Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bazinga12345
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Bazinga12345 » 01 jan 2018, 16:14

Neandertalac je napisao/la:Koga ja vrijeđam? Samo pričam kako stvari stoje, to što ste se našli uvrijeđeni, puca mi slijepo crijevo.

Je li i vama Tuđman pozitivna ličnost?

Evo pitanje, odgovorite i ja se pokupim sa teme.
Nije. Haj sad razguli.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jan 2018, 16:15

Bazinga12345 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Koga ja vrijeđam? Samo pričam kako stvari stoje, to što ste se našli uvrijeđeni, puca mi slijepo crijevo.

Nije. Haj sad razguli.
Može li osoba kojoj je Tuđman pozitivna ličnost biti selektor reprezentacije BiH?

Razmišljaj malo tom praznom glavom.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Luigi88
Kontakt:

Post Postao/la Luigi88 » 01 jan 2018, 16:21

Neandertalac je napisao/la:
Bazinga12345 je napisao/la:

Nije. Haj sad razguli.
Može li osoba kojoj je Tuđman pozitivna ličnost biti selektor reprezentacije BiH?

Razmišljaj malo tom praznom glavom.
Moze, Ciro je vec bio, a i Baka Sliskovic

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jan 2018, 16:22

Evo ovo je zadnji odgovor tebi. Meni nije, ali ne znaci da je svatko kome jest los covjek a pogotovu los strucnjak. To u ovoj raspravi uopce nije vazno jer ste donedavno makar vi navijaci Zeljeznicara bili poznati po tome da mozete tolerirati nekakva drugacija misljenja I postupke iz proslosti. I igracima I trenerima. Nevazno je ovo covjece za temu.
Nemoj vrijedjat ljude jer upropastavas ovaj forum. Onaj Fanaticos je meni krv popio na temi TSS I nikad ga nisam uvrijedio a ispalo je da je u pravu. Ti tako lako povlacis uvrede na racun ostatka forumasa da sam blizu da se ispisem sa njega. Znam da te boli ..... ali eto. Uhvati se pravih argumenata I opleti a uvrede preskoci brate. Za svoje zdravlje.
Zaboravio sam "sretna nova 2018".
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 01 jan 2018, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 01 jan 2018, 16:26

joj ljudi, vi na prvi dan nove godine nasli raspravljati sa jednim, ciji nick sve kaze, i drugim koji, jadnik, poprska sve zivo na forumu:-)

ja tebi dubrovnice jos prije dva mjeseca rece nemoj, ne vrijedi bolan, dzaba se zivciras jer svako normalan moze vidjeti da pises iskreno i iz ljubavi prema ovoj drzavi.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 jan 2018, 16:44

Pa razmisli dobro, možda i skontas.
Dečko je uspio i svaka mu čast.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 01 jan 2018, 16:47

Blagoje je napisao/la:Kojih gafova?
Prico je Ciro mislim svašta prije nego što je selektor posto, mozda i gore nego tri prsta ali ne da mi se sad u to uvlacit...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jan 2018, 17:40

Da hoce vise i taj 4.1.2018.godine doci i imenovanje novog selektora, pa da se ova ponajgora tema u povijesti zakljuca...da ne citam vise kako Virto prska samoga sebe i kako se nekim cudom radjaju iscezle rase...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 jan 2018, 18:01

Mislim da pretjeruju obe strane. Niti jedan od ovih ljudi nije u velikoj prednosti u odnosu na drugog po pitanju znanja, autoriteta... Vrlo slični i nećemo dobiti niti izgubiti kojeg god da izaberemo. U oba slučaja, po meni, treba zanemariti klupske uspjehe jer oni nisu mjerodavni u opisu posla jednog selektora jer Meša je možda odličan trener ali je vrlo loš selektor. Posao selektora i trenera se dobro razlikuje, trener može da svoj sistem ubaci u ekipu maksimalno dok to selektor ne može. On se mora prilagoditi igračima koje ima i sistemu i iz njega izvlačiti maksimum.

