Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la bagrcavi » 22 okt 2012, 18:36

Ma nisi ti dobar :lol: Čuj nema igrača na svijetu koji je predobar za Milan.Gotivim ih, draga su mi ekipa, ali ti pretjeruješ baš.Trenutno Milan ima glupog trenera i par igrača koji zaslužuju igrati u takvom klubu.Igrači tipa Mesbah, Yepes, Bonera pa i Antonini nisu za Milan.
A što se tiče Mireta, realno gledajući u ovom Milanu bi imao mjesta u prvih 11 zajedno sa Montolivom, Boatengom, i Nocerinom.
DRUG NEBI TI PUNCA

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 22 okt 2012, 20:09

voltron30 je napisao/la:
Hajd' ne lupaj. Voliš Milan i O.K. ali poštedi nas nebuloza zbog strasti prema Milanu.
kakve strasti, o čemi pričaš, kada je to Pjanić postao prevelik igrač za sedmerostrukog prvaka Evrope? i šta je konkretno nebuloza? možda što sam napisao da bi Milan s Arapom na čelu kupio 10 boljih veznjaka od Pjanića. nije da ih nema, ima ih

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 22 okt 2012, 20:29

Pa Milan ima jednu od najmladjih ekipa u Italiji sa mladim igracima tipa El Shaarawy i De Sciglio koji garantuju blistavu buducnost. Ako bi Pjana dosao u Milan bio bi jedan od igraca koji ce nositi Milan u narednih 10 ili 15 godina, jer kao sto znamo veliki klubovi ne propadaju nego samo smjenjuju uspjesne i manje uspjesne cikluse. Trenutno je poslovanje vraceno u +, te je ova sezona prakticki zrtvovana.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 okt 2012, 20:46

U kom pravcu ide Milan vidicemo u narednom periodu, ako prodaju uskoro Boatenga ili El Sharawia onda je to konacni znak da je Silvio digo ruke od kluba.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 okt 2012, 20:19

http://sportsport.ba/ino_fudbal/di-fran ... opte/90350" onclick="window.open(this.href);return false;

Nekadašnji igrač Rome o Pjaniću
Di Francesco: Pjanić mora naučiti da se kreće bez lopte

Nekadašnji igrač Rome, Eusebio Di Francesco govorio je u svom intervjuu o temama koje se tiču Rome, a posebno se osvrnuo na jednog od najboljih igrača rimske Vučice, našeg Miralema Pjanića.

"On svakako mora da radi na sebi i da se poboljša, ali on je dobar veznjak. Ukoliko se još samo nauči kretati sa loptom, može samo napredovati", rekao je Di Francesco te je dodao:

"Trebat će mu vremena da se navikne na poseban način rada, a ako bude kvalitetno igrao na svojoj poziciji imat će dosta uticaja na igru Rome".

Pjanić zbog problema sa povredom nije imao baš najbolji početak sezone, a dosadašnjih osam utakmica Serije A je samo u dvije počeo u prvih 11.

:cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 okt 2012, 21:09

Kakva glupa konststacija, eto Pjanic se ne kreće dobro sa loptom! Grohotom se smijem!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 okt 2012, 07:35

Pjanic? Sembra un po' fuori contesto nella Roma zemaniana...
"Sicuramente deve lavorare e migliorare, per me è un buon intermedio. Se capisce che deve muoversi anche senza palla, può solo crescere. Secondo me siamo all'inizio: serve tempo per metabolizzare un certo tipo di lavoro e lui può interpretare il ruolo con qualità, perché ha dei mezzi notevoli. Deve solo mettersi in testa di avere maggiore predisposizione ad andare senza palla, specialmente se ha Totti vicino".

''Sigurno je da jos uvijek treba raditi i napredovati, ali po meni je jako dobar veznjak. Ukoliko poboljsa kretanje bez lopte, moze samo rasti kao igrac. Ako pitate mene, ispocetka je poprilicno tesko 'svariti' nove (zemanove) metode rada ali Pjanic svoju ulogu moze odigrati kvalitetno jer posjeduje jako bitne karakteristike. Jedino sto treba unaprijediti je kretanje bez lopte, pogotovo ukoliko se na terenu nalazi blizu Tottija.''

