FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo kakva pobjeda, samo da prođemo i onda raspoloženi u Trebinje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
aBd, ali si mi najaci kad to postavis:VOLIM.., to tigre kralju.ramiral je napisao/la:Samo neka prođu i neka se niko ne povrijedi...
VOLIM VOLIM VOLIM...

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Gradina je vjerovatno najslabija ekipa u ligi, zajedno sa Radnikom i njima je Kup u drugom planu. Očekujem izmješane sastave na obje strane i sigurnu pobjedu od 2-3 gola razilke.
Žare konačno daje gol
, imam osjećaj.
Osvrt na cijene ulaznica. Vidim i na našem forumu se polemiše.
Po mom mišljenju, sjever bi uvijek trebao biti 3KM za najvjernije navijače, istok 5, a zapad u zavisnosti od rivala. Imamo vjerovatno najskuplje ulaznice u ligi, a rezultati su do ove sezone ispod očekivanja bili.
Neki kažu da marka, dvije ne znači i da ne utiče na posjetu, ali nije tako. Pogotovo srednjoškolci i studenti, čija populacija i čini najveći dio publike, bar one na sjeveru. Nekad smo imali 2-3000 bez obzira na protivnika na sjeveru, sada je to značajno palo. Veliki razlog leži i u cijenama, marka-dvije, a Bgm i tri (tri je nekad bio Sjever, sad šest uglavnom) ipak znači. Svjesni smo gdje živimo, realno i nemojte govoriti da nije tako, kad jeste.
Po meni, cijene moraju biti niže. Ne govorim zbog sebe, naravno, jer ja nemam s tim problema hvala Bogu, ali sjever treba biti 3 KM uvijek, istok 5, zapad 7. Jače utakmice malo pojačati i to je to.
SARAJEVO ŠAMPION
Žare konačno daje gol

Po mom mišljenju, sjever bi uvijek trebao biti 3KM za najvjernije navijače, istok 5, a zapad u zavisnosti od rivala. Imamo vjerovatno najskuplje ulaznice u ligi, a rezultati su do ove sezone ispod očekivanja bili.
Neki kažu da marka, dvije ne znači i da ne utiče na posjetu, ali nije tako. Pogotovo srednjoškolci i studenti, čija populacija i čini najveći dio publike, bar one na sjeveru. Nekad smo imali 2-3000 bez obzira na protivnika na sjeveru, sada je to značajno palo. Veliki razlog leži i u cijenama, marka-dvije, a Bgm i tri (tri je nekad bio Sjever, sad šest uglavnom) ipak znači. Svjesni smo gdje živimo, realno i nemojte govoriti da nije tako, kad jeste.
Po meni, cijene moraju biti niže. Ne govorim zbog sebe, naravno, jer ja nemam s tim problema hvala Bogu, ali sjever treba biti 3 KM uvijek, istok 5, zapad 7. Jače utakmice malo pojačati i to je to.
SARAJEVO ŠAMPION

