Evo vam primjer 1001 noc, ona zena trazi od burhana nekakve radnje, kuce itd, burhan joj htio dat samo kucu i radnju ,a onda hoce vise, e pa na kraju je dobila, umal ne rekoh ...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sutra sa Rudarom, 16.02. sa Sirokim i 18.02. sa Tobolom ako se sta ne promjeni.Grbavica moj zivot je napisao/la:Zar nismo trebali danas protiv R.P. igrati ?
Dobar tempo utakmica,bas kako treba,a i protivnici po mjeri,po meni sasvim dovoljno da se konacno uigramo za prvo kolo i nastavak prvenstvaStole iz Bora je napisao/la:Sutra sa Rudarom, 16.02. sa Sirokim i 18.02. sa Tobolom ako se sta ne promjeni.Grbavica moj zivot je napisao/la:Zar nismo trebali danas protiv R.P. igrati ?
Hvala mislio sam da je danas,tri fine utakmice za uigravanje ekipe i takticke delikateseStole iz Bora je napisao/la:Sutra sa Rudarom, 16.02. sa Sirokim i 18.02. sa Tobolom ako se sta ne promjeni.Grbavica moj zivot je napisao/la:Zar nismo trebali danas protiv R.P. igrati ?
Sutra je u 15:00h tekma.Stole iz Bora je napisao/la:Sutra sa Rudarom, 16.02. sa Sirokim i 18.02. sa Tobolom ako se sta ne promjeni.Grbavica moj zivot je napisao/la:Zar nismo trebali danas protiv R.P. igrati ?
Sto to ?domorocki je napisao/la:kakav crni Bajro više!onolikog čovjeka a veće p*čkic* još nisam u Želji vidio!
to je suština.Samo izrazito nerealan čovjek, sklon gore navedenim stvarima, može da očekuje da klub iz BiH(koja nema za kifli), sa ulaganjem u sport koje se izražava u 0,01 ili 0,02 procenata(sad lupam, al nisam daleko od istine), lošom infrastrukturom kod skoro svih klubova, korumpiranim savezom, upetljanom politikom, fudbalskim antitalentima koji se motaju oko NS-a, razočaranim i na rubu egzistencije gledaocima, može očekivati tako nerealan pomak. Sad su igrači limitirani, ultimativno tražimo Europu, nećemo da nam se dešava Hapoel, hoćemo da se barem tačkamo sa Bugarima.
Ne znam koliko si upućen ali Nyema je (ili će) potpisati ugovor na 6 mjeseci. Mislim da ti to dovoljno govori. Posjeduje izvjesni kvalitet, ali Amar mu je ponudio ovaj ugovor iz razloga što ne zna kako će se snaći u ovoj našoj ligi. Ako se adaptira, bit' će mu ponuđen ugovor na 2-3 godine. Imam mišljenje da je "školovaniji" (valjda ćeš ovo razumjeti) od naših ostalih odbrambenih igrača. Što se atmosfere među igračima tiče, stvarno je na vrhunskom nivou i svako očekuje bar jedan trofej. I još to zadnje, napadače imamo. Amar neće tražiti više. Imamo Lazara (kojem je propala prodaja u Kazahstan), Bajru, Baljića i Nikolića. Naravno da to nisu oni ubojiti, klasni napadači, ali tipovi napadača kakve Amar forsira. Lijep pozdrav.melanholicar je napisao/la:Može li neko nešto više reći o Nyemi,je li se snašao kako,igra li ,nisam nešto naročito imao priliku čitat,kakvi su utisci na treninzima,te me zanima hoće li u lijepu Grbavicu stići taj famozni špic?