dakle, pjanic ne mora nista 'nauciti' nego poboljsati tj prilagoditi svoju kretnju sistemu kojeg zeman forsira u kojem je igrac slicnih karakteristika tj totti bog i batina (sasvim zasluzeno i opravdano). isto tako di francesco se nista 'posebno nije osvrnuo na pjanica tokom intervjua' kako su nasi vrli novinari napisali nego mu je postavljeno konkretno pitanje u kojem je receno kako 'cini se da se pjanic nije najbolje snasao u zemanovoj formaciji'. dao je svoje misljenje i o de rossiju i ostatku veznog reda tako da prije nego sto se dezurna ekipa upali k'o kutnjak, bacite pogled na originalni tekst pa kritikujte covjeka kojem ni krivom ni duznom jhebaste mater :mrgreen: prema ovome sto je sportspor.ba napisao dalo bi se zakljuciti da je di francesco nicim izazvan, onako sam od sebe naveo kako se pjanic ne zna kretati bez lopte te da je krajnje vrijeme da to nauci . . . miralem aBd iduci tekmu pocinje od prve minute jer mislim da je sada 100% spreman, a ako slucajno ostane na klupi onda cu se i ja zabrinuti.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 okt 2012, 14:13

Mislim da bi Pjanic trebao vec u Januaru preseliti u Englesku to bi mu bilo najbolje... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 okt 2012, 15:47

Ma jadsno je da prevodi nisu uvjek mjerodavni ,a hama i translateom se sluze pa to ispadne sataras...Ko ce koga tako kritikovat ,osim nasih forumasa Safeta ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2012, 16:03

Ma Google translate cuda cini, na jednom drugom poznatom portalu su objavili izjavu Salihovica: "Igrao sam kao gov*n*o!" I to poslije utakmice gdje su lose odigrali i gdje je on povrijedio nekog igraca.

No kopirali su ustvari sa jednog njemackog portala, gdje je pisalo: "es ist halt scheiße gelaufen", sto otprilike znaci "lose nam je islo/utakmica se lose razvijala". U toj recenici je rijec "Scheiße" sto bukvalno znaci gov*no, ali u tom kontekstu znaci "lose" i nije toliko vulgarno. Tesko za objasniti. :D Uglavnom to mi je ostalo u sjecanju sto se tice Google translate i nasih portala. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 okt 2012, 16:36

Principatus je napisao/la:Ma Google translate cuda cini, na jednom drugom poznatom portalu su objavili izjavu Salihovica: "Igrao sam kao gov*n*o!" I to poslije utakmice gdje su lose odigrali i gdje je on povrijedio nekog igraca.

No kopirali su ustvari sa jednog njemackog portala, gdje je pisalo: "es ist halt scheiße gelaufen", sto otprilike znaci "lose nam je islo/utakmica se lose razvijala". U toj recenici je rijec "Scheiße" sto bukvalno znaci gov*no, ali u tom kontekstu znaci "lose" i nije toliko vulgarno. Tesko za objasniti. :D Uglavnom to mi je ostalo u sjecanju sto se tice Google translate i nasih portala. :D
U bukvalnom i prenesenom smislu Scheizonja znaci sranje.
Zato se vecinom to koristi kad se nesto ''uprska'' :mrgreen:
Pjanica zeza sto nije navikao na blesave treninge Zemana tipa Magatha.Ovaj nema granicu sa ''mucenjem''igraca zato mu je vazda pola povrijedjenih.A onda nakon par povredica,igraci strahuju od slijedece povrede,pa izgleda kao da hodaju po jajima na terenu.U zadnjoj tekmi kad su skontali da imaju 200% bolju kondiciju od Genovljana tek tada su ih ubili trkom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 okt 2012, 14:24

Ako i sljedecu krene sa klupe eh onda vec imamo problem :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 okt 2012, 12:06

Eh eto valja pocet i zemanu **** mater polako joj jesmo baksuzi cuj ti njega allaha ti imam 7 igraca u veznom redu i svi su mi vazni ahhahaha

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 okt 2012, 12:26

U formaciju koju forsira Zeman, očito se ne uklapa naš Pjanke, ne odgovara mu potencijalna pozicija koju bi igrao te treba da " trpi ", a kako on ne zna trpiti na svojoj ne prirodnoj poziciji, dobijemo ovo trenutno stanje.
Nadam se da će prihvatiti trenutno stanje kao fakt i boriti se za svoju poziciju u timu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 okt 2012, 12:49

zizu1991 je napisao/la:U formaciju koju forsira Zeman, očito se ne uklapa naš Pjanke, ne odgovara mu potencijalna pozicija koju bi igrao te treba da " trpi ", a kako on ne zna trpiti na svojoj ne prirodnoj poziciji, dobijemo ovo trenutno stanje.
Nadam se da će prihvatiti trenutno stanje kao fakt i boriti se za svoju poziciju u timu.
Ne kontam ko se onda uklapa bez obzira na to ko se i uklapa nije veci potencijal i igrac od pjanica glupost , i roma je osrednja ekipa igraju bez pjanica slicno je nesto kad ga mi nemamo u reprezentaciji , da hoce otic mrzim ali ne znam zasto mozda zato sto sam bosanac pa tako posmatram mrzim to sto ga ne cijene svi ga kuju u zvijzede i onda na kraju na klupu volio bi da ode negdje gdje ce se po njemu radit igra a ne po totiju koji ima 36 godina . Na stranu to sto je totti legenda rome italijanske lige pa sigurno i jedan od najboljih veznjaka svih vremena kapa dole za njega ali ni alex freguson ne poredjuje igru giggsu koji je isti vrag kao i totti. Nisam zadovoljan bio od pocetka prelaskom u romu ok je ekipa i sve ali jednostavno nemaju trenera koji ce ih lansirat u sami vrh italijanske lige a pjanicu bas ne lezi da sad igra u ekipi koja ne moze izboriti niti europa ligu. Nadam se da ce poceti veceras ali bez obzira na to nisam zadovoljan situacijom u njegovom klubu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 okt 2012, 13:03