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Veceras sa pola snage pobijediti Gradinu i spremati se za Trebinje. Sto se mene tice moze i 1:0 samo da se niko ne povrijedi i da maximalno spremni udjemo u nastavak ove nase lijepe PL 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne znam šta je tu čudno, i šta vam to smeta? SS.ba je dobro napisao jedan text u smislu 'Da li treba neko da pogine, da bi se uvele zabrane?'Hordas Doboj je napisao/la:Vijest na koju mi se povraca! E moj Ivice! NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIJECIT HORDANJE!!!
Pa, što da se radi?
- Nema puno dilema. Ponovo ćemo uvesti zabranu organiziranog odlaska gostujućim navijačima na utakmice.
Iako Vas je dio medija i javnosti stavio na stup srama zbog prošlogodišnje odluke o zabrani, ispada da je to bio dobar potez.
- Prije nego što smo ukinuli zabranu za navijače bilo je veoma mnogo lobiranja sa svih strana, i medijskih i političkih, da povučemo odluku i, takoreći, vratimo publiku na stadione. Sada se pokazuje koliko smo bili u pravu. Praktično, nismo napravili ništa, ovo sada je još gore nego što je bilo. Pogriješili smo što smo skinuli zabranu, trebalo je tako i ostati.
Bar mi, navijači Sarajeva, znamo kako je izgubiti brata(čitaj: Vedran Puljić), i mi bi prvi trebali ovo podržati, iako mi nikakve veze nemamo sa ovim.
@utakmica - Volio bi vidjeti igrače koji su više sjedili na klupi tokom ovih 6 utakmica. Jes' da nema slabih protivnika, ali ipak je to Gradina kojoj je jedini cilj trenutno opstanak u PL.
4.10.2009.
Grlo se deralo uz taj poklič...DevilS je napisao/la:aBd, ali si mi najaci kad to postavis:VOLIM.., to tigre kralju.ramiral je napisao/la:Samo neka prođu i neka se niko ne povrijedi...
VOLIM VOLIM VOLIM...
Sjećam se protiv Leotara 2003.. Đine sjedi, gleda tekmu... Sjever navija, špica, ovo-ono... tad smo ih glat maznuli 2:0
Nekako spontano krenu ''Đine javi se! Đine javi se'' grmi tribina.... on kuha, ne može da izdrži... ponese ga raja i ustade te još jednom gromko povede...
VOLIM VOLIM VOLIM....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Slazem se u potpunosti s tobom jer mislim da kolko god mi voljeli svoj klub cinjenica jest da nije normalno da imamo extra rezultate a nikad losiju posjetu ovo bi definitivno trebala uprava da shvati i vidi sta kako, jer razumijem da klub mora pokusat zaradit al nas mentalitet a i Bogami djep nije bas u skladu ambicija i zelja uprave a i realne situacijeSarajevo1946 je napisao/la:Gradina je vjerovatno najslabija ekipa u ligi, zajedno sa Radnikom i njima je Kup u drugom planu. Očekujem izmješane sastave na obje strane i sigurnu pobjedu od 2-3 gola razilke.
Žare konačno daje gol, imam osjećaj.
![]()
SARAJEVO ŠAMPION

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Imamo najskuplje karte u državi, ali eto, opet se za naše uslove zbog tih cijena karata skupi koliko-toliko na stadionu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
u koliko je utakmica i ima li se gdje gledat ?''?
19:30h, nema tekme na TV-u.
Neki link ili ?High je napisao/la:19:30h, nema tekme na TV-u.
nista znaci,ja kontao to Sarajevo sve ima ...
Mislim da ne bi bilo lose ovako sredit situaciju a to da se na sjever moze uci samo sa clanskim kartama i time prije svega da se ocisti od ljudi koji samo gledaju utakmicu a da se istok i zapad malo spuste cjene npr. 4-6 KM pa bujrum nek ljudi na miru gledaju tekmu I jos jedna stvar malo se i treba gledat ko nam je protivnik jer znam bruku raje koji sad idu samo na ove jace tekme a utakmice tipa gradina,gosk ... preskacu sto zbog cjena karata sto zbog atraktivnosti protivnika i jos jedna stvar ovi kasni termini sto subota a pogotovo nedelja ne odgovara vecini raje prije svih onima koji zive u daljim gradskim opstinama a pogotovo prigradskim zbog "redovnog" gradskog prijevoza tako da mozda ako bi nedeljom igrali mislim da bi najbolji bio termin oko 14h 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Na stadionu Koševo nalazi se oko 200 gledalaca.
Jel ovo sa igračima i stručnim štabovima, il samo na tribinama?
Jel ovo sa igračima i stručnim štabovima, il samo na tribinama?

