Vidi druze nisam balavac da ne znam sta je Velez.Pratim ih odavno.E sad sto nasi klubovi nisu u nekim dobrim odnosima to je nesto drugo.Al meni niko ne moze pokvariti simpatije prema Velezu.Jedino kad igra sa Zeljim ne navijam za vas.VolimVelez je napisao/la:Ti si pravi navijac, voli svoje postuj tudje a ne ko ovaj maloumni balavac debilni sarajevskahunta-ilijaska hurda, svaki moguci post mu je da laje na Velez. Ocito je iz neke zabiti bez cace i matere da ga nauce malo o historiji i sta je Velez i Mostar sve prozivio od 92 na ovamo. To je jednostavno neki spidas bez grama mozga sto ima internet povremeno pa udje da oblajava. Od srca mu zelim sto raniji infarkt.123456 je napisao/la:Zao mi je sto sutra necu moci biti u Mostaru.Bio sam u Visokom i samo zelim reci svaka cast.Ne mogu ni zamisliti sta ce sutra biti.Sretno u Premijer ligi.Da budete drugi odma iza mog Zeljeznicara.
Druze tebi svaka cast. Jedva cekamo prave derbije protiv Sarajeva i Zelje. Zivio
Sad u Visokom dva Velozovca jedan Pitar i ja Zeljovac.Skupa u autu i na tribini.Bila jedna scena na naplatnim kad smo se vracali.Neko nas pita "jeste li usli" iz nekog auta.A ja i ovaj Pitar mu velimo " mi smo stalno tamo a ovi su usli" Na nasem autu salovi Veleza covjek ostao zbunjen mislim da i sad konta sta smo mu rekli.Hhahahha.
Volo bi prisustovati toj atmosveri sutra al ne mogu.Pratit cu na TV.Sretno svim Velezovcima i da preuzmete primat u gradu.