Ne sviđa se ni meni njegova situacija u klubu, al da se uklapa u tehničko - taktičke zamisli Zemanove igre, ne bi ovaj razmišljao da li je Pjanić igrati.
Ja nemam ništa protiv Pjanića, volim ga kao i svi mi, no nek' se bori za sebe, pa šta bude.
Malo ga je i povreda omela, pa su neki drugi igrači uspjeli da se utrpaju u prvi tim, i sada još nije 100 % spreman, tako da ne treba odmah očekivati da se sve vrati na staro.
Što se tiče Tottija, pa neće on nego možda još jednu godinu, a on je ikona Rome, i tamo drže do igrača koji daju 100 % od sebe i trude se, a to Totti radi otkako je u Romi.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 okt 2012, 13:07

zizu1991 je napisao/la:Ne sviđa se ni meni njegova situacija u klubu, al da se uklapa u tehničko - taktičke zamisli Zemanove igre, ne bi ovaj razmišljao da li je Pjanić igrati.
Ja nemam ništa protiv Pjanića, volim ga kao i svi mi, no nek' se bori za sebe, pa šta bude.
Malo ga je i povreda omela, pa su neki drugi igrači uspjeli da se utrpaju u prvi tim, i sada još nije 100 % spreman, tako da ne treba odmah očekivati da se sve vrati na staro.
Što se tiče Tottija, pa neće on nego možda još jednu godinu, a on je ikona Rome, i tamo drže do igrača koji daju 100 % od sebe i trude se, a to Totti radi otkako je u Romi.
Ali pazi ZEMANOVE igre cekaj zeman je tamo legenda jer je lud i borben i sve ali taj covjek nije nikad nista osvojio i spada u neke prosjecne trenere u italijanskoj ligi. Sjeti se samo kolko je prosle godine povjerenja u njega imao enrike koji isto nije nikakav trener ali makar je vece ime od ovog. I ja sam za to da se bori naravno ali on se bori sa necime sto ne moze pobjediti ne moze se trazit od pjanica da je on fizicki spreman kao totti ili de rossi svako vidi da je omalen i da mu fizicka sprema nije jaca strana ali takav je ozil pa rastura u realu. Ne kazem ja neka totti igra jos 5 godina volim ga stvarno ali ne moze se zasnivati igra na tottiju kao sto i sam kazes uskoro ce da ide i onda valja ispocetka sve umjesto da se vec sada pirprema teren za to kad ne bude tottija u igri...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 okt 2012, 13:10

Znam ja sve to, i za Pjanića, i za Tottija, o njegovoj spremi.
Ja ne govorim za fizičku spremu da trči k'o Totti, al Zeman je poznat po svojim treninzima i mučenju igrača, koji to prođu, nemaju problema na tekmama, dok je Pjanić krhak i još uvijek se adaptira na taj način rada i kada se to desi, nećemo se trebati brinuti za Pjanića.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 okt 2012, 13:15

zizu1991 je napisao/la:Znam ja sve to, i za Pjanića, i za Tottija, o njegovoj spremi.
Ja ne govorim za fizičku spremu da trči k'o Totti, al Zeman je poznat po svojim treninzima i mučenju igrača, koji to prođu, nemaju problema na tekmama, dok je Pjanić krhak i još uvijek se adaptira na taj način rada i kada se to desi, nećemo se trebati brinuti za Pjanića.
Da ali ja mislim da se zeman nece zadrzati duze od ove sezone vlasnici kluba su ulozili dosta para i ekipa je mlada ocekuju vec da se napravi neki kostur i da se ostvare fini rezultati tj plasman u LP cisto sumnjam da ce biti zadovljni i europa ligom , a opet isto tako cisto sumnjam da ce ovi i to izboriti ovakvom igrom ... Tako da na kraju to svo mucenje pjanica ce ispast samo godina koja je bacena u nista dobro ne nista bit ce eto fizicki spremniji ali sta mu to vrijedi ako ulazi po 15 minuta...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 okt 2012, 13:19

Ma dobro, ovo je sada trenutno, ne mora da znači da će se ovaj princip nastaviti, i da će dobivati minute na kapaljku, vidjeti ćemo sve.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.