Ponos Torina je napisao/la:AMAURI-A U ZATVOR POSLAT on za Famos nebi mogao igrati
Amauri i Gomez iz Bayerna najgori napadaci svih vremena,odigraju sezonu iz snova,poslije ih nebi ni Amor Masovic vratio iz mrtvila

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ponos Torina je napisao/la:AMAURI-A U ZATVOR POSLAT on za Famos nebi mogao igrati
Amauri i Gomez iz Bayerna najgori napadaci svih vremena,odigraju sezonu iz snova,poslije ih nebi ni Amor Masovic vratio iz mrtvila
gledao sam drugo poluvrijeme.. eh to je druga stvar, kakva je njegova pokretljivost, ubrzanja, okretnost.. ali kad trci pravolinijski tada je fkt brz..ultrasstyle_tz je napisao/la:jesi ti gledao sinoc tekmuItalia je napisao/la:De Ceglie uopste nije spor brate,pa prije se traktor okrene a nena kakva reaguje nego on,mozda nije spor u pravolinijskim sprintevima, ali okretnost i reakcija nula. Salzburgova krila razmijene 2 pasa ,nekad i vise dok se on postavi,ne smijem ni zamislit kako bi to izgledalo protiv Messija recimo ili Balea
I ti jarane sa jednom kloca na drugogarmageddon666 je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:AMAURI-A U ZATVOR POSLAT on za Famos nebi mogao igrati
Amauri i Gomez iz Bayerna najgori napadaci svih vremena,odigraju sezonu iz snova,poslije ih nebi ni Amor Masovic vratio iz mrtvila![]()
![]()
Brate sto me nasmija sa ovim...Svaka cast,nisam se odavno ovako nasmijao xD Inace igram onlinefootballmanager,vodim Genou i kupio Amauria od Juveta haha proslo vise od pola sezone lik nije gola dao,dakle morao ga prodati doveo Benzemu xD hahaha
opucao kao po dlakama...odbranio mu golman !!Ponos Torina je napisao/la:Krasic iscenirao penal za Juve![]()
Laquinta promasio penal....Nepravda se ispravlja![]()
Neznam znam da je govorio Del Nerriju kad je izlazio da su ga cigani prokleli i da nece vise da igra,nista mu nepolazi za nogom.....DAVID VILLA 7' je napisao/la:sto je amauri izasao povreda ili ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.