: Rakitić, Modrić, Perišić, Kovačić, Badelj, Kranjčar, Iličević, Maleš, Vukojević
Napadači: Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić, Benko, Rebić
Čudi me Benkov potez i odlazak u Kinu ako ima ambiciju ići na SP. Iskreno, mislim da si je ovim totalno umanjio šanse za Brazil.
Hrabra prognoza.Monolog je napisao/la: Vjerujem da ćemo po prvi put na Euru gledati i Bosnu i Hrvatsku.

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne da se moze pobijediti nego Hrvatska u omjeru sa Italijom nema nijedan jedini poraz, a igrali smo dosad s njima 6 puta, 3 pobjede i 3 remija.Monolog je napisao/la:Da je Štimac selektor, rekao bih da će Hrvatska na kraju biti treća.![]()
16. novembar 1994. Palermo, Italija Italija - Hrvatska 1-2 Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 1996.
8. oktobar 1995. Split, Hrvatska Italija - Hrvatska 1-1 Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 1996.
28. april 1999. Zagreb, Hrvatska Italija - Hrvatska 0-0 Prijateljska utakmica
8. juni 2002. Ibaraki, Japan Italija - Hrvatska 1-2 Svjetsko prvenstvo 2002.
16. august 2006. Livorno, Italija Italija - Hrvatska 0-2 Prijateljska utakmica
14. juni 2012. Poznanj, Poljska Italija - Hrvatska 1-1 Evropsko prvenstvo 2012.
Vrlo vjerojatno jedna od rijetkih reprezentacija koja se moze pohvaliti s takvim omjerom protiv velike Italije. Moze se to vec u ovom ciklusu promijeniti, medjutim podatak sam za sebe je pohvalan.
Doduse, Hrvatska je uvijek bila najjaca protiv najboljih, zato i uziva i dalje taj ugled koji ima i koji ce trebati svejedno popraviti kiksevima pod Stimcem.
...Život za Široki...
Fina skupina.Baš mi je drago da smo dobili meni najmržu reprezentaciju Italije.Jos samo da ih Allegri preuzme i moglo bi ovo biti zanimljivo.
Evo kad @ŠB_Fidelis spomenu omjer protiv Italije i da smo uvijek dobri s njima da si ja ubijem malo dosadu statistikama, da vidimo koliko je Hrvatska stvarno bolja od ovh top repki ili onih koje se barem neki smatraju da su top. One prije 1990. nisam brojao.
Spanjolska - 1 pobjeda - 1 remi - 3 poraza (sluzbene 0-0-1)
Njemacka - 2 pobjede - 1 remi - 2 poraza (sluzbene 2-0-1)
Argentina - 1 pobjeda - 1 remi - 1 poraz (sluzbene 0-0-1)
Portugal - 0 pobjeda - 0 remija - 3 poraza (sluzbene 0-0-1)
Italija - 3 pobjede - 3 remija - 0 poraza (sluzbene 2-2-0)
Brazil - 0 pobjeda - 1 remi - 1 poraz (sluzbene 0-0-1)
Nizozemska - 1 pobjeda - 0 remija - 1 poraz (sluzbene 1-0-0)
Engleska - 3 pobjede - 1 remi - 4 poraza (sluzbene 2-0-3)
Francuska - 0 pobjeda - 2 remija - 3 poraza (sluzbene 0-1-1)
Ukupno - 11 pobjeda - 10 remija - 18 poraza (sluzbene 7-3-9)
Hmmm... Mogu rec da sam ocekivao puno bolje, ali s obzirom da se ove reprezentacije uzimaju kao jace od nas mogu rec da je ovo cak i dobar omjer, jer u 54% utakmica smo ostali neporazeni.
Malo zanimljivih komsija
Bosna i Hercegovina - 4 pobjede - 0 remija - 0 poraza (sluzbene 2-0-0)
Srbija - 1 pobjeda - 1 remi - 0 poraza (sluzbene 1-1-0)
Slovenija - 6 pobjeda - 3 remija - 0 poraza (sluzbene 4-2-0)
Jugoslavija/SCG - 0 pobjeda - 2 remija - 0 poraza (sluzbene 0-2-0)
Ukupno - 11 pobjeda - 6 remija - 0 poraza (sluzbene 7-5-0)
Da imamo jos jednu pobjedu imali bi pobjede u dvije trecine utakmica. Odlicno zvuci i cinjenica od 0 poraza, a zanimljivo da sa Srbijom/Jugoslavijom/SCG nikad nismo igrali niti jednu prijateljsku i da su oni ustvari najtezi protivnik kojeg smo u 4 okrsaja dobili samo jednom uz tri remija, a onih 2-2 na Maksimiru 1999. se cak i kao klinjo sjecam. Puna kuca, svi sute, izbezumljena lica, to mi je tu utakmicu vjerojatno i urezalo u pamcenje.
Zanimljivo da po ovoj statistici BiH dodje kao najveca musterija.
Spanjolska - 1 pobjeda - 1 remi - 3 poraza (sluzbene 0-0-1)
Njemacka - 2 pobjede - 1 remi - 2 poraza (sluzbene 2-0-1)
Argentina - 1 pobjeda - 1 remi - 1 poraz (sluzbene 0-0-1)
Portugal - 0 pobjeda - 0 remija - 3 poraza (sluzbene 0-0-1)
Italija - 3 pobjede - 3 remija - 0 poraza (sluzbene 2-2-0)
Brazil - 0 pobjeda - 1 remi - 1 poraz (sluzbene 0-0-1)
Nizozemska - 1 pobjeda - 0 remija - 1 poraz (sluzbene 1-0-0)
Engleska - 3 pobjede - 1 remi - 4 poraza (sluzbene 2-0-3)
Francuska - 0 pobjeda - 2 remija - 3 poraza (sluzbene 0-1-1)
Ukupno - 11 pobjeda - 10 remija - 18 poraza (sluzbene 7-3-9)
Hmmm... Mogu rec da sam ocekivao puno bolje, ali s obzirom da se ove reprezentacije uzimaju kao jace od nas mogu rec da je ovo cak i dobar omjer, jer u 54% utakmica smo ostali neporazeni.
Malo zanimljivih komsija
Bosna i Hercegovina - 4 pobjede - 0 remija - 0 poraza (sluzbene 2-0-0)
Srbija - 1 pobjeda - 1 remi - 0 poraza (sluzbene 1-1-0)
Slovenija - 6 pobjeda - 3 remija - 0 poraza (sluzbene 4-2-0)
Jugoslavija/SCG - 0 pobjeda - 2 remija - 0 poraza (sluzbene 0-2-0)
Ukupno - 11 pobjeda - 6 remija - 0 poraza (sluzbene 7-5-0)
Da imamo jos jednu pobjedu imali bi pobjede u dvije trecine utakmica. Odlicno zvuci i cinjenica od 0 poraza, a zanimljivo da sa Srbijom/Jugoslavijom/SCG nikad nismo igrali niti jednu prijateljsku i da su oni ustvari najtezi protivnik kojeg smo u 4 okrsaja dobili samo jednom uz tri remija, a onih 2-2 na Maksimiru 1999. se cak i kao klinjo sjecam. Puna kuca, svi sute, izbezumljena lica, to mi je tu utakmicu vjerojatno i urezalo u pamcenje.
Zanimljivo da po ovoj statistici BiH dodje kao najveca musterija.
Nije Raketa, ali razumijes meBlaszczykowski je napisao/la:Švabe pišu da je Raketa zanimljiv Barci. Ako se realizira imali bi igrače u 3 najjača svjetska kluba trenutno.