I jedan i drugi imaju svoje minuse i prednosti i kad se sve sabere i oduzme dođemo na isto i nećemo pogriješiti kojeg god da izaberemo. Meni najgore što još uvijek nemamo selektora, to je najgora stvar i tu je pokazan sav amaterizam ovog saveza i ljudi koji odlučuju, ovo je moralo biti završeno u roku od mjesec dana.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Luigi88
Kontakt:

Post Postao/la Luigi88 » 01 jan 2018, 18:19

Morz je trenerski anonimus, igracki da ne govorim, robi je nekadasnji igrac barce i reala, svjetski prvak sa zvezdom, treci na svijetu s hevatskom, trener zvezde, azerbejdzana, turskih klubova... Razlika je nebo i zemlja

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 01 jan 2018, 18:20

Kandidati su slabi. Sa Amarom definitivno prestajem pratit repku. Znaci poraz navijaca BiH i pisanje po svima osim simpatizera Zelje. Sa Prosineckim isto neki prosjek ne vidim neki pomak. Mozda bi bili malo interesantniji regionu i MOZDA bih se neki novi igrac pridobio ako postoje sanse...savez mi je ogadio loptu kako god

Luigi88
Kontakt:

Post Postao/la Luigi88 » 01 jan 2018, 18:22

Robi ce donijeti pomirdbu jer je omiljen i kod hrvata i kod srba a i kod bosnjaka bi bio...rezultati akk budu dobri mogla bi reprezentacija prvi put zaigrati u mostaru ili banja luci

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 jan 2018, 18:28

Luigi88 je napisao/la:Morz je trenerski anonimus, igracki da ne govorim, robi je nekadasnji igrac barce i reala, svjetski prvak sa zvezdom, treci na svijetu s hevatskom, trener zvezde, azerbejdzana, turskih klubova... Razlika je nebo i zemlja
Igračke uspjehe ne treba uopšte gledati jer bi po tome Maradona morao biti vrhunski trener a nije. Mislim da neće biti prevelika razlika koji god da dođe, slični treneri.

Damir Dzumhur!!!!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 jan 2018, 18:29

Ja sam mišljenja da će savez izglasati Amara. U ovih prethodnih par mjeseci se pripremao teren za to. Prvo ovo odugovlačenje, lobiranje, medijska kampanja, pa onda cirkus sa Kodrom, pa priča kako nas niko neće... Sve se radilo s ciljem da Amar Osim postane novi selektor. Ono što me zanima je kako će gospoda iz RS glasati. Predložili su Prosinečkog, pa bi sada bilo tragikomično da glas ode Amaru. To bi bio šlag na tortu ove hajke nastale oko izbora novog selektora.
Kako god, vidjećemo za par dana.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 01 jan 2018, 18:33

Unofficialpage je napisao/la:Mislim da pretjeruju obe strane. Niti jedan od ovih ljudi nije u velikoj prednosti u odnosu na drugog po pitanju znanja, autoriteta... Vrlo slični i nećemo dobiti niti izgubiti kojeg god da izaberemo. U oba slučaja, po meni, treba zanemariti klupske uspjehe jer oni nisu mjerodavni u opisu posla jednog selektora jer Meša je možda odličan trener ali je vrlo loš selektor. Posao selektora i trenera se dobro razlikuje, trener može da svoj sistem ubaci u ekipu maksimalno dok to selektor ne može. On se mora prilagoditi igračima koje ima i sistemu i iz njega izvlačiti maksimum.

I jedan i drugi imaju svoje minuse i prednosti i kad se sve sabere i oduzme dođemo na isto i nećemo pogriješiti kojeg god da izaberemo. Meni najgore što još uvijek nemamo selektora, to je najgora stvar i tu je pokazan sav amaterizam ovog saveza i ljudi koji odlučuju, ovo je moralo biti završeno u roku od mjesec dana.
Slazem se. No ipak smatram da je dobro da trener ili selektor ima i igrackog znanja a tu se Robert i Amar ne mogu poredit. Imam iskustva s trenerima koji nisu imali igrackog znanja. Katastrofa...