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kako nije cudno?! Zar ne postoji nijedan drugi nacin da se zaustave neredi osim zabrane gostovanja? Zar ti nije cudno da se 40ak manijaka dosetalo do pub-a ultrasa bez da ih neko primjeti? Zna se da je dan tekme i da je na predhodnoj utakmici bilo nereda a da nijedan policajac ne bude na zeljeznickoj stanici, bar 20 da ih je rasporedjeno po gradu samo zbog gostujucih navijaca.koalem je napisao/la:Ne znam šta je tu čudno, i šta vam to smeta? SS.ba je dobro napisao jedan text u smislu 'Da li treba neko da pogine, da bi se uvele zabrane?'Hordas Doboj je napisao/la:Vijest na koju mi se povraca! E moj Ivice! NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIJECIT HORDANJE!!!
Pa, što da se radi?
- Nema puno dilema. Ponovo ćemo uvesti zabranu organiziranog odlaska gostujućim navijačima na utakmice.
Iako Vas je dio medija i javnosti stavio na stup srama zbog prošlogodišnje odluke o zabrani, ispada da je to bio dobar potez.
- Prije nego što smo ukinuli zabranu za navijače bilo je veoma mnogo lobiranja sa svih strana, i medijskih i političkih, da povučemo odluku i, takoreći, vratimo publiku na stadione. Sada se pokazuje koliko smo bili u pravu. Praktično, nismo napravili ništa, ovo sada je još gore nego što je bilo. Pogriješili smo što smo skinuli zabranu, trebalo je tako i ostati.
Bar mi, navijači Sarajeva, znamo kako je izgubiti brata(čitaj: Vedran Puljić), i mi bi prvi trebali ovo podržati, iako mi nikakve veze nemamo sa ovim.
@utakmica - Volio bi vidjeti igrače koji su više sjedili na klupi tokom ovih 6 utakmica. Jes' da nema slabih protivnika, ali ipak je to Gradina kojoj je jedini cilj trenutno opstanak u PL.
Hocu da kazem da se uz samo malo pojacane mjere sigurnosti to moglo rijesiti a ne ovako. Ja kao navijac hocu da mi je omoguceno da gledam utakmicu svoga tima i kuci i na strani. Ako to ne mogu obezbjediti nek se povuku sa pozicija na kojim su sada i daju te fotelje ljudima koji ce znati osigurati utakmicu.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Moderator
- Kontakt:
Na tribinama se nalazi ukupno oko 300 gledalaca trenutno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Šta očekivati, termin glup da gluplji nije mogao. Liga prvaka večeras, i to Real-City, utorak- radni dan, protivnik Gradina. Dobro da je iko otišao na tekmu. Da su stavili termin u 18h, i spustili karte ,pa Sjever možda i džaba, imali bi nešto ovako ....... tuga. Da se ne ponavljam već sam pominjao da cijene karata moraju ići dole ako kontaju vratiti posjećenost.
U novi boj...
-
- Moderator
- Kontakt:
Sa ovim prvim se ne bih stobom složio.powerplay je napisao/la:Šta očekivati, termin glup da gluplji nije mogao. Liga prvaka večeras, i to Real-City, utorak- radni dan, protivnik Gradina. Dobro da je iko otišao na tekmu. Da su stavili termin u 18h, i spustili karte ,pa Sjever možda i džaba, imali bi nešto ovako ....... tuga. Da se ne ponavljam već sam pominjao da cijene karata moraju ići dole ako kontaju vratiti posjećenost.
Kakva tekma Citya i Raala kakvi bakrači. Pa istinski navijač neće propustiti to radi utakmice nekog Reala iz Madrida.
Za karte se slažem već, a i kakva nam je liga. Ali termin, škola druže jbga

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hah , škola, pravi navijač.... sukob interesa, pravi navijač će pobjeći iz škole ako ćemo tako. Šala naravno. Termin za radni dan je loš za ovako lošeg protivnika, što se vidi po broju navijača. Pa da su danas u 15h igrali , mislim da bi imali više od 300 ljudi. Termin u 18h, samo je škola problem. Termin u 19:30, problemi, utakmica CL koja je sigurno 70% krivac za lošu posjetu, noć-hladno poslije ovih vrelina, ljudi za klincima neće sigurno otići , penzioneri isto tako. Na to sve dodaj protivnika za kojeg su svi odmanuli rukom, ko ono, lako ćemo. Kad sve sabereš i oduzmeš 200-300 negine .Benjo_AFC86 je napisao/la:Sa ovim prvim se ne bih stobom složio.powerplay je napisao/la:Šta očekivati, termin glup da gluplji nije mogao. Liga prvaka večeras, i to Real-City, utorak- radni dan, protivnik Gradina. Dobro da je iko otišao na tekmu. Da su stavili termin u 18h, i spustili karte ,pa Sjever možda i džaba, imali bi nešto ovako ....... tuga. Da se ne ponavljam već sam pominjao da cijene karata moraju ići dole ako kontaju vratiti posjećenost.
Kakva tekma Citya i Raala kakvi bakrači. Pa istinski navijač neće propustiti to radi utakmice nekog Reala iz Madrida.
Za karte se slažem već, a i kakva nam je liga. Ali termin, škola druže jbga
U novi boj...
Sad sam se čuo sa prijateljom, kaže, Gradina igra formaciju 10-0-0 i svi u 16.
U novi boj...
Kad je mogla Zeta moze i Gradina...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bordospartanac, cookiech, Fudo, Haksss, Hamagara, keli, kraljlavova, Kyle88, Lecler, MaroonBjelave, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, riki46, stokastoka23, strahmeipomisliti, tajsamja, Vanja8, ŠTA_JE i 216 gostiju.