RIP CITY!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Sretno momku, da afirmira svoj veliki talent u jednom od najvecih svjetskih klubova.
Ocekujem velike stvari od njega u reprezentaciji u buducnosti!
...Život za Široki...
- Titova-Juga
- Kontakt:
I Hercegovinu.Monolog je napisao/la:Da je Štimac selektor, rekao bih da će Hrvatska na kraju biti treća.![]()
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Mandzo i danas gol + asist i izboren penal
. Mogao je dati jos par komada, ali nema veze.

RIP CITY!
Kovačić prikovan za klupu.Više ne dobiva ni onih 30ak minuta,a s obzirom na to da su trenutno šestorica veznih ispred njega u Mazzarijevim planovima ako do kraja sezone skupi 90 minuta bit će uspjeh.
Ja sam uvjeren da ce Kova (nazalost) na ljeto ici iz Intera, Mazzari ga ne simpatizira i to je ocito, ako i bude isa ca volio bi da ode kod Kloppa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Thorir indirektno u izjavama od kada je dosao govori kako Inter treba razvijat mlade igrače i posvetit im više pažnje,davat više prilika,gradit ekipu oko njih tako da se ja s obzirom na to nadam da će Mazzari letit na kraju sezone.Ili da će ga/se opametit.
Inače nedavno je "stručnjak" izjavio kako je Kovačić i previše igrao ove sezone
Inače nedavno je "stručnjak" izjavio kako je Kovačić i previše igrao ove sezone

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rekoh ja, cim narucih Kovacicev dres ovaj ce ga kreten dovesti na rub odlaska iz momcadi, al nema veze, sam nek igra i razvija nevjerojatan talent.
...Život za Široki...
Ovaj plavi mi se i dalje ne svidja. Ove kockice na rukavu nikako mi ne pasu, dres mi je jednostavno ruzan. Ovaj kockasti je ekstra 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Oba standardno predobra i prepoznatljiva, najljepsi dresovi ponovno. 

...Život za Široki...
Meni se bas svidja gostujuci,domaci je kao i uvijek perverzija 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ja bi volio da nekad dobijemo neki pravo retro dres s kragnicom i onim snjirama ako su dozvoljene uopce
Nesto kao sto nose oni iz Montevideo, Bog te video. Plav dres s crvenim detaljima. Dole sve bijelo, bez kockica i saranja. To mozda uzet za neku posebnu prijateljsku. Jos natjerat igrace da nose svi crne kopacke 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.