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 01 jan 2018, 18:40

Unofficialpage je napisao/la:
Luigi88 je napisao/la:Morz je trenerski anonimus, igracki da ne govorim, robi je nekadasnji igrac barce i reala, svjetski prvak sa zvezdom, treci na svijetu s hevatskom, trener zvezde, azerbejdzana, turskih klubova... Razlika je nebo i zemlja
Igračke uspjehe ne treba uopšte gledati jer bi po tome Maradona morao biti vrhunski trener a nije. Mislim da neće biti prevelika razlika koji god da dođe, slični treneri.
uno, ti si meni kralj majke mi..
ovdje pises kako uopste ne treba gledati igracke uspjehe...u postu iznad kako ne treba gledati klupske uspjehe, pa sta onda gledati haha.
ostaju ti onda samo reprezentativni, a tu onda amar ne moze u isti kos sa robertom jer je jedan vodio nekog a drugi nije....
priznaj da ti se amar gadi ali da to ne smijes napisati zbog jarana shminke hahaha

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 jan 2018, 18:48

babino je napisao/la:uno, ti si meni kralj majke mi..
ovdje pises kako uopste ne treba gledati igracke uspjehe...u postu iznad kako ne treba gledati klupske uspjehe, pa sta onda gledati haha.
ostaju ti onda samo reprezentativni, a tu onda amar ne moze u isti kos sa robertom jer je jedan vodio nekog a drugi nije....
priznaj da ti se amar gadi ali da to ne smijes napisati zbog jarana shminke hahaha
Normalno da nećemo gledati igračke uspjehe jer oni u trenerskom/selektorskom poslu ne vrijede i ne znače ništa. Klupske uspjehe zašto se trebaju previše gledati sam objasnio i mislim da je sve jasno. Šta ćemo gledati? Da li je ta osoba taktički i formacijski potkovana, da li smije neke radikalne poteze uraditi, da nije ziheraš...

A ovo zadnje, ja iznosim svoje mišljenje, i vidim da već u nekoliko navrata to spominješ, ja nisam shminking glasnogovornik ali s nekim se stvarima slažem s njim u vezi s teniskim temama. Molit ću da ubuduće zaobilaziš i ne koristiš ovo.

Damir Dzumhur!!!!

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 01 jan 2018, 18:55

Unofficialpage je napisao/la:
babino je napisao/la:uno, ti si meni kralj majke mi..
Normalno da nećemo gledati igračke uspjehe jer oni u trenerskom/selektorskom poslu ne vrijede i ne znače ništa. Klupske uspjehe zašto se trebaju previše gledati sam objasnio i mislim da je sve jasno. Šta ćemo gledati? Da li je ta osoba taktički i formacijski potkovana, da li smije neke radikalne poteze uraditi, da nije ziheraš...

A ovo zadnje, ja iznosim svoje mišljenje, i vidim da već u nekoliko navrata to spominješ, ja nisam shminking glasnogovornik ali s nekim se stvarima slažem s njim u vezi s teniskim temama. Molit ću da ubuduće zaobilaziš i ne koristiš ovo.
Kako ne treba, jesil igro lopte u nekom klubu? Sumnjam da bi tako govorio...

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 01 jan 2018, 18:58

Amar preuzima Vrbanjusu Braco dao ostavku

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 jan 2018, 18:58

Vratnik10 je napisao/la:Kako ne treba, jesil igro lopte u nekom klubu? Sumnjam da bi tako govorio...
Na igračke ne trebamo jer može on igrati u velikom klubu ali ne mora značiti da će znati kako da svoje zamisli prenese drugim igračima, nisu bitni ti uspjesi. Milion odličnih igrača su kao treneri loši, ne znaju voditi ekipu.

Damir Dzumhur!!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], Proximic, zikerrz21 i 32 gosta.